pasie 04.08.2011 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Reni ja z ta Panią to żartowałam;) u nas takie powiedzonko funkcjonuje - "będzie Pani zadowolona":D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.08.2011 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 pasie no to ja nie zakumałam o co chodzi ale już wiem, szkoda że moi od kostki tak nie mówią, bo jeszcze kostkę rozbierają nie tylko schody, ale ja mam czas do zimy jeszcze daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 04.08.2011 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 pasie no to ja nie zakumałam o co chodzi ale już wiem, szkoda że moi od kostki tak nie mówią, bo jeszcze kostkę rozbierają nie tylko schody, ale ja mam czas do zimy jeszcze daleko U mnie na budowie, yyyyy w domu na porządku dziennym chłopaki rzucają tekstem bedzie Pani zadoooowooooloooona tekst stary jak świat, Reni gdzie ty się uchowałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.08.2011 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 mnie podobno sie boją jak tylko zobaczą mój wyraz twarzy, może dlatego nie słyszę takich słów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 04.08.2011 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 mnie podobno sie boją jak tylko zobaczą mój wyraz twarzy, może dlatego nie słyszę takich słów O widzisz, a u mnie na odwrót, mówią że jestem ich ulubioną inwestatorką , ale tak szczerze to ja ich też uwielbiam na czele z szefem, czyli moim wykonawcą. Tak się juz do nich przyzwyczaiłam że ostatnio stwierdziłam że są dla mnie jak rodzina i zaproszę ich na wigilię Przykład: Wczoraj wykonawca mówi do mnie: - czy się nie wścieknę na niego? Ja: -a co się stało On: -nie mogłem patrzeć na ten szary kontakt w czarno-białej łazience i wymieniłam na czarny szklany będzie bardziej pasował, bo lustro w ramce z czarnego lacobelu i szuflady front też Przedwczoraj Godzina 19.30 dzwoni do mnie mój wykonawca Ja: halo On: Znalazłem dla Pani fajny dozownik na płyn do naczyń, taki i taki niech pani sprawdzi czy sie podoba:jawdrop: Wczoraj przywozi ze sklepu dozownik na budowę, yyy do domu! aby mi pokazać czy mi się podoba na żywo:jawdrop: Zaznaczam o nic go nie prosiłam, on tak po prostu ma, takie przykłady mogłabym opowiadać do jutra, bo taki hajlajf mam z nim od początku wykończeniówki w domu i u mnie w pracy bo on też tam mi robił remont:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.08.2011 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Marta takiego to i ja bym całowala po tyłku, następny dom buduję w twojej okolicy , koleżankę(o Tobie mówię) już mam a i fachowcy prawdziwi by byli, hi,hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 04.08.2011 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Marta następny dom buduję w twojej okolicy , koleżankę(o Tobie mówię) już mam Podoba mi się ten pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czarownicaaa 04.08.2011 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 http://img340.imageshack.us/img340/7217/p1030474sz.jpg witam cieplutko mam pytanie jakiej firmy sa wlaczniki swiatla zalaczone na tym slicznym zdjeciu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 04.08.2011 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 MarJel jak juz mowiłam taki wykonawca to SKARB ale wiesz lepiej miej go na oku bo sie tak bardzo angazuje ze moze to ON ma w planach przeprowadzke do Benka Reni masz racje niech przerabiaja kostke skoro Ci sie nie podoba.Ja nie potrafiłam tak wymagac i teraz do konca zycia bede musiala patrzec na niektore rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.08.2011 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 czarownicaaa witaj, to są włączniki Berkera seria glass B.7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elle1 04.08.2011 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Witam, serdecznie witam, nowa jestem na forum, debiutuję wpisem w celu podziękowania, za piękny wątek o Twoim wyjątkowym domu I bardzo proszę o info - czy paski w pokoju Twojego synka to jest tapeta ? pamiętasz może gdzie kupowałaś, firmę, cokolwiek, co by mi pomogło znaleźć to w sieci ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 04.08.2011 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Reni odpisałam Ci u mnie w sprawie magnolii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.08.2011 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Witam, serdecznie witam, nowa jestem na forum, debiutuję wpisem w celu podziękowania, za piękny wątek o Twoim wyjątkowym domu I bardzo proszę o info - czy paski w pokoju Twojego synka to jest tapeta ? pamiętasz może gdzie kupowałaś, firmę, cokolwiek, co by mi pomogło znaleźć to w sieci ? witaj elle1 to jest tapeta z firmy AS Creation, wpisz sobie w google i na pewno znajdziesz, jak byś miała problem to pisz wtedy ja ci znajdę numer katalogowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 05.08.2011 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Hej reni! Robot kuchenny został rozdziewiczony i wczoraj robiłam w nim ciasto na pierogi. Rewelacja, ciasto mięciutkie i nie wysychające. Z łatwością można było je rozwałkować. Koniec mojej mordęgi. Teraz pierogi będę robić z przyjemnoscią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.08.2011 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 no to się cieszę, ale powiedz mi tak jak tępemu, dajesz składniki do misy na pierogi i on tak sam wszystko robi i ty tylko wyjmujesz ciasto i wałkujesz, bo jeśli tak no to super i ja bym mogła pierożki kleić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 05.08.2011 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Dokładnie tak jak piszesz. Wrzucam składniki i mogę co innego w tym czasie robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.08.2011 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 fiu, fiu no to super, szkoda że one takie drogie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 05.08.2011 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Tańsze niż Kitchen aid Może na imieniny Ci ktoś sprezentuje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 05.08.2011 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 (edytowane) Reni, a byłaś może ostatnio na giełdzie? Sorry, że ja Cię tak męczę, ale strasznie mi się te świeczniki spodobały, no. Edit: Doszłam do wniosku, że nie będę Cię męczyć o te świeczniki. Napisz mi tylko jakiej wysokości są Twoje świeczniki. Na all... jest parę ładnych Edytowane 5 Sierpnia 2011 przez rere79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.08.2011 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 rere nie byłam, bo dużo pracy mam, ale ja pamiętam i napewno ci kupię, to żaden problem, jak tylko bedę to kupię, napewno będę na przełomie sierpnia i września bo będziemy jechać po drzewka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts