rere79 09.08.2011 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Faktycznie duża strata, ale mam nadzieję, że się kiedyś zdecydujesz na utworzenie nowej galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 09.08.2011 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Reni brak mi słów.........................cudnie, cudnie, cudnie:) jak nic na 100% skuje swój betonowy, żeby dechy położyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 10.08.2011 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Reni, pewnie już było ale ja klipa jestem - deski ryflowane są ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 10.08.2011 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 reni:jawdrop: taras cudniasty!!ale Ci zazdraszczam;) będę przesiadywać u Ciebie w dzienniku, bo na moim tarasie chyba dopiero w przyszłym roku:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 10.08.2011 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Reni, pewnie już było ale ja klipa jestem - deski ryflowane są ? tak ryflowane, dzięki dziewczyny, za tak miłe słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elle1 10.08.2011 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Reni, taras piękny, a ja z innej beczki te półki białe w łazience pod umywalki to jakieś gotowe czy specjalne na zamówienie? można wiedzieć gdzie kupowałaś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 11.08.2011 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 reni i co? Nie będzie zdjęć po ciemku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.08.2011 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 anna chętnie bym zrobiła ale mam do du.. aparat, może cyknę jak jest już ciemnawo a jeszcze nie ciemno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 11.08.2011 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Reni, taras jest IMPONUJĄCY. Ma ładną barwę, jest duży i fajnie wyglądają te duże okna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 11.08.2011 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 czekałam na te zdjęcia i się*doczekałam Śliczny jest, idealny! Też jestem ciekawa widoków w mroku Aneta, jaką macie kanapę (jakiej firmy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 11.08.2011 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Ja tez chce nocne zdjecie tarasu:cool:, Reni moze komorka;)Monsabia my mamy Natuzzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.08.2011 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Reni, taras piękny, a ja z innej beczki te półki białe w łazience pod umywalki to jakieś gotowe czy specjalne na zamówienie? można wiedzieć gdzie kupowałaś ? to szafki domino z Koło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 11.08.2011 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Reni, witam po długiej nieobecności Patrząc na postępy wokół Waszego domku, to chyba wieki minęły Przeczytałam, obejrzałam, pozazdrościłam, a po wszystkim zapytałam męża: "To kiedy się budujemy?" Jego reakcja była - delikatnie mówiąc - mało entuzjastyczna Taras moich marzeń, te wielkie kamienie ze światełkiem - bajka, genialny pomysł, szkoda, że u nas już za późno na zgapianie Front domu też mi się podoba, te ciemniejsze paski z kostki na obrzeżach podjazdu dają dużo uroku, chociaż na zdjęciu z mokrymi schodami ich kolor faktycznie średnio pasował do elewacji Nie pozostaje nic innego jak życzyć Tobie (oraz trochę egoistycznie również sobie) jak najwięcej słonecznych dni , bo szkoda byłoby coś zmieniać, dopłacać, mam nadzieję, że ten pomysł już sobie wybiłaś z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.08.2011 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Witaj Ilonka ja juz u ciebie się przywitałam, i jak się czujesz jako mężatka? dziewczyny tylko takie zdjęcie mogę zrobić http://img12.imageshack.us/img12/528/p1040460o.jpg http://img405.imageshack.us/img405/5411/p1040461s.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 11.08.2011 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Jako mężatka czuję się rewelacyjnie (choć to pewnie zasługa miesiąca miodowego ), bo gdyby nie to, że muszę się inaczej podpisywać, nie odczułabym żadnej różnicy Większym krokiem milowym będzie pewnie macierzyństwo Oświetlenie domu - mimo jakości zdjęć - świetne, na żywo na pewno jedno wielkie wow i widzę, że dzieci w pełni korzystają z uroków ogródka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.08.2011 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Reni Ty designerska bestio Pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 11.08.2011 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Reni, bardzo mi sie podoba Twoje dzieło. Elewacja-rewelka!Podobnie jak oswietlenie. Czy te lampy ( chyba to Massive, tak?) nadają sie jako oswietlenie -np: imprezy na tarasie:-) czy to bardziej działa jak oswietlenie dodatkowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 11.08.2011 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Reni widac , widac o co chodzi...pewnie noca efekt powalajacy, swietnie to wymysliliscie! i domek pieknie oswietlony. Macie komary? u nas byl w miare spokoj ale po ostatnich deszczech strasznie sie rozpasaly, szukam na szybko moskitier bo chca nas w domu zywcem zjesc:bash: Ilonko kurcze widze, ze przegapilam mega wazne wydarzenie:(, lece do Ciebie doczytac szczególy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elle1 11.08.2011 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 to szafki domino z Koło A czy to są szafki 50x37x37, czy może 60x37x48,5 ? Na zdjęciach katalogowych brak jest odniesienia, w Twojej łazience za to świetnie widać, jaką mają wielkość i proporcje w realu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.08.2011 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 elle ja mam tę 60x37x48,5 i umywalka też 60cm hazeleyes impreza na tarasie przy tych lampkach nie mam pojęcia czy się sprawdzi ale w sumie to jest dosyć jasno, ale dziewczyny prawda jest taka że rzadko włączam te wszystkie lampy aby świeciły bo prąd taki drogi i już teraz płacę za niego dużo, lampy są raczej dla dekoracji bo gdyby ich nie było to bym załowała, że ich nie ma aneta komary są ale czy aż tak wiele, raczej tak normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts