Ilona Agata 22.01.2014 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 a ten nikon 5100 z ob 18-105 jaką ma tę skalkę? Stałka czyli obiektyw bez zoomu - bez przybliżenia i oddalenia, wszystko trzeba robić, chodząc (oddalać się lub przybliżać od obiektu). Jak masz zoom, to możesz stać w miejscu i kręcić na aparacie - co jest wygodniejsze. Ale te z zoomem są gorsze od tych bez zoomu. Mają gorsze światło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 22.01.2014 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 magda to napisz który aparat, dokładnie mam kupić, ja ja jade i kupuję mam juz dość tej otoczki wokół tego, juz mnie szlag trafia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 22.01.2014 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 idź i spr w sklepie:P daj maila wyśle Ci ta książkę... tam jest od podstawsama się z niej uczyłam i wracam do niej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 22.01.2014 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 magda to napisz który aparat, dokładnie mam kupić, ja ja jade i kupuję mam juz dość tej otoczki wokół tego, juz mnie szlag trafia nie dziwię Ci się, ja to nawet ni emogę sobie przypomniec jakiej marki mam aparat . A co dopiero model i reszta bajerów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 22.01.2014 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 wiecie co jestem jeszcze głupsza, ale ten nikon 5100 z obiekywem 18-105 jakie ma te parametry, ma zoom, ma ten kitowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 22.01.2014 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 magdzia daj mi tez - na pw wyśle maila Moze się czegoś naucze na starośc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 22.01.2014 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 idź i spr w sklepie:P daj maila wyśle Ci ta książkę... tam jest od podstaw sama się z niej uczyłam i wracam do niej ale mi sie nie chce uczyć, ja mówie co chcę a ktoś mi na tacy podaje gotowy wyrób spełniający moje oczekiwania:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 22.01.2014 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Ja bym brała na Twoim miejscu tylko 50 i na tym się uczyła - zanim manualne opanujesz to będziesz wiedziała czego Ci trzeba. czyli który aparat dokładnie kupic, model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 22.01.2014 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 to kup cyfrówkę :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 22.01.2014 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 magda to napisz który aparat, dokładnie mam kupić, ja ja jade i kupuję mam juz dość tej otoczki wokół tego, juz mnie szlag trafia jak to który - dobry i tani! tak powiedz w sklepie i pan doradzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 22.01.2014 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 w sklepie są pokazowe - można spr czy w ogóle to jest "to" Reni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 22.01.2014 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 a czytałaś zalinkowany artykuł ? No własnie.... Addiq - mnie się jeszcze nasunęło, ze krótkodystansowcy ... mają chyba problem ze zbyt wczesnym wytryskiem (to wg profesora czesty problem odwiedzających go par). No ale jakoś temat trzeba ukryć i wymyśla się hasła nt. trąbienia przed garażem mirela wkleiła linka wywiad z prof. Lwem-Starowiczem http://www.wysokieobcasy.pl/wysokie-obcasy/1,127763,15126021,Prof__Lew_Starowicz__seks_to_przyjemnosc_demokratyczna_.html a ja przeczytałem i zacytowałem fragment z tego wywiadu: prosze o przykłady z autopsji a nie wywody naukowe; adiqq - trąbisz, czy nie trąbisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 22.01.2014 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Hipka jak do mnie przychodzi kluby i mówi dobre i tanie to mówię nie ma takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 22.01.2014 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 prosze o przykłady z autopsji a nie wywody naukowe; adiqq - trąbisz, czy nie trąbisz ? my z addiqiem własnie lubimy trąbić . Ale do tego trzeba umiejętności nie lada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 22.01.2014 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 to kup cyfrówkę :lol2::lol2: Reni, ja z doskoku, Fakt jak chcesz kupić lustrzankę i dopiero potem rozkminiać co z czym i do czego to lepiej fakt kup dobrego cyfraka. Jak już 2 lata czekasz to poczytaj jeszcze trochę o lustrzankach bo to trochę inny świat niż cyfrówki... żeby potem po zakupie nie było że to jednak nie to co chciałam..... Wiesz w sklepie sprzedają CI to czego mają najwięcej lub na czym maja najwięcej zysku..... W wolnej chwili.... http://fotograficzno.pl/z-lustrzanka-przez-zycie-%E2%80%93-podstawy-dzialania-lustrzanki/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 22.01.2014 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 ale mi sie nie chce uczyć, ja mówie co chcę a ktoś mi na tacy podaje gotowy wyrób spełniający moje oczekiwania:lol2::lol2: Reni, musisz się nauczyć. Te lepsze obiektywy nie działają na auto . Przynajmniej u mnie nie działają, łapią ostrość nie w tym punkcie, w którym bym chciała (czyli zamiast na dziecku, ostrość jest na fotelu z tyłu). Też nie chciałam się uczyć, ale trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 22.01.2014 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Reni, musisz się nauczyć. Te lepsze obiektywy nie działają na auto . Przynajmniej u mnie nie działają, łapią ostrość nie w tym punkcie, w którym bym chciała (czyli zamiast na dziecku, ostrość jest na fotelu z tyłu). Też nie chciałam się uczyć, ale trzeba. lustrzanke nie kupuje sie po to, zeby robic na auto; te lepsze nie mają auto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 22.01.2014 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Chyba że się okaże, że masz dar i od razu wyjdą Ci świetne foty bez nauki - agatah mówiła, że tak można . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 22.01.2014 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 ale jak pytam jaki dokładnie macie model apratu, to żadna mi nie powie, prosze mi dać linka:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 22.01.2014 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 lustrzanke nie kupuje sie po to, zeby robic na auto; te lepsze nie mają auto Ale Reni myślała nad obiektywem standardowym, w pełni obsługuje auto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts