mirkamis 19.01.2014 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Ilonka bierz,jest tak jak radzi jjana:) a ja wczoraj w moim zelmerze drożdzowe na pizze zrobiłam i mikser dał radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 19.01.2014 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Ilonka, gdyby kolor zupełnie Ci nie pasował, to kręcenie nosem bym zrozumiała, ale ten jest ok więc ciesz się z prezentu Swoją drogą nie potrafię zrozumieć, dlaczego 1000 zł na mikser wydajecie (żeby nie było, ja też kocham KA) a 500 na porządne okulary to za dużo. No nie rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 19.01.2014 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Ilonka, gdyby kolor zupełnie Ci nie pasował, to kręcenie nosem bym zrozumiała, ale ten jest ok więc ciesz się z prezentu Swoją drogą nie potrafię zrozumieć, dlaczego 1000 zł na mikser wydajecie (żeby nie było, ja też kocham KA) a 500 na porządne okulary to za dużo. No nie rozumiem Odpowiedź jest prosta: fajne okulary można mieć za 100 zł, a fajny mikser poniżej 1 tys. już nie . Ale np. w cenie regularnej (350$) nie chciałam , tutaj wychodzi niecałe 7 stówek. No i te Ray Bany - nie znam mojego rozmiaru, w Polsce mierzyłam tylko standardowy 55 i nie wyglądałam w nich dobrze . Jak znajdę mój rozmiar, to kiedyś tam sobie kupię ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 19.01.2014 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Ilonka, znalazłam, to łańcuszki VANRYCKE. Ale powiem szczerze, że jak zobaczyłam ceny, to zachwyt jakby osłabł Generalnie nie lubię i nie noszę łańcuszków i pewnie nosiłabym go od wielkiego dzwonu więc za tę cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 19.01.2014 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Odpowiedź jest prosta: fajne okulary można mieć za 100 zł, a fajny mikser poniżej 1 tys. już nie . Nie zgodzę się z powyższym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 19.01.2014 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Bierz, co się zastanawiasz! Szary będzie pasował do 90% kuchni a jak nie to w tej cenie spokojnie sprzedasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 19.01.2014 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Ilonka, znalazłam, to łańcuszki VANRYCKE. Ale powiem szczerze, że jak zobaczyłam ceny, to zachwyt jakby osłabł Generalnie nie lubię i nie noszę łańcuszków i pewnie nosiłabym go od wielkiego dzwonu więc za tę cenę A jaka cena? Ja celuję w srebro (mam biżuterię w białym złocie: obrączkę, pierścionek zaręczynowy, innej nie noszę), więc pewnie trochę taniej . No i taki łańcuszek nosiłabym prawie non stop - delikatny, pasuje do wszystkiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 19.01.2014 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Bierz, co się zastanawiasz! Szary będzie pasował do 90% kuchni a jak nie to w tej cenie spokojnie sprzedasz. Też tak myślę, tym bardziej, że planuję dużą lodówę side by side (mamy za małą zamrażarkę w tej chwili), więc siłą rzeczy kuchnia będzie musiała pasować do szarości/chromu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 19.01.2014 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 yokasta, jak już jesteś - czy Twój fanpage dobrze działa? Mój nie nalicza wszystkich polubień, od wczoraj miałam z cztery, a doliczył dwa? Od początku tak jest i nie wiem, z czego to wynika? Może ktoś mnie w międzyczasie przestaje lubić? Haha! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 19.01.2014 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 (edytowane) A jaka cena? Pozłacany około 500-600, złoty powyżej 1300. W Polsce dostępne w: LA SAL GALLERY Mokotowska 52 – 00-543 – WARSAW T +42 226 28 02 26 Ale rzeczywiście Apart ma podobną kolekcję i jeszcze Minty Dot. Edytowane 19 Stycznia 2014 przez anna-maria3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 19.01.2014 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Cześć Laski:) Adiqq mówiłam Ci, że bez mleka nie piję! co znów kupujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 19.01.2014 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Mirkamis, ja wczoraj też drożdżowe, ale w maszynie do chleba. Też super wychodzi. A sernik robiłam w Zelmerze, ale niestety już dogorywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 19.01.2014 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Mój jeszcze jako tako młodej daty jest bo w sierpniu kupiłam ,ale nie powiem pietra miałam ,że go spalę i non stop pociagałam nosem czy czegos nie czuć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 19.01.2014 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Witam i ja Adiqq ja tez lubie z dodatkiem mleczka dolaczam do tej mniejszosci... chociaz jak go nie ma..to nie pogardze czarna Ilona KA wymiata! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 19.01.2014 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Cześć Laski:) Adiqq mówiłam Ci, że bez mleka nie piję! co znów kupujecie? KA , naszyjnik od Fashionelki: http://fashionelka.pl/mniej-znaczy-wiecej-minimalistyczne-naszyjniki/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 19.01.2014 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Ilonka bierz ten szary jak ci się nie spodoba chętnie odkupie :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 19.01.2014 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Ilonka bierz ten szary jak ci się nie spodoba chętnie odkupie :yes: o nie nie nie nie - ja bylam pierwsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 19.01.2014 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 KA , naszyjnik od Fashionelki: http://fashionelka.pl/mniej-znaczy-wiecej-minimalistyczne-naszyjniki/ naszyjniczek absolutnie nie dla mnie ja to lubie duza masywna bizuterie a jeszcze bardziej wszelkiej masy szaliki apaszki kominy i tym podobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 19.01.2014 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 naszyjniczek absolutnie nie dla mnie ja to lubie duza masywna bizuterie a jeszcze bardziej wszelkiej masy szaliki apaszki kominy i tym podobne On jest taki maleńki... Na zdjęciach nie widać, ale tyci-tyci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 19.01.2014 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Jezu, tragedia, u nas jest -2, rano była mżawka, teraz lodowisko, a ja musiałam iść po zakupy z młodym. Oczywiście wypierniczyłam się (wszyscy się przewracają na ulicy - fajny widok), całe szczęście nie miałam go na rękach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts