reni1980 21.01.2014 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Reni, nie ma sensu. Sprawdzał, akcesoria są w podobnej cenie - różnica może 20 zł. Z przesyłką wyjdzie na to samo. hmm to szkoda, ale tobie to się zajebiście udało kupić, ale czy to na pewno ten 150 Ka czy moze ten classic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 21.01.2014 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 z pleców? anka nie mogę:lol2::lol2: reszta wypowiedzi jak najbardziej na tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 21.01.2014 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Reni, ja teraz obkupiłam się jeśli chodzi o bieliznę w UK. Marks & Spencer ma wszystkie rozmiary i tam porządne staniki w dwupakach po 10 funtów kupowałam (50 zł). U nas niestety koło 200-250 za sztukę trzeba liczyć Aniu, ja też kupuję w Marks and Spencer. Do sklepu Freya mam kawał drogi (pod Poznań aż), a w M&S mają 60-65 cm pod biustem - tego np. brakuje w Triumphie. I są fajne staniki za ok. 100 zł . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 21.01.2014 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 hmm to szkoda, ale tobie to się zajebiście udało kupić, ale czy to na pewno ten 150 Ka czy moze ten classic? Artisan . Zależało mi na tym, żeby dał radę przy cieście drożdżowym, nie tylko przy naleśnikach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 21.01.2014 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 ania czyli po 25 zeta za szt:o:o:o:o:o:o Kupiłam na przykład TAKIE dwa zestawy po 10 funtów za dwupak (promocja była ) Jeden zestaw Granat + beż, drugi zestaw bordo + krem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 21.01.2014 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 anka nie mogę:lol2::lol2: reszta wypowiedzi jak najbardziej na tak Ja akurat na plecach nie mam, ale niektóre kobitki mają. Na brzuchu też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 21.01.2014 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Artisan . Zależało mi na tym, żeby dał radę przy cieście drożdżowym, nie tylko przy naleśnikach. czyli kurna chata zazdroszczę, dobrze, ze tez będę mieć bo bym zzieleniała z zazdrości:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 21.01.2014 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 No właśnie, a taka bielizna dla biuściastych jest stosunkowo droga (stanik 150 zł wzwyż). New Yorker nie wchodzi w grę, zakupy w CH też nie . Tam są tylko standardowe rozmiary. Niefajnie mieć duży biust - mi np. baaardzo przeszkadza podczas biegania. Muszę mieć na sobie dwa staniki (zwykły i na to sportowy), żebym nie czuła dyskomfortu. Mój były nawet kiedyś się śmiał, że zaprzeczam prawom grawitacji, bo powinnam się non stop wywalać do przodu . No i w szkole nie miałam łatwego życia . Dlatego pewnie nigdy nie noszę dekoltów . Podpisuję się pod wszystkim oprócz szkoły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 21.01.2014 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Ja 70 D albo nawet 75 C . Wszystko było ok, dopóki nie przymierzyłam idealnie dopasowanego stanika. Właśnie Stare od razu wszystkie wywaliłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 21.01.2014 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Ja akurat na plecach nie mam, ale niektóre kobitki mają. Na brzuchu też wiesz pod pachą i na brzuchu to ok ale na plecach? czy to możliwe:lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 21.01.2014 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 wiesz pod pachą i na brzuchu to ok ale na plecach? czy to możliwe:lol2::lol2::lol2: Nie chodzi o plecy w okolicy kręgosłupa, ale o tę część, która nie jest już pachą, a jest tam fałda, którą powinno się do przodu upchnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 21.01.2014 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 ja tez zawsze nosiłam 75 C:o:o:o:o jak potem kupiłam F to sama nie mogłam uwierzyć, dlatego mirellka mówię ci masz conajmniej D:D:D:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 21.01.2014 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Nie chodzi o plecy w okolicy kręgosłupa, ale o tę część, która nie jest już pachą, a jest tam fałda, którą powinno się do przodu upchnąć hmm fałda tak ale czy taki gubasek ją upchnie do miseczki to nie jestem pewna:lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 21.01.2014 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 wiesz pod pachą i na brzuchu to ok ale na plecach? czy to możliwe:lol2::lol2::lol2: Grycanka ma na plecach. Jak założy gorset, to jej na plecach wychodzą fałdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 21.01.2014 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Aha, jeszcze takie mojej jedno spostrzeżenie... W "normalnym" sklepie jak miska w 70 D jest za mała, to zaproponują 75 D, a wtedy to już wszystko do d...py będzie. Bo jak jest miska za mało, to się powino samą miskę większą dać, a że sklepy rozmiarówki nie mają, to wielkość miski chcą nadrobić większym obwodem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 21.01.2014 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 no laski ale fałda a cyc to co innego, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 21.01.2014 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Dziewczyny, zostałyśmy we trzy. Reszta teraz obwody w biuście mierzy i rozmiary online dobiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 21.01.2014 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Podpisuję się pod wszystkim oprócz szkoły Chłopcy cię nie zaczepiali? A dziewczynki nie robiły złośliwych uwag np. o mleczarni? Podstawówka była bezlitosna, całe szczęście nie byłam sama (tzn. koleżanka też miała ładny biust). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 21.01.2014 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Aha, jeszcze takie mojej jedno spostrzeżenie... W "normalnym" sklepie jak miska w 70 D jest za mała, to zaproponują 75 D, a wtedy to już wszystko do d...py będzie. Bo jak jest miska za mało, to się powino samą miskę większą dać, a że sklepy rozmiarówki nie mają, to wielkość miski chcą nadrobić większym obwodem o własnie, dokładnie tak robią, z dużego cycka robi się duży obwód, a potem zapięcie pod szyją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 21.01.2014 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Dziewczyny, zostałyśmy we trzy. Reszta teraz obwody w biuście mierzy i rozmiary online dobiera zostały te co mają dobrze dobrane staniki Ilonka przechodziłam w podstawówce to samo:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts