rere79 01.08.2011 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 ta jadalnia wciśnieta troszke na siłę Część dzienna jest tylko odwrócona i kanapa przestawiona, więc jadalnia jest według projektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 01.08.2011 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 w każdym razie zazdroszczę ci, dziś bym go kupiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 01.08.2011 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 ehhh reni, nie ma co żałować... po tym projekcie może być tysiąc innych fajniejszych domków. Za każdym razem chciałabyś tak zmieniać? Ja raczej nie... A Wasz domek przecież też musiał Wam wpaść w oko skoro go wybraliście... Cieszcie się nim, a za parę latek czasniecie dom na zlecenie indywidualne Jak anna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 01.08.2011 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Cieszcie się nim, a za parę latek czasniecie dom na zlecenie indywidualne Jak anna A anna właśnie dzisiaj pisała u atiki, że szkoda, że nie zauważyła pewnego projektu wcześniej, bo kto wie, czy budowałaby to, co buduje... Zawsze po czasie pojawia się coś nowego, innego, fajnego. Pozostaje albo budować i przeprowadzać się co chwilę, albo pogodzić się z tym faktem i cieszyć się własnymi kątami. Taki lajf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 01.08.2011 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Taki lajf oł je Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 01.08.2011 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 pewno ze macie rację ale rere ten twój i "mój " jest ideal ja najbardziej nie mogę sie pogodzić z tym że nie mam wyspy w kuchni , zawsze chciałam, myślałam że mi wejdzie ale nic na silę, ale fakt że mogę już jej nigdy nie mieć mnie męczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bendzi4 01.08.2011 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Witam Masz zaj.... dom i wszystko w ogóle nie wiem co wymienić I oczywiście mam pare pytańŁazienka jest tak ciepła że się w niej zakochaliśmy a w szczególności w podłodze i obudowie wanny Co to jest za materiał i jaki producent??Ach no i kolor okien na zewnatrz też zaj.... To chyba mahoń albo się mylę Pozdrawiam mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 01.08.2011 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 jeszcze raz bylam popatrzeć na projekt, boski......................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 01.08.2011 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Witam Masz zaj.... dom i wszystko w ogóle nie wiem co wymienić I oczywiście mam pare pytań Łazienka jest tak ciepła że się w niej zakochaliśmy a w szczególności w podłodze i obudowie wanny Co to jest za materiał i jaki producent?? Ach no i kolor okien na zewnatrz też zaj.... To chyba mahoń albo się mylę Pozdrawiam mocno witaj u mnie, w łazience to parkiet merbau a obudowa wanny to blat merbau z sikaflex, okna dąb lakierowany na teak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 01.08.2011 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 reni, projekt super. Jednak ja i tak coś bym tam musiała pozmieniać. No nie byłabym sobą.... A jeśli chodzi o projekt idealny, to mam jednego faworyta (rzuty, bo elewacje do tiuningu ): projekt indywidualny, arch. Marcin Rubik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 01.08.2011 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 hmm, jadalnia piękna ale w kuchni nie ma miejsca na wyspę, wiec z automatu dla mnie odpada no i te wąskie wyjscia na taraz z salonu, po co aż dwa? w sensie wąskie a aż dwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 01.08.2011 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 a co to pomiedzy garażem i hollem z dwoma drzwiami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 01.08.2011 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Zapewniam Cię, wyspa w kuchni się zmieści. Co do okien, nie wszystkie muszą się otwierać. Z jadalni na taras zrobiłabym szerokie wyjście. W salonie też o takim można by było pomyśleć . Widzisz reni, oglądając projekty, każdy patrzy pod swoim kątem i nie dla wszystkich "ten" ideał będzie ideałem. Edit: Pomiędzy garażem a domem pewnie jakiś składzik, spiżarnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.08.2011 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 no właśnie każdy ma swój punkt widzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiaczek 03.08.2011 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Witam czy mogłabym prosić o poradę - będąc pod wielkim wrażeniem Twojego domu, a szczególnie zakochana w oknach kuchennych - mam pytanie - na jakiej wysokości masz okna, żeby tak połączyć pięknie z blatem? Piękne skalniaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 03.08.2011 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 dusiaczek moje okna kuchenne są dokładnie na 91 cm od gotowej posadzki czyli od płytek, moja kuchnia tym samym też jest wyższa bo standartowo mają wys 86, ale ponieważ w mieszkaniu tak miałam i zawsze sie musiałam schylać, teraz mam wyżej, więc to wszystko zalezy jak bedzie wysoka kuchnia z blatem, na etapie murowania musisz już znac tę wysokość, trudno to określić bo bierzesz pod uwagę, styropian pod podłogę ,wylewkę, grubość płytek no i wysokość kuchni, no ale się da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiaczek 03.08.2011 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Dziękuję Ci bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.08.2011 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 reni - całkiem niedawno trafiłam do Twojego domku i jestem nim oczarowana żałuję tylko ,ze ja nie zdecydowałam się na tak wielkie okna w pokoju jak Twoje bo są piękne pozdrawiam i gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 03.08.2011 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Trochę nie nadążam za dyskusją, bardziej opieram się na zdjęciach i mam małą sugestię - cały dom i jego otoczenie wydaje mi się geometryczny i uporządkowany. Ta łukowa rabata bez zdecydowanej kreski trochę mi zaburza ten piękny porządek. To efekt zamierzony? Bo wyraźne koło/półkole stanowczo lepiej zgrałyby mi się z resztą (choć mogę się mylić, to taka zupełnie luźna myśl) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.08.2011 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 witaj Ew-ka, dzięki za miłe słowa Famelia nie wiem dlaczego ta rabata ma łuk , jakoś tak mi wyszło, w ogrodzie będą chyba panowały inne zasady bo nie mam już siły się aż tak starać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts