Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

mirela, ale co to znaczy, że masz standard? Ja przez całe życie nosiłam 75D, bo tak mi w Triumphie doradzili. Potem się okazało, że 65 G. I czuję się o niebo lepiej. Jak kobieta sama sobie stanik dobiera, to z dużym prawdopodobieństwem jest za szeroki i ma za małą miskę :yes: Zbierasz cały biust do miseczki? Spod pachy, z pleców? Wtedy automatycznie pod biustem i wokół robi się mniej skóry/tłuszczu i obwód potrzebny jest mniejszy, a miseczka się wypełnia więc musi być większa...

Reni, tak, 25 złotych za sztukę. Przywiozłam sobie 6 sztuk i mam cały rok z głowy ;)

JA mam 75B. 70 przeważnie nie zapinam. Zbieram (choć ja NIE MAM CO zbierać :). Powiedzmy... ze powinnam miec mniej (choć źle się będę wtedy czuła) - 70. Miseczka większa niż C na 100% mi nie wyjdzie :). Czyli taki stanik do 2 stów spokojnie kupię w tym sklepie polecanym ?

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

JA mam 75B. 70 przeważnie nie zapinam. Zbieram (choć ja NIE MAM CO zbierać :). Powiedzmy... ze powinnam miec mniej (choć źle się będę wtedy czuła) - 70. Miseczka większa niż C na 100% mi nie wyjdzie :). Czyli taki stanik do 2 stów spokojnie kupię w tym sklepie polecanym ?

pewno, ze kupisz nawet i taniej, chodzi o to, ze mało firm produkuje dużą miskę a mały obwód, jak duża miska to i dużo pod biustem , ale ty i tak będziesz w tak zwanej "normie" więc ok

anna - ja jestem skóra i kość. Nie mam fałdek na plecach... nie mam co zbierać :).

A w szkole tez miałam przewalone - zero biustu i totalny szkieletor - Tereska z przodu deska z tyłu deska. Byłam cholernie zakompleksiona.

Ale za to jak teraz koledzy z podstawówki mnie widzą... :p

Dziewczyny, my musimy kupować te droższe biustonosze, bo standardowe sklepy nie mają rozmiarówki malej pod biustem i z dużą miską. Jak macie 70-75 C-D to spokojnie kupicie staniki w normalnych sklepach. Ale już z obwodem 65 jest gorzej.

Mirela, a tak z ciekawości, ile masz pod biustem (jak nie chcesz, to nie pisz)? Tylko nie pytam o stanik, ale o faktyczny wymiar.