mirkamis 09.02.2016 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 (edytowane) Hejka!!!! Chcę dodać trochę koloru i wiosennego, energetycznego powiewu moim czarno-szaro-białym wnętrzom , ale niestety mam problem z doborem koloru , czy któraś z pięknych pań i jednego rodzynka poradziłaby mi co wybrać żeby nie było obciachu ??? Miałam wybraną piękną miętę niestety tkanina nie nadaje się na zasłony . - pisze łosoś - pisze mięta wg . mnie turkus - pisze pistacja , chociaż ja mam inne wyobrażenie pistacji . Edytowane 9 Lutego 2016 przez mirkamis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.02.2016 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 piekne odcienie blekitow czy tez to miety i pistacji..jestem za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 09.02.2016 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 Mirka, pistacja i mięta piękne, chociaż mało pistacjowe i miętowe Ale... Weź pod uwagę, że monitor może bardzo przekłamywać kolor więc w rzeczywistości oba kolory mogą być dużo bardziej zielone niż niebieskie, jak na fotach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 09.02.2016 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 HejkaMirka ja na łosoś ...hym..taki bardziej słoneczny..wesoły:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.02.2016 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 Gumisiowa kiedys pokazywala swoje zaslony w morskim czy tez turkusowym kolorze i byl to obled, big love dla moich oczu Londi a gdzie Ty bylas przez tyle czasu, ze Cie nie bylo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 09.02.2016 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 Czyli zaryzykować te ich miętę ten łosoś też mi się podoba Mam w planach kupić też na drugi komplet marokańską koniczynkę czarno białą, a że ten nie drogi to zrobię sobie trzy komplety jak kobieta ma problem z wyborem to tak się go rozwiązuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 15.02.2016 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2016 Hejka Melisa już tradycyjnie twój deszcz dotarł do nas . Już zaczęłam się obawiać bo w środę mamy wyjeżdżać na ferie a tu taka pogoda . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 15.02.2016 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2016 ja na pogode nie narzekam tym razem..od kilku dni jest ok u nas ez ferie, niestety trwaja tydzien. w PL za dobrzenauczyciele maja z iloscia wolnego Dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 15.02.2016 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2016 Nie patrzyłam, jedna już usunęłam teraz u góry mnie czeka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 15.02.2016 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2016 a jak tam z wyborem koloru zaslon? na czym stanelo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 15.02.2016 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2016 Na pistacji Teraz muszę jeszcze poszukać materiału na zasłony do naszej " altany" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 15.02.2016 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2016 na ta altane to cos konkretnego? ma byc zwiewne, czy bardziej sztywne? do podpiecia, puszczenia bardziej w dol... hmmm pomyslow moga byc tysiace Kolorek super bedzie..chociaz pistacja kojarzy mi sie bardziej z zielenia niz odcieniem niebieskosci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 15.02.2016 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2016 (edytowane) Mnie pistacja właśnie też się z zielonym kojarzy ale zaryzykuję . N altanę chyba coś sztywnego .Kiedyś mi koleżanka pokazywała jakiś materiał i był z ikeii więc czeka mnie wycieczka kiedys już wklejałam , ale dla przypomnienia dam raz jeszcze:D.Szkielet już stoi Chociaż jak teraz patrzę to zwiewnego , coś co się nada na ten żagiel zwijany na suficie . Edytowane 15 Lutego 2016 przez mirkamis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 15.02.2016 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2016 Sliczne..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 15.02.2016 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2016 No nie zaprzeczę, od dwóch lat zabieralismy się za budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 16.02.2016 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2016 Mirka będzie pięknie, my też od 2 lat altane planujemy i ciągle coś nam plany miesza, w zeszłym roku atak kreta przez co pod cały trawnik kładliśmy siatkę, a w tym roku sauna która nie zmieściła się na poddasze i robimy schody na górę, ale dzięki temu w tym roku będę miała już swoją pracownię na górze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 17.02.2016 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2016 Hejka Mirka w ikea jest nowa kolekcja vivanów błekitno-stalowa. Piękne są - zakupiłam w weekend:) są też takie ala różowo-lososiowe wpisujące się w kolory roku 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.02.2016 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2016 oo dobrze wiedziec... musze sobie kupic jakies zaslony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 22.02.2016 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2016 Hejka, Dzięki Magda za cynk. Teraz tylko muszę tam dojechać Widziałaś je może na żywo? Czy są warte zachodu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 22.02.2016 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2016 Mirka mam je u krawcowej do skrócenia - do świąt będą wisiały.Są chyba sztywniejsze niż poprzednie vivany a kolor baaardzo ładny taki stalowy albo perłowy błękit. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts