Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Hej w sobotę

Ale was tu dużo jak na weekend.....

jak najbardziej...;)

u mnie na obiad będzie dzisiaj....... karp, a właściwie na obiado-kolacje

to tak w ramach "wietrzenia" zawartości zamrażarki....

Ale Ci zazdroszczę u mnie ostatnie kawałki były w zeszłą sobotę.....

No, za 10 lat

Myślę że szybciej, W tej chwili jest na to nagonka w mediach.....

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

LOLEK masz racje ,ja tylko tak tymi 10 latami rzuciłam :D.Już częściej niż kiedyś jest sprawdzane co jest w sprzedaży w tych tzw. sklepikach szkolnych.Nawet słyszałam że niektóre szkoły wydały zakaz sprzedazy chipsów itp. rzeczy.

Tak, nawet większość szkół. Uczy się też dzieci, co jest zdrowe, a co nie.

No ale nie sprawdza, czy nie mają podkrążonych oczu :no:. Tak daleko nigdy nie pójdziemy i w sumie dobrze (nie kojarzy mi się dobrze takie inwigilowanie tego, co się dzieje w domu, straszenie rodziców i sprawdzanie na każdym kroku ich ruchów - to typowe dla Norwegów, tam podobno jak dziecko zapłacze, od razu sprawdza się rodziców - głośna sprawa z odebraniem dziecka rodzicom, bo płakało po śmierci babci).

ło jejku ale to dziś ruch, aż nie możliwe:lol2::lol2::lol2: ja na chwilkę bo mam dziś gości, zrobię pizzę, niestety sama kręcę ciasto jeszcze:(:(:(

dostałam wczoraj slipersy z MD - boskie są (oj Ilonka pasowały by do ciebie:yes::yes::yes::yes:)

spadam, pa dzieciaczki, miłego wieczorku:hug::hug::hug::hug::hug::bye::bye::bye::bye::bye:

:bash:

Chcem jej naszyjnik (to małe serduszko nad bluzką):

Ilonka, a wiesz, co to jest? Bo mi też się bardzo podoba, tyle, że ja go jakiś czas temu u Mołek zauważyłam w DDTVN. Dzisiaj też ma go na sobie :yes: Super jest, taki delikatny, nienachalny. Też bym taki chciała ;)

Z innej beczki... Znalazłam wczoraj perfumy, na które chorowałam 8 lat :wave: Podałam pani mój lakoniczny opis, czyli że puder, mydło, zapach dziecka :rolleyes: Pani podała mi ze 3 zapachy, ale żaden nie był trafiony i jak już wychodziłam ze sklepu to chwyciłam jedną buteleczkę i BINGO :wave: Psiknęłam, cały dzień upewniałam się, że to ten zapach i wieczorkiem nabyłam :D Ależ jestem szczęśliwa :yes: Najlepsze, że czytając opinie w necie czytam niby, że zapach jest popularny, ogólnodostępny, dobrze znany, lubiany, klasyk, w dodatku unisex, tymczasem przez 8 lat czułam go tylko 2 razy, w tym raz w UK. Okazało się, że to Calvin Klein BE.

No i z racji tego, że unisex, to zastanawiam się, czy też się nim nie psikać, ale mam dylemat, bo mnie ten zapach na łopatki kładzie i kolana ugina, kojarząc się wyłącznie z płcią męską :rolleyes: Nie wiem, czy w tej sytuacji udźwignę go na sobie :D

Aniu, kiedyś taka mało znana firma wypuściła - ale kosztował :jawdrop:... No - dużo.

Ten jest z Apartu - jak byłam o niego wczoraj pytać, powiedzieli mi, że będą mieli w połowie lutego - również w srebrze. Białym złocie nie, tylko żółtym. Ceny nie znam. Nie wiem też, czy w innych Apartach już nie ma. Też bardzo mi się podoba :yes:. Tak jak nie lubię biżuterii, tak właśnie taka delikatna mnie zachwyca.

Dziewczyny, mam problem.

Mąż kupił KA :jawdrop:. Po wyjątkowo okazyjnej cenie (220 $) :o - ale był tylko jeden kolor w tej cenie (chyba jeszcze czerwony, bo czerwony jest tam tani).

I teraz nie wiem, czy kazać mu zwracać, czy cieszyć się z prezentu?

Edytowane przez Ilona Agata

Dziewczyny, mam problem.

Mąż kupił KA :jawdrop:. Po wyjątkowo okazyjnej cenie (220 $) :o - ale był tylko jeden kolor w tej cenie (chyba jeszcze czerwony, bo czerwony jest tam tani).

I teraz nie wiem, czy kazać mu zwracać, czy cieszyć się z prezentu?

wariatka...jak ci sie nie spodoba to z checia go odkupie :p :D

to jaki ten kolor?! :)

Wg mnie fajny :) Chyba w Twojej kuchni będzie pasował. A gdzie te KA czerwone takie tanie w USA? W konkretnym sklepie czy mieście?

U mnie w sumie średnio - pasuje do okapu, czajnika, itp. Ale do kuchni średnio.

Tylko że ja nie mam zamiaru mieszkać tu na zawsze :no:.

A robić przyszłą kuchnię pod KA :rotfl:?

Ilonka to w końcu czerwony czy ten kamienny kupił bo z zachwytu już nie myśle

No ten szary.

Czerwony :no:. Napisałam tylko, że nie było np. białego (uniwersalnego) w tej cenie, dlatego wziął szary :yes:.

A kamienny to jeszcze inny, taki chropowaty, z kamienia, ale trudno się czyści z mąki na pewno ;). Kamienne i inne fikuśne kolory raczej na zamówienie.

I tak nie wiesz jak będzie wyglądała Twoja przyszła kuchnia :) A to jest mikser za 660 zł, więc nawet jak go oddasz to nie będziesz żałowała! Bierz! :) Ja właśnie szukam na allegro i najtaniej za 1500 zł z przesyłką. A muszę coś kupić, bo mój Zelmer się psuje niestety,

O! To samo mówi moja mama. Że wykorzystam gotując dla małego, a za kilka ewentualnie oddam/odsprzedam, nie będę żałowała miksera w tej cenie.