Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja wiem o co chodzi. Magda zarówno w życiu jak i w łóżku dominuje. Nie potrzebuje do tego przebieranek ;).

nie - ale raczej nie potrzebuję stroju - na razie mnie to nie kręci.

Sama się nakręcam bez:no:

Masz kochanka? :o :jawdrop:

nie - ale ja nie pisalam, że się źle czuję albo że mało atrakcyjna:)

Ilona ja do Ciebie pisałam żebyś tak podbudowała swoją kobiecość:rotfl:

Reni bez insynuacji proszę hahaha

A Ty byś wytrzymała tyle bez męża ?? :lol2:

Mirela dobre hahaha - ale da się wytrzymać bez problemu, jak się ma jakieś inne zajęcie niż myślenie i tęsknienie za nim.

U nas nie kręci się życie w okół niego:p

nie Mirela - ale chyba sejf bym musiała mieć, niania siedzi 10 godz u nas... jeszcze pożyczy albo coś :D

Ilonka już dawno miałam ci napisać, a rzadko kiedy podoba mi się obce dziecko (swoje najładniejsze) to twój jest wyjątkowo śliczny i słodziaśny

Dzięki Reni :hug:.

Ja tam dosyć realistycznie na niego patrzę :yes:. Ma charakterek, oj ma :(. Kocham go nad życie, ale wiecie... Niektóre matki twierdzą (nawet yokasta chyba wczoraj napisała), że dziecko to coś najlepszego, co jej w życiu wyszło. Nie wiem, może to stwierdzenie jeszcze przede mną, ale mam nadzieję, że nigdy tak nie powiem :no:. I że zdążę się jeszcze zrealizować w niejednej dziedzinie - nie tylko jako matka. Jakoś mnie to... dusi. Że miałabym być matką... I koniec? Już nic lepszego mnie nie spotka? :o

Edytowane przez Ilona Agata

Dzięki Reni :hug:.

Ja tam dosyć realistycznie na niego patrzę :yes:. Ma charakterek, oj ma :(. Kocham go nad życie, ale wiecie... Niektóre matki twierdzą (nawet yokasta chyba wczoraj napisała), że dziecko to coś najlepszego, co jej w życiu wyszło. Nie wiem, może to stwierdzenie jeszcze przede mną, ale mam nadzieję, że nigdy tak nie powiem :no:. I że zdążę się jeszcze zrealizować w niejednej dziedzinie - nie tylko jako matka. Jakoś mnie to... dusi. Że miałabym być matką... I koniec?

Super podejście - zgadzam się :). Masz ode mnie lajka :)