Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Ja lubię mięsa na słodko więc robię roladę z piersi indyka z suszonymi śliwkami i morelami. Można jeść również na zimno jako wędlinę do kanapek. Do tego pewnie tradycyjnie rolady wołowe lub wieprzowe, kotlety drobiowe "schabowe". Z mięs chyba tyle.
Odnośnik do komentarza
https://forum.murator.pl/topic/154799-nasz-domek/page/2541/#findComment-6679759
Udostępnij na innych stronach

ja robilam szynke nadziewana sliwkami i morelami..do tego sos z czerwonego wina, a drugi byl jakis grzybowy ze smietana...pamietam ze wyszlo palce lizac..ale niestety nie mam przepisu..zaczerpnelam go neta ;)
Odnośnik do komentarza
https://forum.murator.pl/topic/154799-nasz-domek/page/2541/#findComment-6679844
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Odpowiedz w tym wątku

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

×
×
  • Dodaj nową pozycję...