Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hejka Kobitki w ten letni dzień :)

Renia, fajny ten pokoik synka :) sprząta choć trochę sam? bo my naszego przenosimy na swoje i mam wieeeelkie obawy, że ciężko będzie wejść :D:D:D

Anna maria możesz napisać jakim kolorem malowałaś ściany w kuchni? też mam ciemne meble ( też mam ich dość ;)) i w planach póki co malowanie ścian , u Ciebie wyszło suuper.

Mirka płyn do fug meeeeega działa, mam nadzieję, że po dłuższym czasie nie zauważyłaś żadnych skutków ubocznych ;) na piekarnik nie podziałał :( bratkaf coś polecała, ale nie pamiętam co :(

Siedzę z młodą u dentysty, jutro ja idę z ostatnią do usunięcia ósemka.

Casuall płyn nie tylko na fugi dobry ;) uciążliwe plamy na ubraniach też usuwa. To do piekarnika zobaczę w domu w kompie bo chyba zapisałam i wtedy napiszę co robimy.

Renia jeden krótki wypad za nami, w sierpniu chcemy córci nasze zasyfione morze pokazać a w połowie września na Teneryfe chcemy lecieć. To na razie tylko plany ;)

Reniu, nie mogę znaleźć tej torebki Wittchena w necie. Załączam tylko wycinek zdjęcia, na którym ją mam. Sama oceń, czy Kors Cindy ładniejszy, czy Wittchen. Najwyżej jak mąż będzie jutro w domu to go poproszę, żeby mi podał numer seryjny tej mojej torebki to wtedy ją znajdę. Inaczej nie dam rady.

Zrzut ekranu 2015-07-16 o 10.16.31.jpg