Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

lolek, a dobra lampa to jaka? Bo mi w sklepie mówili, że dobra lampa od 1500 zł - na inne nie warto wydawać pieniędzy, bo nie spełni swojej funkcji. Prawda to?

Dodam, że w ofercie mają dużo tańszych lamp :(.

Powiem tak, zależy co kto lubi ale osobiście kupiłbym oryginalną tzn nikona do nikona..... żadne zamienniki w 100% nie będą nigdy kompatybilne.

No to jest racja niestety dobra lampa powyżej tysiąca, żeby była uchylna, z pełną automatyką, obsługiwana przez pilota itp. Znajomy miał w nikonie lampe firmy nissin - zamiennik dużo tańszy i ta wg mnie dawała radę ale wiesz, wszystko trzeba samemu przetestować....

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Powiem tak, zależy co kto lubi ale osobiście kupiłbym oryginalną tzn nikona do nikona..... żadne zamienniki w 100% nie będą nigdy kompatybilne.

No to jest racja niestety dobra lampa powyżej tysiąca, żeby była uchylna, z pełną automatyką, obsługiwana przez pilota itp. Znajomy miał w nikonie lampe firmy nissin - zamiennik dużo tańszy i ta wg mnie dawała radę ale wiesz, wszystko trzeba samemu przetestować....

Haha, jak żyć :bash:?

Salon Korsa otwierają w Browarze (to wiesz ;)) - to już po stokroć bardziej wolałabym nową torebkę :lol2:.

Haha, jak żyć :bash:?

Salon Korsa otwierają w Browarze (to wiesz ;)) - to już po stokroć bardziej wolałabym nową torebkę :lol2:.

Powiem szczerze że ja też na Korsa czekam, bo gdzie nie spojrzysz to wszyscy w TH chodzą.... to juz nudne jest....... Ja nie chcę wyjść na buca bo marka to nie wszystko (dla mnie jakość przede wszystkim) ale jak już kiedyś pisałem ja jestem gadżeciażem (zwłaszcza elektronicznym) ale dobrym ciuchem też się uraczę.......

A no pewnie, nic mnie tak na godzien niezadziwia jak ceny w tym sklepie

Reni ja z ciekawości w browarze poszrełem sprawdzić mój płaszczyk (już wcześniej pisałem) i cena 1490 :jawdrop::jawdrop::jawdrop:

A ja ze stanów z przesyłką kupiłem za dokładnie 520 zł więc czasem TRZEBA zamawiać gdzie indziej..... tylko pytanie się nasuwa : skąd te ceny u nas??

Powiem szczerze że ja też na Korsa czekam, bo gdzie nie spojrzysz to wszyscy w TH chodzą.... to juz nudne jest....... Ja nie chcę wyjść na buca bo marka to nie wszystko (dla mnie jakość przede wszystkim) ale jak już kiedyś pisałem ja jestem gadżeciażem (zwłaszcza elektronicznym) ale dobrym ciuchem też się uraczę.......

lolek, a wiesz kiedy otwarcie? Właśnie przeglądam stronę i wybrałam 6 torebek :rotfl:. Całe szczęście, wszystkie podobne, więc wybór padnie (kiedyś tam...) na jedną ;).

Reni ja z ciekawości w browarze poszrełem sprawdzić mój płaszczyk (już wcześniej pisałem) i cena 1490 :jawdrop::jawdrop::jawdrop:

A ja ze stanów z przesyłką kupiłem za dokładnie 520 zł więc czasem TRZEBA zamawiać gdzie indziej..... tylko pytanie się nasuwa : skąd te ceny u nas??

Bo nikt nie kupuje?

Serio, mamy takie ceny, bo dystrybutor chce zarobić, a że mało ludzi kupuje, to narzuca wyższą cenę, żeby wyjść na swoje. U nas chyba nikt nie prowadzi badań marketingowych :no: (co by było, gdyby ceny poszły w dół albo jakiego rozmiaru więcej zamówić, bo na wyprzedażach same XL zostają - czyli tego zamawiają za dużo, itp.).

Ilonka masz rację,

A tak BTW to na massimo jest już nowa kolekcja ale ceny też nowe .... hihih tzn wysokie, ale fajne ciuszki mają (boże ja chyba miałem być babą......:rotfl::rotfl::rotfl:)

Co Ty lolek. Mój też się interesuje modą - miał trzy dni wolnego w Stanach (weekend + jakieś święto) i całe trzy dni w CH spędził :rotfl:.

Conversy mi kupił :wave: - skórzane, czarne, piękne :yes:.