Magda_lena85 16.04.2015 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 Londoś na budowlanych 45 albo 43 - gdzies te rejony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atena0 16.04.2015 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 Wiesz świnia to był moj ojciec....zostawił matkę z dwójka dzieci i z trzecim w ciąży.;)Wiesz co ta kobieta powiedziała mojej matce kiedy sie spotkały? Moja matka pyta sie jej czy wie ze ona jest w ciąży z trzecim dzieckiem a ona jej na to :" mnie to nie obchodzi ja tez mam prawo byc szczęśliwa" Zostawilabys cos takiej kobiecie? No sorry bo ja nie..... o widzisz , teraz to zupełnie inaczej wygląda.. Nie znałam tych wszystkich szczegółów i z boku odebrałam tamtą kobietę z zasadami. A teraz po prostu myślę że faktycznie była głupia , bo jeśli miała sumienie (a raczej jego brak) żeby tak się zachować , to powinna przewidzieć jak to może się zakończyć.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 16.04.2015 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 A jechalas juz przez ten nowy most?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atena0 16.04.2015 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 Dobra to dla ścisłości: przez 20 lat postępowała głupio. ok , teraz po tych wszystkich szczegółach wszystko rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 16.04.2015 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 Londek jadę przez centrum zawsze a potem jadę jakoś przez tory i koło turawa park Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 16.04.2015 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 (edytowane) Dziewczyny swiat się xmienia dzisiaj juz geje moga brac ślub co kiedys bylo nie do pomyslenia...wiec dajmy sobie na luz z papierkami kiedys moze moim zdaniem mial jakieś znaczenie dzidisj mozesz miec poeciu mężów i nawet w kościele wiec o czym ta dyskusja.....byle byc szczesliwym Edytowane 16 Kwietnia 2015 przez london23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atena0 16.04.2015 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 Dziewczyny swiat się xmienia dzisiaj juz geje moga brac ślub co kiedys bylo nie do pomyslenia...wiec dajmy spokuj z papierkami kiedys moze moim zdaniem mial jakieś znaczenie dzidisj mozesz miec poeciu mężów i nawet w kościele wiec o czym ta dyskusja.....byle byc szczesliwym ... i nikogo nie krzywdzić amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 16.04.2015 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 Sory Londos ale Polska to jeszcze nie swiat...:PSwiat moze i sie zmienia ale w naszym chrześcijańskim kraju w ktorym kościół kler to druga władza nie ma szans na taka tolerancje czy akceptacje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 16.04.2015 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 Magda na obwodnicy na wysokosci budowlanych tsm gdzie kiedyd byly swiatls zrpbili most-slimaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 16.04.2015 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 (edytowane) Londos a to nie - jechałam 2-3 tyg temu tam i normalnie albo może nie zauważyłam? wiecie co ja z innej perspektywy - drugi raz ślubu bym nie brała - ale to chyba kwestia charakteru bardziej, na dziedziczeniu, alimentach, spadkach mi nie zależy albo nie jest to tak ważne = ale ja z tych co lubią same na siebie i nie być w jakiś sposób uzależnionym. A z powodu miłośći brać papierek - no ok wzięłam nie pamiętam z jakiego - drugi raz bym nie brała Edytowane 16 Kwietnia 2015 przez Magda_lena85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atena0 16.04.2015 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 Sory Londos ale Polska to jeszcze nie swiat...:PSwiat moze i sie zmienia ale w naszym chrześcijańskim kraju w ktorym kościół kler to druga władza nie ma szans na taka tolerancje czy akceptacje.... ale Polska to ludzie , a ludzie to my i jak każdy będzie tak myślał to nic się nie zmieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 16.04.2015 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 To już most był. .czyli jedziesz i inaczej niż ja Matko jak ja pisze na tym telefonie sorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 16.04.2015 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 ja jadę od tej storny co droga na strzelce opolskie, bytom - przecinam ozimską, oleską a potem skręcam na namysłów :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 16.04.2015 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 e na namyslow jade do domu:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 16.04.2015 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 To ja bym ponownie wyszła za mąż, za tego samego faceta, jedynie suknie bym zmieniła a i welon bym dziś chciała Pazatym każdy robi jak uważa a dla mnie obojętne czy ktoś ma ślub czy nie, ogólnie mi to lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 16.04.2015 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 Haha to ja nigdy nie wezmę , bo nie lubie sukienek ...takich sukienek haha i nie wazne z kim ...tak jak Magda pisze co moje to i tak jest moje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 16.04.2015 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 Londos ty poprostu nie czujesz potrzeby, bo można brać ślub cywilny w zwykłej sukience, żaden problem, każdy żyję jak uważa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 16.04.2015 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 A no nie mam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 16.04.2015 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 Londos tak z ciekawości zapytam, jeśli nie macie ślubu to czyj jest dom, jest to uregulowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 16.04.2015 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 Dom jest mój:D hehe ale to z innego poeodu ogolnie wszedzie jesteśmy nawzajem zapisani jako ze ja po nim on po mnie dziedziczy .ubezpieczenia auta itd.. przy rozstaniu...hym..myslimy ze do tego nie dojdzie...ale jsk juz by nawet to oboje jestesmy honorowi i wiemy co komu sie nalezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts