mirkamis 23.11.2013 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 albo lepiej sprzątania bo z gotowaniem nie mam problemu :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 23.11.2013 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Dziewczyny, moja znajoma gdzieś tam w rodzinie ma Furbiego i strasznie go odradza. Mówi, że on gada non stop, przekrzykuje ludzi, jak nie poświęca mu się uwagi to zaczyna się jej domagać Mówiła, że nie można normalnie porozmawiać, bo on zagłusza wszystko. Poza tym podobno nie można go wyłączyć. Jak zacznie wkurzać,to trzeba po prostu go rozbebeszyć (śrubokrętem rozkręcić) i baterie wyjąć. Nie ma takiego zwykłego pstryczka. Nie wiem, nie miałam, piszę tylko, com usłyszała. Koleżanka nie poleca. Mówiła nawet, że jakiś pan w jej rodzinie kupił Furbiego dla córy, która na co dzień z nim nie mieszka. Kupił zabawkę w poniedziałek, a córka miała przyjechać w piątek. No więc od poniedziałku do piątku musiał z nim spać i co jakiś czas go głaskać, bo ten się darł Moja dostanie Pieszczocha - są teraz w Biedronce za 99 zł, normalnie w sklepach coś koło 150 kosztują. Funkcje podobne, ale można wyłączyć, no i cena przystępniejsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 23.11.2013 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 No pstrykacza nie ma ,córka na jeden dzień miała i jak był zdenerwowany to go spać kładła albo na półce i wtedy cisza i spokój:).No w biedronce widziałam w ofercie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 23.11.2013 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Dobre . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 23.11.2013 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Hej Dziewczyny podobno od poniedziałku śnieg w całej PL:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 23.11.2013 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 a ja się właśnie zastanawiałm, kiedy snieg w końcu spadnie, a tu proszę..... Dziś mojemu dziecku chyba coś się przyśniło i stwierdziła rano, że Furbiego już nie chce... za to szkicownik chce:popcorn: Magda a używałaś podkład Double Wear z EL? Ja używam go od ponad dwóch lat i jestem b.zadowolona, wcześniej miałam Repairwear z Clinique , ale jak zmienili mu formułę to zamieniłam go własnie na DWEL:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 23.11.2013 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Jak młodej przekazałam te wieści to wywołałam mega radość- od rana robi plan dnia na poniedziałek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 23.11.2013 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Bastki- mój m mówił ,że w makro tez duży wybór choinek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 23.11.2013 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Zizi miałam - ale ja mam b, suchą skórę i musiałam dać kuzynce.Zbyt matowy - ja muszę mieć rozświetlające i takie kremowe konsystencje.Ale dużo osób chwali:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 23.11.2013 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Ola - a w De nie ma śniegu jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 23.11.2013 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Zizi miałam - ale ja mam b, suchą skórę i musiałam dać kuzynce. Zbyt matowy - ja muszę mieć rozświetlające i takie kremowe konsystencje. Ale dużo osób chwali:) To tak jak ja, Magda, a jaki podkład polecasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 23.11.2013 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Ja "swojego" nie znalazłam, dlatego pytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 23.11.2013 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Ola jak ostatnio byłam w De w sierpniu to właśnie co mi się w oczy rzuciło....tam przetrwa zimę, a w PL podobno może być ciężko.Chodzi o roślinę całoroczną zieloną - laurowiśnia wschodnia - u nich to się nazywa chyba hecken kirchlorbeer ( nie wiem jak się pisze dokładnie).Dużo ludzi miało zamiast thuji ( Dortmund). Chyba się skuszę na wiosnę - bardzo ładnie wygląda, thuja niech się chowa. Ilona - przerabiała b. dużo od chanelów po polskie lirene, apteczne także.I na pewno z droższych do takiej cery: diorskin nude. Z kosmetyków drogeryjnych: bourjois healty mix, loreal lumi magique, a z aptecznych LPR ( ale b. mocno kryje..więc trzeba z czymś mieszać). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 23.11.2013 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Dzięki . Ja zawsze mieszam z kremem - mam za suchą skórę, żeby używać samego podkładu. Teraz używam właśnie Bourjois i jestem w sumie zadowolona, ale niedługo się kończy i chciałam pokombinować dalej. Droższych nie używałam nigdy , chociaż może warto przy takiej skórze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 23.11.2013 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 nie warto moim zdaniem:) kazdy po 6 godz trzeba przypudrować.Moim zdaniem najważniejszy przy suchej skórze jest krem - dla mnie niezawodny jest na okres grzewczy bioderma hydrabio tonik i cream rich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 23.11.2013 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 nie warto moim zdaniem:) kazdy po 6 godz trzeba przypudrować. Moim zdaniem najważniejszy przy suchej skórze jest krem - dla mnie niezawodny jest na okres grzewczy bioderma hydrabio tonik i cream rich Właśnie takie miałam podejście - lepsze kosmetyki do pielęgnacji (głównie krem), a kolorowe już z "normalnej" półki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 23.11.2013 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Moim zdaniem najważniejszy przy suchej skórze jest krem - dla mnie niezawodny jest na okres grzewczy bioderma hydrabio tonik i cream rich Magda faktycznie ten krem taki super? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 23.11.2013 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 tak warto - ale ja kupuję w aptece internetowej gemini - za te dwie rzeczy daję tam ok 65 zł - w aptece tyle kosztuje sam krem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 23.11.2013 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Ja wszystko kupuję w Gemini . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 23.11.2013 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 dzięki za namiary na aptekę, skuszę się i wypróbuję ten krem:) Faktycznie jeśli masz suchą skórę to DW chyba nie dla mniej stworzony. Ja mam mieszaną i jak na razie jest to jeden z lepszych podkładów jakie miałam. Cena do przeżycia biorąc pod uwagę, że buteleczka wystarcza mi na ok. poł roku, poza tym staram się kupować go w promocjach w perfumeriach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts