Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Koleżanka by się jakaś przydała, mam jedną, ale ona jest w stolicy przejazdem, ale jak jest tak raz w miesiącu to się spotykamy. Teraz w weekend spotkaliśmy się ze znajomymi męża, też było fajnie. Byłam na pysznym prawdziwym steaku, takim krwistym:)

Kiedyś nikt by mnie nie zmusił do zjedzenia czegoś takiego, a od paru tygodni chodził za mną taki steak wołowy, chyba mi żelaza brakowało, pył pyszny:)

Muszę dać sobie trochę czasu, może się wszystko ułoży

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Fajna jak to moj mówi za mało sexu i w dupie mi sie przewraca haha

O o o o .....tu ma chłop racje!!!!!!!':)Bo ty tylko te świeczniki ,wazoniki zasłonki i poduszeczki kupujesz a weź raz chociaż cos na dupę seksownego zakup!!!! To i maz bedzie szczęśliwy i ty mniej gderajaca.:rotfl::rotfl::rotfl:

Edytowane przez fajna kobieta

"nienachalna uroda" :rotfl:

bratkaf, musisz dać sobie czas na zaklimatyzowanie się :hug:.

Ja też nienawidziłam Pzn. na początku, przytłaczały mnie te tłumy, korki, kolejki, zapchane tramwaje, człowiek na człowieku ;), brak zieleni, ale teraz życia sobie nie wyobrażam gdzie indziej :no:. Tutaj mam zieleni pod dostatkiem, cisza, spokój i co? I chcę uciekać bardziej w stronę miasta ;).

No hej Dziewczyny, u mnie huk roboty, dlatego rzadko jestem :).

Zakładam firmę, organizuję konferencję, poza tym ruszamy z budową, ale powoli, powolutku, bo jeszcze nie ma pozwoleń (mają być za tydzień). A póki co powoli skuwamy tynk w środku i odsłaniamy cegiełkę, ach, ach :wiggle:. Na razie sami dłubiemy, jak znajdziemy ekipę, to ruszamy, żeby doprowadzić do stanu surowego i wtedy może sprzedaż naszego mieszkania? Zobaczy się ;).