lolek7825 18.01.2014 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 Hej w sobotę Ale was tu dużo jak na weekend..... jak najbardziej... u mnie na obiad będzie dzisiaj....... karp, a właściwie na obiado-kolacje to tak w ramach "wietrzenia" zawartości zamrażarki.... Ale Ci zazdroszczę u mnie ostatnie kawałki były w zeszłą sobotę..... No, za 10 lat Myślę że szybciej, W tej chwili jest na to nagonka w mediach..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 18.01.2014 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 LOLEK masz racje ,ja tylko tak tymi 10 latami rzuciłam .Już częściej niż kiedyś jest sprawdzane co jest w sprzedaży w tych tzw. sklepikach szkolnych.Nawet słyszałam że niektóre szkoły wydały zakaz sprzedazy chipsów itp. rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 18.01.2014 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 LOLEK masz racje ,ja tylko tak tymi 10 latami rzuciłam .Już częściej niż kiedyś jest sprawdzane co jest w sprzedaży w tych tzw. sklepikach szkolnych.Nawet słyszałam że niektóre szkoły wydały zakaz sprzedazy chipsów itp. rzeczy. Tak, nawet większość szkół. Uczy się też dzieci, co jest zdrowe, a co nie. No ale nie sprawdza, czy nie mają podkrążonych oczu . Tak daleko nigdy nie pójdziemy i w sumie dobrze (nie kojarzy mi się dobrze takie inwigilowanie tego, co się dzieje w domu, straszenie rodziców i sprawdzanie na każdym kroku ich ruchów - to typowe dla Norwegów, tam podobno jak dziecko zapłacze, od razu sprawdza się rodziców - głośna sprawa z odebraniem dziecka rodzicom, bo płakało po śmierci babci). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 18.01.2014 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 Ilona z ta Nikola to bylo tak, ze byla smutna bo jej babcia chora w szpitalu... znam historie, bo instytucja i oni z mojego miasta tutaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 18.01.2014 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 Powiem wiecej. Ja oprócz tego ze bardziej patrzę na to co jem, dodatkowo od ok 3 lat czytam etykiety. Im wiecej witaminy E tym pewniej nie kupie. Jedli jest tez litania składająca sie z nastu składników tez nie ... Generalnie zawsze im dłuższa lista składników tym gorszy produkt... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 18.01.2014 16:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 ło jejku ale to dziś ruch, aż nie możliwe:lol2::lol2: ja na chwilkę bo mam dziś gości, zrobię pizzę, niestety sama kręcę ciasto jeszcze:(:( dostałam wczoraj slipersy z MD - boskie są (oj Ilonka pasowały by do ciebie:yes::yes:) spadam, pa dzieciaczki, miłego wieczorku:hug::hug::hug::bye::bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 19.01.2014 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Chcem jej naszyjnik (to małe serduszko nad bluzką): Ilonka, a wiesz, co to jest? Bo mi też się bardzo podoba, tyle, że ja go jakiś czas temu u Mołek zauważyłam w DDTVN. Dzisiaj też ma go na sobie Super jest, taki delikatny, nienachalny. Też bym taki chciała Z innej beczki... Znalazłam wczoraj perfumy, na które chorowałam 8 lat Podałam pani mój lakoniczny opis, czyli że puder, mydło, zapach dziecka Pani podała mi ze 3 zapachy, ale żaden nie był trafiony i jak już wychodziłam ze sklepu to chwyciłam jedną buteleczkę i BINGO Psiknęłam, cały dzień upewniałam się, że to ten zapach i wieczorkiem nabyłam Ależ jestem szczęśliwa Najlepsze, że czytając opinie w necie czytam niby, że zapach jest popularny, ogólnodostępny, dobrze znany, lubiany, klasyk, w dodatku unisex, tymczasem przez 8 lat czułam go tylko 2 razy, w tym raz w UK. Okazało się, że to Calvin Klein BE. No i z racji tego, że unisex, to zastanawiam się, czy też się nim nie psikać, ale mam dylemat, bo mnie ten zapach na łopatki kładzie i kolana ugina, kojarząc się wyłącznie z płcią męską Nie wiem, czy w tej sytuacji udźwignę go na sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 19.01.2014 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Aniu, kiedyś taka mało znana firma wypuściła - ale kosztował ... No - dużo. Ten jest z Apartu - jak byłam o niego wczoraj pytać, powiedzieli mi, że będą mieli w połowie lutego - również w srebrze. Białym złocie nie, tylko żółtym. Ceny nie znam. Nie wiem też, czy w innych Apartach już nie ma. Też bardzo mi się podoba . Tak jak nie lubię biżuterii, tak właśnie taka delikatna mnie zachwyca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 19.01.2014 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 (edytowane) Dziewczyny, mam problem. Mąż kupił KA . Po wyjątkowo okazyjnej cenie (220 $) - ale był tylko jeden kolor w tej cenie (chyba jeszcze czerwony, bo czerwony jest tam tani). I teraz nie wiem, czy kazać mu zwracać, czy cieszyć się z prezentu? Edytowane 19 Stycznia 2014 przez Ilona Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 19.01.2014 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Dziewczyny, mam problem. Mąż kupił KA . Po wyjątkowo okazyjnej cenie (220 $) - ale był tylko jeden kolor w tej cenie (chyba jeszcze czerwony, bo czerwony jest tam tani). I teraz nie wiem, czy kazać mu zwracać, czy cieszyć się z prezentu? wariatka...jak ci sie nie spodoba to z checia go odkupie to jaki ten kolor?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 19.01.2014 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 To on: http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/10/0lm9.jpg Z jednej strony mnie kusi, z drugiej - zawsze chciałam kamienny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 19.01.2014 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 (edytowane) Chociaż ten kolor też jest ok...Kamienne tylko na zamówienie (nie ma szans dostać na miejscu i od ręki) i w cenie regularnej (350 $). Edytowane 19 Stycznia 2014 przez Ilona Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 19.01.2014 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Wg mnie fajny Chyba w Twojej kuchni będzie pasował. A gdzie te KA czerwone takie tanie w USA? W konkretnym sklepie czy mieście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 19.01.2014 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Wg mnie fajny Chyba w Twojej kuchni będzie pasował. A gdzie te KA czerwone takie tanie w USA? W konkretnym sklepie czy mieście? Nie, ogólnie na przecenach są głównie czerwone. W outletach, itp. Pewnie w różnych miastach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 19.01.2014 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Wg mnie fajny Chyba w Twojej kuchni będzie pasował. A gdzie te KA czerwone takie tanie w USA? W konkretnym sklepie czy mieście? U mnie w sumie średnio - pasuje do okapu, czajnika, itp. Ale do kuchni średnio. Tylko że ja nie mam zamiaru mieszkać tu na zawsze . A robić przyszłą kuchnię pod KA ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 19.01.2014 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Za kilka lat kolory mogą być zupełnie inne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 19.01.2014 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Ilonka to w końcu czerwony czy ten kamienny kupił bo z zachwytu już nie myśle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 19.01.2014 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 I tak nie wiesz jak będzie wyglądała Twoja przyszła kuchnia A to jest mikser za 660 zł, więc nawet jak go oddasz to nie będziesz żałowała! Bierz! Ja właśnie szukam na allegro i najtaniej za 1500 zł z przesyłką. A muszę coś kupić, bo mój Zelmer się psuje niestety, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 19.01.2014 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Ilonka to w końcu czerwony czy ten kamienny kupił bo z zachwytu już nie myśle No ten szary. Czerwony . Napisałam tylko, że nie było np. białego (uniwersalnego) w tej cenie, dlatego wziął szary . A kamienny to jeszcze inny, taki chropowaty, z kamienia, ale trudno się czyści z mąki na pewno . Kamienne i inne fikuśne kolory raczej na zamówienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 19.01.2014 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 I tak nie wiesz jak będzie wyglądała Twoja przyszła kuchnia A to jest mikser za 660 zł, więc nawet jak go oddasz to nie będziesz żałowała! Bierz! Ja właśnie szukam na allegro i najtaniej za 1500 zł z przesyłką. A muszę coś kupić, bo mój Zelmer się psuje niestety, O! To samo mówi moja mama. Że wykorzystam gotując dla małego, a za kilka ewentualnie oddam/odsprzedam, nie będę żałowała miksera w tej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts