mirkamis 21.01.2014 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 qr ja to się jedyna tutaj nie przebieram??? Ja tez nie :D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 21.01.2014 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 czyli w sumie nie mam co narzekac...teoretycznie moge sobie wszystko kupic i nic mi sie nie wylewa? Rzeczywiście, jest to jakiś problem. Staniki muszą być porządne (w standardowym sklepiej mojej rozmiarówki nie dostanę ), o bluzkach rozpinanych nawet nie myślę, bo zawsze się w biuście rozłażą Golfy i wszystko wysoko co pod szyję odpada, bo wyglądam wtedy jak wielki klocek więc moja garderoba opiera się na bluzkach z dekoltami Ale są też plusy Ilonka, ja też w salonie Freya dobierałam i mam 65 G/70 FF (w zależności od firmy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 21.01.2014 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Przynajmniej jeden plus z posiadania małego biustu . W gorseciku się każdym mieszczę . Dziewczyny... a te dobierane biustonosze w salonach Freya.... tam tylko takie specjalistki pracują czy te biustonosze sa takie specjalne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 21.01.2014 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 http://www.reserved.com/pl/pl/woman/newseason/shirts/y2790-42x/animal-print-shirt moze z taka koszula? nie lubię zwierzęcych motywów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 21.01.2014 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 qr ja to się jedyna tutaj nie przebieram??? MAgda czas najwyższy wyluzować - karnawał mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 21.01.2014 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Ilona no jak w takim gorsecie przywitasz męża, to do Ka ci jeszcze wszystkie akcesoria zakupi:lol2::lol2::lol2: ilonka a moze twój m by mi zakupił maszynkę do mielenia mięsa, może tanio wychodzi, miałby czas looknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 21.01.2014 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 nie lubię zwierzęcych motywów ja tez nie przepadam ale ta mi sie podoba z taka oszczedna spodnica moze fajnie wygladac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 21.01.2014 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 tak niestety tylko dobre czytaj drogie staniki mają taką rozmiarówkę, ja noszę 70E lub 70F Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 21.01.2014 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 dobra ja spadam za długo tu dziś siedzę :D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 21.01.2014 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 tam tylko takie specjalistki pracują czy te biustonosze sa takie specjalne ? Freya ma dużą rozpiętość jeśli chodzi o rozmiarówkę. Triumph na przykład kończy się na D, a jak ma E to wtedy już 80 pod biustem, a ja 65 potrzebuję... Ja noszę Freya i Fantasie. Na ile panie się znają - trudno powiedzieć. Ja raz dobrałam u brafitterki i teraz już tylko proszę konkretny rozmiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 21.01.2014 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Reni, ja teraz obkupiłam się jeśli chodzi o bieliznę w UK. Marks & Spencer ma wszystkie rozmiary i tam porządne staniki w dwupakach po 10 funtów kupowałam (50 zł). U nas niestety koło 200-250 za sztukę trzeba liczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 21.01.2014 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 21.01.2014 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 anna -ale ja mam standard. Wszyscy takie standardy szyją. Chodzi mi o to, czy idac do tego sklepu muszę się liczyć z jakimś ogromnym wydatkiem ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 21.01.2014 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Ja też :bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 21.01.2014 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 ania czyli po 25 zeta za szt:o:o:o:o:o:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 21.01.2014 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 czyli w sumie nie mam co narzekac...teoretycznie moge sobie wszystko kupic i nic mi sie nie wylewa? super...tylko zebym chociaz chuuuda cala byla No właśnie, a taka bielizna dla biuściastych jest stosunkowo droga (stanik 150 zł wzwyż). New Yorker nie wchodzi w grę, zakupy w CH też nie . Tam są tylko standardowe rozmiary. Niefajnie mieć duży biust - mi np. baaardzo przeszkadza podczas biegania. Muszę mieć na sobie dwa staniki (zwykły i na to sportowy), żebym nie czuła dyskomfortu. Mój były nawet kiedyś się śmiał, że zaprzeczam prawom grawitacji, bo powinnam się non stop wywalać do przodu . No i w szkole nie miałam łatwego życia . Dlatego pewnie nigdy nie noszę dekoltów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 21.01.2014 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 mirela nie, chodzi o to, ze staniki do rozmiaru b,c mozna kupic tanio ale staniki e lub f ale pod biustem mało są tylko raczej w tych drozszych firmach, ja np widze w triumpfie, tanie staniki ale tylko do d ewentualnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 21.01.2014 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Reni, nie ma sensu. Sprawdzał, akcesoria są w podobnej cenie - różnica może 20 zł. Z przesyłką wyjdzie na to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 21.01.2014 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 te masowe firmy wogóle nie produkują takich rozmiarów jak np 65F, produkują np 85 F a to już tzw namiot:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 21.01.2014 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 mirela, ale co to znaczy, że masz standard? Ja przez całe życie nosiłam 75D, bo tak mi w Triumphie doradzili. Potem się okazało, że 65 G. I czuję się o niebo lepiej. Jak kobieta sama sobie stanik dobiera, to z dużym prawdopodobieństwem jest za szeroki i ma za małą miskę Zbierasz cały biust do miseczki? Spod pachy, z pleców? Wtedy automatycznie pod biustem i wokół robi się mniej skóry/tłuszczu i obwód potrzebny jest mniejszy, a miseczka się wypełnia więc musi być większa... Reni, tak, 25 złotych za sztukę. Przywiozłam sobie 6 sztuk i mam cały rok z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts