fajna kobieta 09.05.2015 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 Mmeli teraz sa takie parkiety które podobno można kłaść na podłogówkę.:)Jak rozmawiałam z hydraulikami to oni oczywiście nie polecają ale producenci parkietów sie zarzekają ze moze byc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 09.05.2015 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 .....no mówiłam Meli ze coś kochliwa dzisiaj jestem hehe:stereo: Fajna mój dziad tez leje..wrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 09.05.2015 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 Zazdraszczam wam zakupów bo mi łóżko koło nosa przeszło (chyba) zobaczymy w poniedziałek. Fajna co do Twojej kanapy się nie wypowiem bo to nie moje klimaty (laski będą kompetentniejsze ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 09.05.2015 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 Ja klade lity...co bedzie to bedzie. ..mój dom nie jedną wojnę przeszedł. .hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justynka 09.05.2015 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 Meli, ja mam bez podłogówki (grzejniki kanałowe i ścienne), litą dechę mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 09.05.2015 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 Wiem wiem Lolek....w tych klimatach to tylko ja i Londos tutaj jesteśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.05.2015 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 cholera przeczytalam : dziad oleje... i pomyslalam o twoim mezu Londos sorki ale nie wiem czemu hahaha Fajna..co mozna klasc a co nie to moj maz wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justynka 09.05.2015 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 Lolek, nie smutaj, trzymamy kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 09.05.2015 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 cholera przeczytalam : dziad oleje... i pomyslalam o twoim mezu Londos sorki ale nie wiem czemu hahaha Fajna..co mozna klasc a co nie to moj maz wie Popłakałem się i poplułem dopiero co umyty ekran Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 09.05.2015 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 Meli nic nie szkodzi mąż czasami tez jest jak dziad haha..ale leje tylko pies na dywany:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 09.05.2015 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 Meli ..o ..to jak Twoj mąż sie zna to zapytak co się stanie jak położę lity parkiet na ogrzrwanie podl.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 09.05.2015 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 U mnie nie tylko pies niestety....chłopy leją na deskę w toalecie :bash:kurwa notorycznie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 09.05.2015 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 Fajna, to przemęcz się ze 2 dni i nie sprzątaj po nich. Jak będą musieli na to usiąść, to może zaskoczą, że mało komfortowo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 09.05.2015 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 To jeszcze nic ostatnio wpadł teściu i mało ze na deskę nalał to i pod kiblem!!! Nie posprzątałam....mezowi powiedziała, " twoj ojciec to sprzątaj..." No sorry.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 09.05.2015 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 Hahaha..Fajna no nie źle. .pociesze Cię ..tez mam dwóch facetów w domu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.05.2015 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 Meli nic nie szkodzi mąż czasami tez jest jak dziad haha..ale leje tylko pies na dywany:bash: oleje nie w sensie leje np.Londi mowi chce nowa kanape a maz na to nic..olewa temat..zlewa...kurna noo Lolek...juz ci ten monitoe przetre kurde taki ruch a ja na tel i ciezko nadrabiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.05.2015 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 Londi..zalezy jakiej grubosci deski..i jaka temp.podl. ustawiona..bo jak wysoka to moga powstawac szczeliny.. ryzyk fizyk.. pisze tak jak to moja blond glowa zapamietala bo pamiec mam dobra ale krotka buhaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 09.05.2015 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 To gdzie ty sie szlajasz ze z telefonu piszesz????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.05.2015 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 To jeszcze nic ostatnio wpadł teściu i mało ze na deskę nalał to i pod kiblem!!! Nie posprzątałam....mezowi powiedziała, " twoj ojciec to sprzątaj..." No sorry.... u mnie jak maz kuzynki nawalil do klopa i nie posprzatal po sobie to zrobilam fote i nakleilam nad wc i na drzwiach, zeby widzial i pamietal w przy kolejnym razie..a tekat byl w stylu: nad wc- sprzataj po sobie obsrancu.. a ba drzwiach- posprzatales? jak nie to wroc sie. :lol2: no co..musialam uwazac i pilnowac... mieszkal z nami przez mc..a i dzieciak maly ciekawski i byl to etap wrzucania zabawek do "wody" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 09.05.2015 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 Dzięki Melis Fajna kupiłam dzisiaj 4pary portek i sweterek w zarze..plaszczyk w orseyu..kilka koszulek i sweter w h&m..sieciowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts