Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hmmmm... ja siedziałam 5 miesięcy z Sonią, jak tylko wróciłam do pracy to wróciłam do kina, książek itd. P. zostawał zresztą sam z Sonią (pracował w weekendy) więc spokojnie mogłam się wyrywac. To chyba kwestia priorytetów i logistyki. Choć przyznaję, ze przez pierwsze 3 - 4 miesiace nie wiedziałam jak się nazywam....

Że nie wspomnę, ze jak So miała 6 miesięcy to na 2 dni na heinekena pojechałam..... zresztą co roku tak było.

Edytowane przez mirela99

chodzi o inne zainteresowania niż tylko i wyłącznie dziecko i tematy okołodzieciowe

Haha, a to tak.

Ale wiecie, są matki, które mogłyby o dzieciach cały czas? W mojej ankiecie na blogu wyszło przede wszystkim, że... Jest za mało o dzieciach!

A przecież tam jest o dzieciach non stop ;). I będzie tylko mniej - no bo: ileż można???

Hmmmm... ja siedziałam 5 miesięcy z Sonią, jak tylko wróciłam do pracy to wróciłam do kina, książek itd. P. zostawał zresztą sam z Sonią (pracował w weekendy) więc spokojnie mogłam się wyrywac. To chyba kewstia prorytetów i poukładania. Choć przyznaję, ze przez pierwsze 3 - 4 miesiace nie wiedziałam jak się nazywam....

To chyba kewstia prorytetów i poukładania.

Haha, a to tak.

Ale wiecie, są matki, które mogłyby o dzieciach cały czas? W mojej ankiecie na blogu wyszło przede wszystkim, że... Jest za mało o dzieciach!

A przecież tam jest o dzieciach non stop ;). I będzie tylko mniej - no bo: ileż można???

uważam, ze jest za mało! i proszę więcej o Tobie i Mężu! dla równowagi!

a na to świeżo upieczona mama sobie nie pozwoli raczej

Zależy jaka mama... Ja jak syn miał 2 tygodnie pojechałam z nim na wyjazd firmowy integracyjny. Ognisko, śpiewy, a on sobie spał w wózku obok. I dało się. Nigdy nie zarzuciłam czytania książek, zawsze się malowałam, nigdy nie chodziłam w dresie i bluzce upaćkanej mlekiem :no: Bez względu na wiek dzieci zawsze potrafiłam i chciałam spraszać do siebie tabuny znajomych, pić kawki z koleżankami, umawiać się do kina czy teatru. Na godzinę do stajni nigdy nie wyszłam ;), ale na 2-3 godziny na spacer z mężem albo na zakupy, żeby się zresetować, bardzo często. Trudno to co wyżej napisałam nazwać hobby, ale wiele mi się chciało i wiele rzeczy robiłam mimo tego, że miałam małego ssaka przy sobie (a później też drugiego).

ja już nie wiem o jakich matkach piszecie:lol2:

ważne, że wiesz, że o matkach :).

a ja jezeli mogę być tak bardzo bezpośednia powiem szczerze, że jak jest wpis o dziecku .. to nie czytam (zresztą mało jakie blogi czytam). Ale jak mąz pisał jak leciał do juesej to przeczytałam :). Chyba wole męża ... :lol2:

Nigdy nie zarzuciłam czytania książek, zawsze się malowałam, nigdy nie chodziłam w dresie i bluzce upaćkanej mlekiem Bez względu na wiek dzieci zawsze potrafiłam i chciałam spraszać do siebie tabuny znajomych, pić kawki z koleżankami, umawiać się do kina czy teatru. Na godzinę do stajni nigdy nie wyszłam , ale na 2-3 godziny na spacer z mężem albo na zakupy, żeby się zresetować, bardzo często. Trudno to co wyżej napisałam nazwać hobby, ale wiele mi się chciało i wiele rzeczy robiłam mimo tego, że miałam małego ssaka przy sobie (a później też drugiego).

aniu ale to jest hobby? to życie normalnej, spełnionej kobiety , która nie zjadła rozumu z powodu urodzenia dziecka