anna-maria3 21.10.2015 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2015 Aga, ja kupiłam MK, ale konkretne dwa modele, które mi się od zawsze podobały. Są też takie, które mi się nie podobają i których bym nie chciała. Są pięknie wykonane (z dbałością o każdy detal), ponadczasowe, z dobrej jakości materiału (skóra), eleganckie, pojemne (nawet te mniejsze modele), natomiast czy są w przystępnej cenie, trudno mi powiedzieć - punkt widzenia zależy od punktu siedzenia Co do jakości - jedną torebkę reklamowałam, bo zeszła farba z kilku literek w napisie, ale bez problemu dostałam nową. Druga torebka bez zarzutu - noszona w ostatnim czasie codziennie wygląda jak nowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 21.10.2015 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2015 A ją też z pytaniem dotyczącym zakupów. Korsa kiedyś kupię , ale teraz kupuję KA. Czy znacie firmę/ stronę KolorowyMikser? Podobno sprowadzają z USA, ale mikser już przerabiają na warunki polskie (bez transformatora)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 21.10.2015 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2015 jjana tylko pamiętaj ze wszystkie przystawki jak będziesz chciała kiedys dokupić to juz tylko ze Stanów.:rolleyes:Te europejskie nie bedą pasowały.Mialam KA ze Stanów a teraz mam wersje Europejska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 21.10.2015 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2015 Torebki, my big love:rolleyes: Kupuję namiętnie:) Mam pytanie dot. tematu. Dlaczego kupujecie sobie torebki MK? Są ładne, z dobrej jakości materiałów, modne, powszechne, pojemne, eleganckie, w przystępnej cenie? Tak tak i jeszcze raz tak.:)Sa ładne jakościowo dobre przeważnie skórzane ,modne eleganckie i wydaje mi sie ze w cenie przystępnej dla sredniozarabiajacej kobiety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 21.10.2015 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2015 Fajna, właśnie kupilam Przystawek raczej nie będę kupować, bo wszystko strasznie drogie. Chcę sam mikser, bo mi się strasznie podoba. Zresztą uważam, że jest zdecydowanie za drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 21.10.2015 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2015 jjana tylko pamiętaj ze wszystkie przystawki jak będziesz chciała kiedys dokupić to juz tylko ze Stanów.:rolleyes:Te europejskie nie bedą pasowały.Mialam KA ze Stanów a teraz mam wersje Europejska. Fajna na serio nie pasują? Ja od miesiąca zamawiam i jeszcze tego nie zrobiłem....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 22.10.2015 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2015 Lolek ją zamówiłam w sklepie kolorowy Mikser, bo od razu przerabiają wtyczkę i dostajesz KA bez transformatora. Piszą tez, że biorą na siebie ewentualne opłaty celne i daj 5 lat gwarancji. Mój karmelkowy KA kosztuje tam tyle samo co w tym Madeinusa. Wzięła opcję za pobraniem, bo się trochę boję. Nie wiem skąd jesteś, ale w Poznaniu można odebrać osobiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 22.10.2015 05:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2015 hejka jjana to super ze tak ci się udało znależć Fajna dobry pomysł, mąż do mnie mówi ciekawe ile nad tym myślałaś, i czy to ostatnia w taki ssposób kawka http://kopalniawiedzy.pl/media/lib/110/kawa-c956f8aa255f22daa44098d7401b22a0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 22.10.2015 06:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2015 Torebki, my big love:rolleyes: Kupuję namiętnie:) Mam pytanie dot. tematu. Dlaczego kupujecie sobie torebki MK? Są ładne, z dobrej jakości materiałów, modne, powszechne, pojemne, eleganckie, w przystępnej cenie? a ja powiem tak, są ładne, nawet bardzo dobre jakościowo ale swoją popularność zdobyły bo wylansowały je blogerki i stały się bóg wie czym , a w USA skąd pochodzą to raczej tania marka, cena u nas nie do końca taka przystępna, powiem wam, biorąc pod uwagę moje zarobki, dać tysiaka czy 1200 za torebkę to nie taki luz, bynajmniej dla mnie, no ok taańsza niż lv ale powiedzmy sobie szczerze to inna liga finansowa, bynajmniej ja tak uważam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 22.10.2015 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2015 Reni czy się udało to będzie wiadomo jak przyjdzie A ile kosztuje ten Kors w outlecie? Mały i duży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 22.10.2015 06:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2015 (edytowane) jjana ja nie wiem bo nigdy nie byłam w takim outlecie gdzie kors jest, dlatego fajna ma mi kupić , po ile nie wiem, dowiem się jak da mi ceny, ale po ciuchu na pół ceny liczę:lol2: co do akcesoriów z ka, to ostatnio kupiłam sorbetierę i pani w naszym sklepie od razu pytała skąd mam ka, jak powiedziałam ze w usa to od razu dała mi tę sorbetierę z innym zaczepem, miała obie pozycje, nie wiem czy dotyczy to wszystkiego ale tu akurat tak było Edytowane 22 Października 2015 przez reni1980 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 22.10.2015 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2015 Heloł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 22.10.2015 06:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2015 hellol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 22.10.2015 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2015 Renia, zgadzam się z Tobą w kwestii ceny. Fajna napisała, że dla średnio zarabiającej kobiety jest przystępna. Ja uważam, że w Polsce MK jest drogi. Kosztuje tyle samo co w innych krajach (USA, UK), ale patrząc przez pryzmat zarobków (średnich, przeciętnych), to nie jest to tani zakup. W UK torebki MK kosztują 1/10 minimalnej pensji. W zasadzie większość może je mieć. U nas kosztują prawie całą minimalną, a pół średniej krajowej. Dlatego tam na ulicach widuje się właśnie LV, bo to inna półka. MK noszą młode dziewczyny, nastolatki. U nas raczej dobrze zarabiające kobiety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 22.10.2015 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2015 Ale pogoda...bu...uuu.. Proszę o wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 22.10.2015 06:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2015 Renia, zgadzam się z Tobą w kwestii ceny. Fajna napisała, że dla średnio zarabiającej kobiety jest przystępna. Ja uważam, że w Polsce MK jest drogi. Kosztuje tyle samo co w innych krajach (USA, UK), ale patrząc przez pryzmat zarobków (średnich, przeciętnych), to nie jest to tani zakup. W UK torebki MK kosztują 1/10 minimalnej pensji. W zasadzie większość może je mieć. U nas kosztują prawie całą minimalną, a pół średniej krajowej. Dlatego tam na ulicach widuje się właśnie LV, bo to inna półka. MK noszą młode dziewczyny, nastolatki. U nas raczej dobrze zarabiające kobiety. no dokładnie, dla mnie tanie nie są, nie powiem ze mnie nie stać ale patrzę na to z punktu widzenia osoby która zarabia 1400 na rękę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 22.10.2015 06:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2015 Aniu a masz już naszą torebkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 22.10.2015 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2015 Renia, jeszcze nie doszła. Siostra w sobotę wysłała więc liczę, że w tym tygodniu będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 22.10.2015 07:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2015 ech to całe szczęście ze będzie w końcu nowa i piękna, bo noszę swoją i myślę o tobie :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 22.10.2015 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2015 Reni a gdzie dokupowalas sorbetierę? Masz u siebie jakiś specjalny sklep? Fajna mogłabyś sprawdzić cenę tych małych listonoszem Korsaa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts