reni1980 23.01.2014 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 Ja wiem o co chodzi. Magda zarówno w życiu jak i w łóżku dominuje. Nie potrzebuje do tego przebieranek . :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.01.2014 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 Masz kochanka? :lol2::lol2::lol2: bo strojów nie kupuje?:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 23.01.2014 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 Masz kochanka? A Ty byś wytrzymała tyle bez męża ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 23.01.2014 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 Ja wiem o co chodzi. Magda zarówno w życiu jak i w łóżku dominuje. Nie potrzebuje do tego przebieranek . nie - ale raczej nie potrzebuję stroju - na razie mnie to nie kręci. Sama się nakręcam bez:no: Masz kochanka? nie - ale ja nie pisalam, że się źle czuję albo że mało atrakcyjna:) Ilona ja do Ciebie pisałam żebyś tak podbudowała swoją kobiecość Reni bez insynuacji proszę hahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 23.01.2014 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 wydaje mi się, że to i to - ale sezonowo. Po czasie nudzi się i udoskonalanie i szukanie wrażeń dalej Ale widziałas ile jest tych fatałaszek ? Plus zabawki, filmy... do śmierci spokojnie starczy Tylko potem na viagrę trzeba zbierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 23.01.2014 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 A Ty byś wytrzymała tyle bez męża ?? Mirela dobre hahaha - ale da się wytrzymać bez problemu, jak się ma jakieś inne zajęcie niż myślenie i tęsknienie za nim. U nas nie kręci się życie w okół niego:p nie Mirela - ale chyba sejf bym musiała mieć, niania siedzi 10 godz u nas... jeszcze pożyczy albo coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.01.2014 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 A Ty byś wytrzymała tyle bez męża ?? skoro wraca w każdy czwartek i jest do niedzieli to średnią i tak spokojnie wyrobiosz:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 23.01.2014 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 Masz kochanka? Normalnie jakie tu dzis wyznania:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 23.01.2014 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 U nas nie kręci się życie w okół niego Sexu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 23.01.2014 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 nie Mirela - ale chyba sejf bym musiała mieć, niania siedzi 10 godz u nas... jeszcze pożyczy albo coś no tak . Dobrze, ze to niania a nie niań . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 23.01.2014 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 Mirela to też - ale chodzi o to, że jak go nie ma to ja mam swoje życie i nie rozmyślam "na pewno mnie na boku zdradza" albo " z tęsknoty umrę" itp. Mam swoje sprawy. NIAŃ! ooo i byłby 5 lat starszy...dałabym mu podwójny etat;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 23.01.2014 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 (edytowane) Ilonka już dawno miałam ci napisać, a rzadko kiedy podoba mi się obce dziecko (swoje najładniejsze) to twój jest wyjątkowo śliczny i słodziaśny Dzięki Reni . Ja tam dosyć realistycznie na niego patrzę . Ma charakterek, oj ma . Kocham go nad życie, ale wiecie... Niektóre matki twierdzą (nawet yokasta chyba wczoraj napisała), że dziecko to coś najlepszego, co jej w życiu wyszło. Nie wiem, może to stwierdzenie jeszcze przede mną, ale mam nadzieję, że nigdy tak nie powiem . I że zdążę się jeszcze zrealizować w niejednej dziedzinie - nie tylko jako matka. Jakoś mnie to... dusi. Że miałabym być matką... I koniec? Już nic lepszego mnie nie spotka? Edytowane 23 Stycznia 2014 przez Ilona Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 23.01.2014 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 Nie o to mi chodziło, że się martwisz. Tylko czy bez sexu tyle możesz wytrzymać .....a nie czy Cię zdradza czy nie, bo ja o tym tez nie myślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 23.01.2014 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 (edytowane) to wracaj do pracy Ilona - ja wróciłam szybko i widzisz, nie kręci mnie zupki i kupki: a dziecko nad wyraz rozgarnięte Mirela - tak kwestia przyzwyczajenie to raz, a po drugie kłótnie są więc czasem inne sprawy są nr 1 Edytowane 23 Stycznia 2014 przez Magda_lena85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.01.2014 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 Mirela to też - ale chodzi o to, że jak go nie ma to ja mam swoje życie i nie rozmyślam "na pewno mnie na boku zdradza" albo " z tęsknoty umrę" itp. Mam swoje sprawy. NIAŃ! ooo i byłby 5 lat starszy...dałabym mu podwójny etat;) musisz mieć bo inaczej byś zwariowała:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 23.01.2014 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 Dzięki Reni . Ja tam dosyć realistycznie na niego patrzę . Ma charakterek, oj ma . Kocham go nad życie, ale wiecie... Niektóre matki twierdzą (nawet yokasta chyba wczoraj napisała), że dziecko to coś najlepszego, co jej w życiu wyszło. Nie wiem, może to stwierdzenie jeszcze przede mną, ale mam nadzieję, że nigdy tak nie powiem . I że zdążę się jeszcze zrealizować w niejednej dziedzinie - nie tylko jako matka. Jakoś mnie to... dusi. Że miałabym być matką... I koniec? Super podejście - zgadzam się . Masz ode mnie lajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.01.2014 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 podwójny etat od 8 do 16 a potem od 20 do 6 rano:lol2::lol2::lol2: płacone extra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.01.2014 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 Super podejście - zgadzam się . Masz ode mnie lajka wiecie co ja też wczoraj o tym myślałam i tak nie poczułam, tzn , ze najlepsze co mi wyszło to dzieci:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 23.01.2014 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 + premia za wyniki i spadki a mi się wydaje, ze to każdy wie ( najlepsze co to dziecko) - ale mając tylko takie podejście można zajśc ale do czarnej d. To jest oczywista oczywistość - ale trzeba mieć jakieś hobby do tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 23.01.2014 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 plus nagroda za pozytywny wynik testu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts