Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

u mnie wychodzę z założenia - ze skoro wykształciłam się tu ( z moim wykształceniem zagranicą nie zdziałam prawie nic), praca jest, płaca wzrasta itp - to nie będę się uwsteczniała zagranicą - skoro tu jest ok.

Może to dziwne myślenie ...ale tak mam.

U nas to jeszcze luz - ale co mają żony żołnierzy albo takich co jadą na 2 m-c i ani skype, ani telefon...

ale co sugerujesz, ze powinnam się spakowac i zacząć od nowa zagranicą?

w życiu... ja serio mam dobrą pracę, poukładane wszystko - wydaje mi się że w naszym przypadku to druga strona powinna spuścić z tonu i być tu gdzie rodzina i dom.

ja nic nie sugeruję, ale zawsze jest wyjscie, często trudne ale jest, prawda? ja nie wróciłabym na etat ale też nie pozwoliłabym mężowi wyjechać, ale gdyby miał super pracę za granicą a moje dzieci nie były by w wieku szkolnym to zostawiłabym wszystko i wyjechała

Reni wyjście jest - chociaż niestety coraz częściej albo godzenie się "na rozłąkę" albo zakończenie tego i życie od nowa...

Szkoda, ze całe życie jakby nie bylo kręci się w okół kasy - jest kasa jest szczęście

nie ma kasy - kłótnie itd - chyba czasy " że miłość wkładało się do gara" dawno za nami... a już Ci co mają dom + kredyt wiedzą o co chodzi ;).

Reni wyjście jest - chociaż niestety coraz częściej albo godzenie się "na rozłąkę" albo zakończenie tego i życie od nowa...

tak oczywiscie , ale wyjscie zawsze jest

Szkoda, ze całe życie jakby nie bylo kręci się w okół kasy - jest kasa jest szczęście

nie ma kasy - kłótnie itd.

no niestety;)

wybór żołnierza na pewno czy tam innego "wyjeżdżającego"- ale dam sobie rękę uciąć, że 99.9% żon nie wiedziało na co się godzi, nie wiedziało jak wygląda rozłąka, jak wygląda życie 24 godz w gotowości jak są dzieci... itd.

temat rzeka :)

Bratkaf ale jak dochodzi dziecko to też nie ma kolorowo - nie raz było po pracy histeria, w nocy gorączka i chore ( trzeba robić okłady i inne, lekarz, syropki, cżłowiek nie śpi) a rano o 5.30 pobudka do pracy... przerabiałam już dużo etapów "bycia samej".

W tym snu po 2 godz przez 2 tygodnie a rano do pracy ;)

Edytowane przez Magda_lena85

magda ale sie wkur.....

sprawdziłam allegro aby zobaczyć ile te conversy mają, jedni piszą 19 cm a inni 20 cm, wczoraj przeszłam całą silesię i nikt nie ma conversów dla dzieci, chciałam przymierzyć, no nic ryzyk fizyk , dzis za nie zapłaciłam a po godzinie dostaję maila, ze sharenza dokonała zwrotu płatności, nosz qrwa czemu???????????????