Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jasne, luźny styl sportowy - wygodnie, ale nie wstyd się pokazać ludziom.

No nie niestety nie przekonacie mnie..... :no::no:

strasznie lumpiarsko to wygląda.

Kobieta musi wyglądac... z klasą przede wszystkim ( i nie o szkole pisze)......

do tek kurtki i butów idealnie pasowały by jeansy ciemnogranatowe i juz by było inaczej....

a dres to raczej do mycia podłogi w wiatrołapie........ Przepraszam nie chcę nikogo urazic.....

Edytowane przez lolek7825

:jawdrop: lumpiarsko? O rany :D :D dobrze, że mojemu m się tak podoba :yes:

Yoka mam nadziję że się nie obraziłaś.... ale ja od podstawówki NIGDY dresów nie zakładałem, strasznie mi się nie podobały.... i tak mi zostało..... każdy nosi to co mu wygodnie.... ja nawet garaż sprzątam w starych jeansach......

Lolek, no co Ty :D czemu bym się miała obrazić :D ja lubię czuć się i ładnie i komfortowo. Na przyjęcie tak się nie ubiorę ani do pracy (chociaż zależy jakiej) ale na zakupy, kawę czy na spacer jak najbardziej :). Nie licząc spaceru wtedy obcasy do dresów i to konkretnych :yes: ale rozumiem, że ktoś nie nosi i nie lubi :) ja nie lubię skórzanych płaszczy (mam piękny czarny i nie mam pojęcia z czym go połączyć, może mi ktoś podpowie), pikowanych kurtek i oxfordów :D.

No nie niestety nie przekonacie mnie..... :no::no:

strasznie lumpiarsko to wygląda.

Kobieta musi wyglądac... z klasą przede wszystkim ( i nie o szkole pisze)......

do tek kurtki i butów idealnie pasowały by jeansy ciemnogranatowe i juz by było inaczej....

a dres to raczej do mycia podłogi w wiatrołapie........ Przepraszam nie chcę nikogo urazic.....

Spoko lolek, tylko ciemnogranatowe dżinsy są taaaakie nudne ;).

co do pikowanych kuretk..... mam reeboka od 4 lat wisi na wieszaku a 2-gi rok już na alledrogo ją wystawiam.....

granatowe nudne..... ja jednak jestem za klasyczną elegancją....

a wracając do zary... mojaego kuzyna żona (będąc z nami w browarze na zakupach) nabrała ciuchów do przymiarki.... i juz miała kupic spodnie (czerwone) ale jak jej pokazałem jakie miały slady od wieszaka i niby klamerek.... masakra kolor był wytarty w miejscach zapięć na wieszaku ..... jak takie coś mozna sprzedawać?? ja nie jestem metroseksualny ale w sklepie wymagam najwyższej jakosci.........:sick:

co do pikowanych kuretk..... mam reeboka od 4 lat wisi na wieszaku a 2-gi rok już na alledrogo ją wystawiam.....

granatowe nudne..... ja jednak jestem za klasyczną elegancją....

a wracając do zary... mojaego kuzyna żona (będąc z nami w browarze na zakupach) nabrała ciuchów do przymiarki.... i juz miała kupic spodnie (czerwone) ale jak jej pokazałem jakie miały slady od wieszaka i niby klamerek.... masakra kolor był wytarty w miejscach zapięć na wieszaku ..... jak takie coś mozna sprzedawać?? ja nie jestem metroseksualny ale w sklepie wymagam najwyższej jakosci.........:sick:

Moje ciuchy z Zary się prują. Niemal wszystkie. Te dresy, które pokazałam, spruły się po pierwszym założeniu. Bodziaki kupiłam młodemu online i przyszły poprute. Całe szczęście zawsze pruje się przy szwach (zawsze można zszyć i nic nie widać), bo np. spodnie z Reserved centralnie na kolanie miały dziurę po tygodniu noszenia. Nigdzie nie zahaczyłam :no:.