Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Reni, ja teraz obkupiłam się jeśli chodzi o bieliznę w UK. Marks & Spencer ma wszystkie rozmiary i tam porządne staniki w dwupakach po 10 funtów kupowałam (50 zł). U nas niestety koło 200-250 za sztukę trzeba liczyć :mad:

Aniu, ja też kupuję w Marks and Spencer. Do sklepu Freya mam kawał drogi (pod Poznań aż), a w M&S mają 60-65 cm pod biustem :yes: - tego np. brakuje w Triumphie. I są fajne staniki za ok. 100 zł :yes:.

No właśnie, a taka bielizna dla biuściastych jest stosunkowo droga (stanik 150 zł wzwyż). New Yorker nie wchodzi w grę, zakupy w CH też nie :no:. Tam są tylko standardowe rozmiary.

Niefajnie mieć duży biust - mi np. baaardzo przeszkadza podczas biegania. Muszę mieć na sobie dwa staniki (zwykły i na to sportowy), żebym nie czuła dyskomfortu. Mój były nawet kiedyś się śmiał, że zaprzeczam prawom grawitacji, bo powinnam się non stop wywalać do przodu :rotfl:. No i w szkole nie miałam łatwego życia :no:. Dlatego pewnie nigdy nie noszę dekoltów ;).

Podpisuję się pod wszystkim oprócz szkoły :)

Aha, jeszcze takie mojej jedno spostrzeżenie... W "normalnym" sklepie jak miska w 70 D jest za mała, to zaproponują 75 D, a wtedy to już wszystko do d...py będzie. Bo jak jest miska za mało, to się powino samą miskę większą dać, a że sklepy rozmiarówki nie mają, to wielkość miski chcą nadrobić większym obwodem :sick:

Aha, jeszcze takie mojej jedno spostrzeżenie... W "normalnym" sklepie jak miska w 70 D jest za mała, to zaproponują 75 D, a wtedy to już wszystko do d...py będzie. Bo jak jest miska za mało, to się powino samą miskę większą dać, a że sklepy rozmiarówki nie mają, to wielkość miski chcą nadrobić większym obwodem :sick:

o własnie, dokładnie tak robią, z dużego cycka robi się duży obwód, a potem zapięcie pod szyją:jawdrop: