fajna kobieta 11.09.2014 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2014 Tez moczę schab w mleku jak szaszłyki robię.:)Fajnie mieso kruszeje . Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/154799-nasz-domek/page/2203/#findComment-6573822 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 11.09.2014 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2014 Ziemniaki cebula szynka pieczarki ser żółty jajka śmietana Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/154799-nasz-domek/page/2203/#findComment-6573823 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.09.2014 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2014 schabowy rozbujasz, solisz, pieprzysz, przekładasz w misce na zmianę, mięso i cebuję w plasterkach, zalewasz mlekiem, potem do panierki i smażysz, ale chociaz dwie godzinki dobrze aby stało w mleku, i wsjo, bardzo dobry jest Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/154799-nasz-domek/page/2203/#findComment-6573826 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 11.09.2014 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2014 ja moczę karkówkę zawsze w miksturze jogurt natu, musztarda, papryka, przyprawa do grilla - i jest mega miękka:) Fajna czy jogurt jajka śmietana (sos) posypać serem a reszte pokroić? Dziewczyny a jakie robicie surówki do obiadu? bo tego nie robię - zawsze gotuję albo brokuł, szpinak, fasolkę - a typowej surówki nie robiłam Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/154799-nasz-domek/page/2203/#findComment-6573828 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.09.2014 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2014 daj dokładnie ten przepis na karkówkę Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/154799-nasz-domek/page/2203/#findComment-6573830 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 11.09.2014 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2014 Renia ale ja robię w tej marynacie taką na grilla - wtedy zawsze jest miękka jogurt natu mały kubek, całą przyprawę do grilla, 2 łyżki muszatardy ( można dać też 2 ketchupu albo koncentratu), papryka i najlepiej w marynacie na całą noc - wtedy jest miękka baaaaardzo.. (nienawidzę gotowac... masakra jakaś!) a dziś muszę bo mężuś wraca Varme - AKURAT! Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/154799-nasz-domek/page/2203/#findComment-6573835 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.09.2014 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2014 wiem wiem ze na grilla juz pewno w tym roku nie zrobię, ale zapamiętam bo karkówka nie wychodzi mi najlepsza, papryka jaka świeża, w proszku ostra słodka? Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/154799-nasz-domek/page/2203/#findComment-6573840 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.09.2014 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2014 magda zrób ten schabowy, szybko i prosto , no trudno zepsuć Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/154799-nasz-domek/page/2203/#findComment-6573841 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 11.09.2014 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2014 (edytowane) Magda ziemniaki obierasz ( ilośc dowolna) kroisz w plastry około 0,5 cm i gotujesz około 15 minut.Szynke pokroić cebulkę i pieczarki tez i podsmażyć na patelni.Ser zetrzeć na tarce o dużych oczkach.Ziemniaki odcedzić i układać warstwami w naczyniu do zapiekanka: najpierw ziemniaki posypane przyprawa do ziemniaków pózniej szynka z cebulką i pieczarkami następnie ser żółty.I tak ze dwa razy przynajmniej aleostatnia warstwa musza byc ziemniaki.Smietane (duzy kubek) zmieszać z 2 jajkami i garścia żółtego sera.Zalac zapiekankę.Piec około 40 minut w 200 stopniach. Edytowane 11 Września 2014 przez fajna kobieta Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/154799-nasz-domek/page/2203/#findComment-6573842 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 11.09.2014 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2014 Jakbyś chciała przepisy na surówki to służę pomocą - mam kilka Extra przepisów.Palce lizać :stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/154799-nasz-domek/page/2203/#findComment-6573849 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.09.2014 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2014 fajna ale tucząca na maxa ta zapiekanka Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/154799-nasz-domek/page/2203/#findComment-6573850 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 11.09.2014 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2014 Renia daję 1 dużą słodkiej i 1 małą ostrej - wychodzi rewelka - każdy pyta co to za mięso a nie musi całą noc w marynacie być - 2-3 godz starczą dzięki Fajna qrde jakieś skomplikowane te Wasze obiady :lol2: a surówka jakaś? Fajna chcę, chcę ale coś łatwego i jak najmniej cebuli albo gdzie się da ją wykluczyć- i bez papryki czemu nie ma wątku z przepisami???! qrde co chwile coś fajnego a potem nie ma jak wrócić Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/154799-nasz-domek/page/2203/#findComment-6573851 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.09.2014 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2014 magda w sobotę ma byc cipeło, a mam gosci można by jeszcze pokusic sie o grilla, co? Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/154799-nasz-domek/page/2203/#findComment-6573853 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.09.2014 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2014 qrde jakieś skomplikowane te Wasze obiady no co ty, mój obiad w tyg to max godzina i jest gotowy Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/154799-nasz-domek/page/2203/#findComment-6573855 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 11.09.2014 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2014 ale nie mam czasu moczyć dziś 2 godz tego mięsa:) Renia ja robię w sobotę jeszcze na pożegnanie sezonu:) tyle, że zacznę wcześniej ok 15 i będzie zamiast obiadu Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/154799-nasz-domek/page/2203/#findComment-6573857 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 11.09.2014 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2014 Tucząca tuczaca ale raz na jakiś czas można. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/154799-nasz-domek/page/2203/#findComment-6573858 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.09.2014 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2014 no pewno ze można Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/154799-nasz-domek/page/2203/#findComment-6573862 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.09.2014 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2014 mam jeszcze szybki przepis ale nie chciałaś na pierś Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/154799-nasz-domek/page/2203/#findComment-6573865 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 11.09.2014 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2014 Skupiłyście się tak na przepisach że nie nawet mnie zauważyłyście a ja taka zje... dzisiaj jestem Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/154799-nasz-domek/page/2203/#findComment-6573867 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.09.2014 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2014 witaj women Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/154799-nasz-domek/page/2203/#findComment-6573868 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.