Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

W nowym muratorze jest dodatek o pompach ciepła, a wiem że tu są "zwolenniczki" hihihi

ja juz kazalam zakupic mojej mamie i w srode ma mi przywiezc :D

co do historii o lodzie...nie zazdraszczam...

ja dzisiaj paradowalam z wlaczona kamerka po ulicach :lol2: sprawdza sie znakomicie :lol2:

Lolek....a kiedy ty wreszcie ujawnisz swoja tozsamosc..hmm??? poprosze o focie..sweet focie :D

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

hejka

Dzisiaj się spóxniłam do pracy przeszło 40 minut :(. Oblodzone szyny i druty - wywalało napięcie, myslałam, ze nie dojedziemy.

Dzisiaj dzień babci... musimy jakieś bombonierki kupić i "odbębnić" wizytę po robocie. So przygotowuje laurki... ale poszła po bandzie... napisała babci kilka ciepłych słów i min dziękuje jej za sece i za .... kref (oryginalna pisownia). Myślałam, ze się popłaczę ze smiechu, powiedziałam jej, że ma tak to zostawić, za kilka lat będzie jej wesoło jak sobie zobaczy tą laurkę. Ta "kref" to chyba jej została po deklamacji wiersza... patriotycznego. Muszę z nią dzisiaj porozmawiać na temat znaczenia słowa "przelana krew" :).

wydaje mi sie ,że wszystko zalezy z jakim kolorem sie to pomiesza:).Dla mnie takie ulotne i delikatne.Może by ja to uspokajało:D.

Jestem na etapie podoba mi się ,chciałabym ale do remontu jak siebie znam będę miec 1000 wizji jej pokoju:)

IDE KAWĘ SOBIE ZROBIĆ BO TU JAKOŚ BRAK:p. ADIQQ ROZPIEŚCIŁ A TERAZ SOBIE FERIE ZROBIŁ :p