women.beauty 16.04.2015 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 Madzik 100 lat i buziaki dla synka ja zaraz zmykam na zakupy mąż mnie do Pandory zabiera bo jutro ja mam urodzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 16.04.2015 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 A ja zaś inaczej, super dzień a to kołatanie serca i ugiete nogi bezcenne, samo pójście w sukni boskie taa kolotanie serca..wczoraj pislam jak to u mnie bylo.. bracia moi na koncu kosciola przy drzwiach jako obstawa, bo doszly glosy ze mojemu bylemu odbijalo na 2 dni przed weselem pod dom moj przyjechal i mojego wywolywal... a wiadomo to co glupiemu do glowy przyjdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 16.04.2015 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 Mel co ty piszesz ja zawsze mówię moj mąż a on moja żona;)ale powiedziałas rownie dobrze znam takich co maja papierek aa mowia do siebie pr k.... pisze to co mysle.. nie moge? moge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 16.04.2015 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 Fajna super masz mamę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 16.04.2015 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 Fajna to mnie hy zlinczowala Twoja mama:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 16.04.2015 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 Co by nie mowić z prawnego punktu widzenia w naszym kraju ślub jest bardziej opłacalny niż konkubinat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 16.04.2015 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 Oj zależy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 16.04.2015 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 No wiem wiem....niby wykształcona kobieta a na te sprawy pogląd jak średniowieczna chłopka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 16.04.2015 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 bardziej oplacalny? nie powiedzialabym tylko czekac az przyjdzie komornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 16.04.2015 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 No nie wiem Mel ...bo to kazdego indywidualna sprawa jak do siebie mówią. ..a nie jak kaze mowic sasiad, matka czy tradycja...dlamnie moj T jest mężem i tyle i bedzie nim do ostatniego dnia a papier ....jest tylko papierem...jak bym nie mowila głośno ze nje mam ślubu to nikomu by nic nie przeszkadzało bo tego nie widac haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atena0 16.04.2015 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 Dla mnie kościół kiedyś miał znaczenie , teraz już nie.Kiedyś potrzebowałam spowiedzi a teraz już nie...Uważam się za wierzącą , mam w rodzinie księdza , ale jak dla mnie kościół i księża przestał być autorytetem..Nie ważne dla mnie jest czy ktoś jest wierzący czy jakiej jest wiary , ważne jakim jest człowiekiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 16.04.2015 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 Renia moi rodzice rozstali sie 20 lat temu.Nie mieli rozwodu ale ojciec żył przez te 20 lat z ta kobieta dla ktorej matkę zostawił.Kiedy 5 lat temu zmarł moja matka odziedziczyła wszystko! - firmę ,dom i jakby było mało zajebista emeryturę po nim.;)Moim zdaniem głupia ta jego kobieta ze nie wymogła na nim rozwodu przez tyle lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atena0 16.04.2015 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 No nie wiem Mel ...bo to kazdego indywidualna sprawa jak do siebie mówią. ..a nie jak kaze mowic sasiad, matka czy tradycja...dlamnie moj T jest mężem i tyle i bedzie nim do ostatniego dnia a papier ....jest tylko papierem...jak bym nie mowila głośno ze nje mam ślubu to nikomu by nic nie przeszkadzało bo tego nie widac haha Zgadzam się w 100 % Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 16.04.2015 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 Nawet jak juz był w szpitalu niczego nie mogła sie dowiedzieć od lekarza żadnej informacji nie chcieli jej udzielić .Dzwonila do mnie i do siostry ojca zeby sie dowiedzieć co lekarz mowi....No chora sytuacja totalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 16.04.2015 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 Kiedyś potrzebowałam spowiedzi a teraz już nie... Uważam się za wierzącą , mam w rodzinie księdza , ale jak dla mnie kościół i księża przestał być autorytetem.. Nie ważne dla mnie jest czy ktoś jest wierzący czy jakiej jest wiary , ważne jakim jest człowiekiem O zgadzam się z tym całkowicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atena0 16.04.2015 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 Moim zdaniem głupia ta jego kobieta ze nie wymogła na nim rozwodu przez tyle lat. nie uważam tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 16.04.2015 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 A ja tak uważam bo nie wyobrażam sobie żyć z facetem tyle lat a on wciaz bez rozwodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 16.04.2015 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 (edytowane) A mi udzielaja informacji mówię że jestem żoną i o papier nikt nie pyta .bo nia jestem Edytowane 16 Kwietnia 2015 przez london23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 16.04.2015 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 Atena a dziecko do komuni puścisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 16.04.2015 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 Fajna ...rozwód rozwodem tez mi to by wisialo...napewno nie oddalabym calego majatku i kasy Twojej mamie..skoro żyły po rówo z nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts