Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

tak Ilonka wiem ale potem( wiesz kiedy) kupię taki typowo do wnętrz, mój mąż jak się dowiedziałam to stary fotograf i siedzi i się cieszy, jak co roku kupię nowy obiektyw to mnie wydam na szmaty:lol2::lol2::lol2::lol2:

Ok, jak chcesz więcej obiektywów, to nie ma sprawy. Myślałam, że ten 50 mm i koniec. Ja obiektyw polecam, jest fajny :yes:.

Lolek, nie sprawdzałam, ile kosztuje 35 mm, ale wydaje mi się, że poniżej 1 tys. :yes:. Zastanawiałam się nad nim jak kupowałam Makro, bo jest bardziej uniwersalny.

dresowe .... błe.....

Jadostałem dzis info że wysłali spodnie z massimo ciekawe kiedy przyjdą......

Dresy są ok. Ludzie jak słyszą "dres" to myślą, że to takie typowo sportowe i oznacza zaniedbanie. Górniakowa np. non stop chodzi w dresach. Do tego botki na obcasie, obcisły podkoszulek, kurtka skórzana (motocyklowa) - i jest seksowniej niż w dżinsach :yes:.

Ok, jak chcesz więcej obiektywów, to nie ma sprawy. Myślałam, że ten 50 mm i koniec. Ja obiektyw polecam, jest fajny :yes:.

Lolek, nie sprawdzałam, ile kosztuje 35 mm, ale wydaje mi się, że poniżej 1 tys. :yes:. Zastanawiałam się nad nim jak kupowałam Makro, bo jest bardziej uniwersalny.

myślę o jeszcze dwóch, no może trzech ale rozłożonych na 3 lata