Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wiesz świnia to był moj ojciec....zostawił matkę z dwójka dzieci i z trzecim w ciąży.;)Wiesz co ta kobieta powiedziała mojej matce kiedy sie spotkały? Moja matka pyta sie jej czy wie ze ona jest w ciąży z trzecim dzieckiem a ona jej na to :" mnie to nie obchodzi ja tez mam prawo byc szczęśliwa" Zostawilabys cos takiej kobiecie? No sorry bo ja nie.....

o widzisz , teraz to zupełnie inaczej wygląda..

Nie znałam tych wszystkich szczegółów i z boku odebrałam tamtą kobietę z zasadami.

A teraz po prostu myślę że faktycznie była głupia , bo jeśli miała sumienie (a raczej jego brak) żeby tak się zachować , to powinna przewidzieć jak to może się zakończyć..

Dziewczyny swiat się xmienia dzisiaj juz geje moga brac ślub co kiedys bylo nie do pomyslenia...wiec dajmy sobie na luz z papierkami kiedys moze moim zdaniem mial jakieś znaczenie dzidisj mozesz miec poeciu mężów i nawet w kościele wiec o czym ta dyskusja.....byle byc szczesliwym Edytowane przez london23

Dziewczyny swiat się xmienia dzisiaj juz geje moga brac ślub co kiedys bylo nie do pomyslenia...wiec dajmy spokuj z papierkami kiedys moze moim zdaniem mial jakieś znaczenie dzidisj mozesz miec poeciu mężów i nawet w kościele wiec o czym ta dyskusja.....byle byc szczesliwym

... i nikogo nie krzywdzić

amen

Londos a to nie - jechałam 2-3 tyg temu tam i normalnie albo może nie zauważyłam?

wiecie co ja z innej perspektywy - drugi raz ślubu bym nie brała - ale to chyba kwestia charakteru bardziej, na dziedziczeniu, alimentach, spadkach mi nie zależy albo nie jest to tak ważne = ale ja z tych co lubią same na siebie i nie być w jakiś sposób uzależnionym.

A z powodu miłośći brać papierek - no ok wzięłam nie pamiętam z jakiego - drugi raz bym nie brała :)

Edytowane przez Magda_lena85