reni1980 08.07.2014 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Nie ma sprawy. czarne a lepiej granatowo - czerwone roz 40, no albo całe granatowe Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/154799-nasz-domek/page/1983/#findComment-6514371 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.07.2014 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Magda jak teraz jesteś w domu to mozesz zrobić, serio łatwizna Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/154799-nasz-domek/page/1983/#findComment-6514375 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 08.07.2014 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Renia od poniedziałku w pracy jestem.... mam l4 jeszcze 2 tyg... ale nie dałam :bash: Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/154799-nasz-domek/page/1983/#findComment-6514378 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 08.07.2014 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Magda, akurat z ogórkami najmniej roboty . Gorzej inne zaprawy. I też nie ma sensu, bo na co kompoty, jak chłopaki wolą soki/wodę mineralną z cytryną. Dżemy też można fajne dostać w sklepie. Sałatkę z buraczków gotową. A ogórków kiszonych - nie. Tzn. są, ale zawsze gorsze od tych domowych. Ja zawsze przy nowych butach całe stopy w plastrach. Ecco mogę bez plastrów nosić. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/154799-nasz-domek/page/1983/#findComment-6514382 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 08.07.2014 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 a robiłyście kiedyś kapustę kiszoną? pewnie dużo roboty - ale uwielbiam taką domową - dosłownie ze słoika! samo zdrowie Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/154799-nasz-domek/page/1983/#findComment-6514383 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 08.07.2014 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 a robiłyście kiedyś kapustę kiszoną? pewnie dużo roboty - ale uwielbiam taką domową - dosłownie ze słoika! samo zdrowie Nie . Ja kupuję, ale pilnuję, żeby nie było z woreczka (te z woreczka nie mają "zdrowych" bakterii, bo by rozsadziły worek, dlatego kupuje się na wagę lub w takim wiaderku plastikowym). Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/154799-nasz-domek/page/1983/#findComment-6514385 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 08.07.2014 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 no właśnie niby trzeba dobrze ugniatać czy coś takiego - bo poszatkowaną można kupić i samemu zaprawiać. Ja jeszcze biorę od teścia bo on robi w takim dużym wiaderku i mi przekłada do słoika - Albik też lubi - wiec w zimę rewelacja zamiast chemicznych brokułów Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/154799-nasz-domek/page/1983/#findComment-6514389 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 08.07.2014 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Nie . Ja kupuję, ale pilnuję, żeby nie było z woreczka (te z woreczka nie mają "zdrowych" bakterii, bo by rozsadziły worek, dlatego kupuje się na wagę lub w takim wiaderku plastikowym). Ale sprawdzasz na wiaderku czy jest kiszona czy kwaszona Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/154799-nasz-domek/page/1983/#findComment-6514391 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 08.07.2014 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 no właśnie niby trzeba dobrze ugniatać czy coś takiego - bo poszatkowaną można kupić i samemu zaprawiać. Ja jeszcze biorę od teścia bo on robi w takim dużym wiaderku i mi przekłada do słoika - Albik też lubi - wiec w zimę rewelacja zamiast chemicznych brokułów Na pewno! Ja nigdy nie próbowałam zrobić . Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/154799-nasz-domek/page/1983/#findComment-6514392 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 08.07.2014 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Ale sprawdzasz na wiaderku czy jest kiszona czy kwaszona Rozpoznaję po kolorze, haha! Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/154799-nasz-domek/page/1983/#findComment-6514399 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 08.07.2014 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Rozpoznaję po kolorze, haha! tzn kupujesz kwaszoną Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/154799-nasz-domek/page/1983/#findComment-6514404 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 08.07.2014 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 women, zawsze sprawdzałam kolor i dopiero teraz dowiedziałam się, dlaczego nie kupuje się białej . Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/154799-nasz-domek/page/1983/#findComment-6514407 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 08.07.2014 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 tzn kupujesz kwaszoną Nie, pilnowałam, żeby była żółta, ale nie widziałam dlaczego (coś usłyszałam w tv, ale nie do końca). No to już wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/154799-nasz-domek/page/1983/#findComment-6514409 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 08.07.2014 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 o ja na zimę też ogóreczki kiszone obowiązkowo, nigdzie w sklepie nie dostanie sie takich swojskich. Nawet te z beczki na wagę to nie to samo Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/154799-nasz-domek/page/1983/#findComment-6514411 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 08.07.2014 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Łatwiej czytać etykiety . Zapamiętam na przyszłość. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/154799-nasz-domek/page/1983/#findComment-6514413 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 08.07.2014 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Większość Ilona myśli że to to samo a różnica spora Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/154799-nasz-domek/page/1983/#findComment-6514414 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 08.07.2014 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Większość Ilona myśli że to to samo a różnica spora No jasne, jak zadałaś pytanie, to pomyślałam, że na pewno źle kupuję, bo nie sprawdzam. Teraz poczytałam, czym się różni kiszenie od kwaszenia, ale uff... Zawsze pilnowałam, żeby była żółtawa, nie biała. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/154799-nasz-domek/page/1983/#findComment-6514416 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 08.07.2014 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 to samo jest z ogórkami, większość to właśnie kwaszone, nie kiszone Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/154799-nasz-domek/page/1983/#findComment-6514419 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 08.07.2014 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Małosolne też? Czy tylko te ze słoika? Małosolne czasami kupuję na wagę, nie mogę się powstrzymać. Tych w słoiku - nie. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/154799-nasz-domek/page/1983/#findComment-6514420 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 08.07.2014 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Reni 2000 ci wskoczyło:) Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/154799-nasz-domek/page/1983/#findComment-6514431 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.