Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A i ja jak urodziłam miałam 22lata ,byłam moda,piękna i pelna życia ,miałm czas i cęci na wszystko,dziecko..imprezy...sex teraz jak bym urodziła..no colerka stara baba :sick::sick::sick:

chyba nie, dziecko po 30, około 40 odmładza, ja bym sobie pyknęła po 40 chyba , ale takie bez wstawania w nocy :lol2:

Nasze 3 to na pewno po 30 będzie :yes:. Siłą rzeczy.

a drugie kiedy? :D

ja od zawsze mialam 'plan' zeby pierwsze urodzic w wieku 27lat a drugie przed 30tka ;) no i sie udalo, pierwsze sie pojawilo dwa mce po moich 27mych, a drugie miesiac przed 30tka ;)

reni moja mama mnie rodzila jak miala 41...ja nigdy bym sie nie zdecydowala na dziecko w tym wieku...(ale pewnie dlatego ze jako nastolatka zostalam juz bez mamy...)

Pewnie, że pamiętam :D i jak się po jakimś czasie opamiętałaś :rotfl:.

No nie opamiętałam się :no: - teraz wychodzę częściej (o ile raz/dwa razy w tygodniu można nazwać często) i na dłużej (o ile godzina-półtorej to długo ;)).

Przez pierwsze dwa miesiące byłam przy nim non stop - a jak w trzecim napisałam, że wychodzę, to grad się posypał :o.

Także yokasta, nie ma recepty na bycie idealną mamą. Zawsze pojawia ocena :yes:.

Edytowane przez Ilona Agata

No nie opamiętałam się :no: - teraz wychodzę częściej (o ile raz/dwa razy w tygodniu można nazwać często) i na dłużej (o ile godzina-półtorej to długo ;)).

Przez pierwsze dwa miesiące byłam przy nim non stop - a jak w trzecim napisałam, że wychodzę, to grad się posypał :o.

Także yokasta, nie ma recepty na bycie idealną mamą. Zawsze pojawia ocena :yes:.

Ilona, nie będę szukać cytatów sprzed wieków ale pisałaś coś w ten deseń, nieważne. Nikt nie mówi o recepcie na ideał, nie ma ideałów. I o częstotliwości bycia bez dziecka, to nie jest żadna miara :no:.

Ode mnie EOT bo można ciągnąć i ciągnąć.

Ann, drugie przed 30 bym chciała :) za 1,5-2 lata :yes:. Może tym razem prezent na 29 urodziny :).

Edytowane przez yokasta