lolek7825 19.01.2014 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Limonka vel IlonkaKA EXTRA Nawet się nie zastanawiaj. A ja mam pytanie co do massimo, zawsze w stacjonarnym kupowałem, ale mam pytanie co do zakupów online. Chciałem wczoraj zrobić zakup i zapłacić kartą i coś wyskoczyło że błąd przetwarzania. I pytanie, Jak płacić lepiej (albo jak Wy płacicie) kredytową czy przez paypal?? Reni szepnij słowko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 19.01.2014 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 KA , naszyjnik od Fashionelki: http://fashionelka.pl/mniej-znaczy-wiecej-minimalistyczne-naszyjniki/ fajny - ale nie podoba mi się łancuszek - nie lubię takich, wolę gładkie. o nie nie nie nie - ja bylam pierwsza to ja która jestem? Ilona a pytałaś po ile torby w USA np LV? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 19.01.2014 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 we wtorek przyvchodzi facio malować gabinet - kupiłam tą tapetę w kratę i do tego szara farba i i 1 ściana (komin) z drzewa..ciekawe co wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 19.01.2014 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 fajny - ale nie podoba mi się łancuszek - nie lubię takich, wolę gładkie. to ja która jestem? Ilona a pytałaś po ile torby w USA np LV? Tego łańcuszka właśnie nie widać - on jest bardzo delikatny, tutaj zdjęcia na dużym powiększeniu, a zobacz na filmie: http://fashionelka.pl/vlog-trzy-razy-tak-by-fashionelka-2/ O torby nie pytałam. Raczej nadal drogie . LV mi się wybitnie nie podobają (za dużo podrób chodzi po mieście ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 19.01.2014 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 ok ja chciałam model niewidoczny a klasyczny:)i tak Ci zazdroszczę KA - mimo, że nie umiem piec:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 19.01.2014 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 fajna, fajna... nawet bardzo!poproszę przez 2 tyg teraz o wnętrzach - bo mi się przegrzeje umysł od zakupów:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 19.01.2014 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Dobra. Posprzątałam, teraz pytanie, kto przyjdzie posiedzieć z moim dzieckiem, żebym mogła w spokoju podłogi odkurzyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 19.01.2014 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 razem to róbcie:P ja muszę iść prasować..a mi się tak nie chce! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 19.01.2014 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 razem to róbcie:P ja muszę iść prasować..a mi się tak nie chce! Razem? Ale jak? Schody odkurzać? . Nie da rady, młody baaardzo płacze, jak tylko włączam odkurzacz, więc trzeba go zabrać z domu, ewentualnie zamknąć się w oddzielnym pokoju i bardzo zająć zabawą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 19.01.2014 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 my do teatru idziemy na przedstawienie dla dzieci. Mam tylko nadzieję, że młody jakiejś popisówy nie odstawi:yes: Haha! U nas był "Piotruś Pan" na lodzie . Podobno super! Ale nie byliśmy - za wcześnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 19.01.2014 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 (edytowane) razem to róbcie:P ja muszę iść prasować..a mi się tak nie chce! no ja też się zabieram za prasowanie...... witaj w klubie........ edit: ufffff..... 7 koszul uprasowanych (na cały tydzień spokoj......:rotfl:) Edytowane 19 Stycznia 2014 przez lolek7825 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 19.01.2014 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 a ja segreguje zapasy....jakie kolega dostarczyl nam z PL od mojej mamci i przy okazji chcialam Wam powiedziec, ze naleze do Oświeconej góry rankingu jako Olimp Forum to chyba zalezy od tego, jak na to sie patrzy, co nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 19.01.2014 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 (edytowane) A ja włączyłam odkurzacz. Na 1 minutę. Matki, które same wychowują dziecko powinny dostać medal . Edytowane 4 Kwietnia 2014 przez Ilona Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 19.01.2014 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Ilona zastanawiam sie dlaczego twoj maly tak placze... co na to mialo wplyw? czy on sie kiedys wystraszyl glosnego dzwieku? czy tez jest wrazliwy na takie odglosy? moje dziewczyny to zasypialy przy wlaczonym odkurzaczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 19.01.2014 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 (edytowane) Ilona zastanawiam sie dlaczego twoj maly tak placze... co na to mialo wplyw? czy on sie kiedys wystraszyl glosnego dzwieku? czy tez jest wrazliwy na takie odglosy? moje dziewczyny to zasypialy przy wlaczonym odkurzaczu Mmelisa, on się boi wszystkiego co nowe lub głośne/intensywne. Edytowane 4 Kwietnia 2014 przez Ilona Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 19.01.2014 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 o kurcze... plochliwy chlopak ale poczekaj ...daj jemu czas... jak zacznie biegac to jemu to minie... oby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 19.01.2014 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 o kurcze... plochliwy chlopak ale poczekaj ...daj jemu czas... jak zacznie biegac to jemu to minie... oby Oby . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 19.01.2014 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 ufffff..... 7 koszul uprasowanych (na cały tydzień spokoj......:rotfl:) ja jeszcze nic - usnęło mi się Matki, które same wychowują dziecko powinny dostać medal . oho to o mnie:lol2::lol2: Ilonka do daj to teki mi etat, dom na głowie to będę PerfekcyjnaPaniDOmu nie gotująca:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 19.01.2014 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 O to faktycznie płochliwy Ilonka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 19.01.2014 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 yokasta, jak już jesteś - czy Twój fanpage dobrze działa? Mój nie nalicza wszystkich polubień, od wczoraj miałam z cztery, a doliczył dwa? Od początku tak jest i nie wiem, z czego to wynika? Może ktoś mnie w międzyczasie przestaje lubić? Haha! Statsy na fb nie działają mi już od dłuższego czasu , polubienia działają prawidłowo. Jak się zmniejszają to ktoś odhaczył, ale na jego miejsce i tak przyjdzie 10 innych . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts