Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja tam nie wiem, od zawsze wiedziałam że chcę mieć 3, mąż też che. Mam nadzieję, że się spełni a jak nie to i z 2 będę szczęśliwa. Pieluch nigdy się nie bałam, nocki zarwane mnie nie przerażają - w sumie teraz są gorsze niż kiedy mały się urodził. W zasadzie małe dzieci - mały kłopot....:D

Znam jedną parę, która chce poprzestać na jednym dziecku (facet nie chce więcej).

A tu dalej o dzieciach. Eh...

My zawsze chcieliśmy mieć jedno!

Niewykluczone, że tak zostanie :yes:. Przez moment miałam plan na drugie, a nawet trzecie, ale młody zaczął ząbkować :bash:. A mąż w ogóle nie chce słyszeć o porodzie :mad:.

Też mnie dobija, że wszyscy nam tłumaczą, dlaczego jedno dziecko to zły pomysł :bash:. A czy ktoś wychowa za nas to drugie? No właśnie...

Pewnie, jakbym nie byłą pewna czego chcę albo byłą pewna że chcę jedno to nigdy bym się nie zdecydowała na kolejne :no: wbrew sobie.

Tylko że ja muszę mieć córkę :yes: ;).

I tu się pojawia konflikt interesów ;).

Zgodziłam się na jedno, pod warunkiem, że to będzie dziewczynka :lol2:, ale mąż nie trzymał się moich obliczeń, oj nie :no:.

Nam było obojętne :) .

No jak chcesz mieć trójkę - to tak. Ja zawsze chciałam mieć córę. Mam się już nigdy nie bawić kucykami Pony czy Barbie? :o :bash:

Z kim ja będę oglądała mojego "Dzwoneczka"? :o

yokasta, chciałabyś mieć trzech chłopaków? Mnie przerażają zabawy samochodami czy oglądanie piłki nożnej :sick:.

Ilona, mogłabym mieć 3 synów :). Cieszyłabym się z córki bo to jakaś odmiana ale mam dwie małe dziewczynki w rodzinie i z nimi się mogę pobawić. Piłkę nożną akurat lubię i mecze oglądać :yes: nie mogę się doczekać aż małemu kolejkę wyjmiemy i resoraki :).

Statystycznie szanse są pół na pół :).

Dzwoneczka możesz oglądać z Robertem :). Tak jak z córką można obejrzeć Auta :D.

Edytowane przez yokasta

nie w mojej rodzinie, zdominowanej przez mężczyzn (ja mam 4 braci, a ja i moich 3 braci w sumie mamy biologicznie 8 synów i 2 córki, 4 brat dużo młodszy)

więc jakby nie patrzeć, to nie wychodzi 50% :p

Ja mówiłam o sobie, nie o wszystkich ;). Patrząc na mężczyzn od strony męża :yes:.

A z synem to problem dzwoneczka oglądać?

mi się zdarza :lol2::rotfl:

Mówisz, że jest nadzieja na "Dzwoneczka"? :rotfl:

yokasta, widzisz, ja zawsze byłam mega dziewczęca. Nic ze świata chłopców mnie nie bawi :no:. Resoraki? Żołnierze? :o Kolejka? Ok, tylko jeśli przewieziemy w niej jakąś lalę (a najpierw będziemy się bawić w dom i strojenie jej ;)). "Auta"? :no: Próbowałam - jedyna baja nie do przebrnięcia dla mnie. Mecze? :sick:

Jak widzę młodego książki (większość odziedziczona po starszym kuzynie), to serce mnie boli, że nie ma nic o księżniczkach :(.

W sklepie najpierw idę do działu z ubrankami dla dziewczynek, dopiero potem - z żalem - skręcam na dział chłopców, ale tam nigdy niczego ładnego nie ma :no:.

Edytowane przez Ilona Agata

Ilona, a mnie obrzydzają różowe cekinowe rzeczy w większości dla dziewczynek :D lubię ogrodniczki i koszule w kratę :o to rozumiem, że chciałaś mieć córeczkę, uwielbiam bajkę Auta :rotfl:. Z mężem mamy zdjęcia z meczów (oglądanych w domu) oj się działo, oflagowani cali :rotfl:. To dlatego mnie nie przeraża, nie wiedziałam że Ty taka dziewczęca :). Ja odwrotnie, zdarte kolana i z chłopakami lepsza zabawa chociaż i w gumę się skakało (kiedyś guma to było określenie czegoś innego niż teraz :lol2:).

Też poczytam później :yes:.

Ilona, a mnie obrzydzają różowe cekinowe rzeczy w większości dla dziewczynek :D lubię ogrodniczki i koszule w kratę :o to rozumiem, że chciałaś mieć córeczkę, uwielbiam bajkę Auta :rotfl:. Z mężem mamy zdjęcia z meczów (oglądanych w domu) oj się działo, oflagowani cali :rotfl:. To dlatego mnie nie przeraża, nie wiedziałam że Ty taka dziewczęca :). Ja odwrotnie, zdarte kolana i z chłopakami lepsza zabawa chociaż i w gumę się skakało (kiedyś guma to było określenie czegoś innego niż teraz :lol2:).

Też poczytam później :yes:.

A kto powiedział, że dziewczynka musi być na różowo lub w cekinach? Śliczne ciuchy dla dziewczynek są w Benettonie :yes:. Kolory ziemi, naturalne materiały :yes:.

No tak, ja nigdy nie miałam zdartych kolan :o. Byłam tą dziewczynką, która grzecznie siedziała i naciągała spódniczkę z falbankami na kolana ;). Chodziłam na tańce, godzinami oglądałam spineczki, przymierzałam buty mamy. Nigdy w swoim całym życiu nie bawiłam się samochodem (mimo, że mam starszego brata!), nigdy też nie obejrzałam nawet pięciu minut meczu - i chyba nikt mnie do tego nie zmusi :(.

A kto powiedział, że dziewczynka musi być na różowo lub w cekinach? Śliczne ciuchy dla dziewczynek są w Benettonie :yes:. Kolory ziemi, naturalne materiały :yes:.

No tak, ja nigdy nie miałam zdartych kolan :o. Byłam tą dziewczynką, która grzecznie siedziała i naciągała spódniczkę z falbankami na kolana ;). Chodziłam na tańce, godzinami oglądałam spineczki, przymierzałam buty mamy. Nigdy w swoim całym życiu nie bawiłam się samochodem (mimo, że mam starszego brata!), nigdy też nie obejrzałam nawet pięciu minut meczu - i chyba nikt mnie do tego nie zmusi :(.

prawdziwa dama z Ciebie!

y

Ilona, nie chce mi się każdego zdania tak rozwijać, myślałam że wiadomo o co chodzi;). Napisałam co mnie obrzydza a nie, że dziewczynka musi być tak ubrana. W 90% sklepów na dziale dziewczęcym jest różowy i cekiny, nawet tam nie zaglądam. W Benettonie nie byłam od....nigdy :D. Chociaż na dobrą sprawę wkurza mnie nadmiar a ogólnie do różu nic nie mam :no:.

Dla chłopaków też są fajne ciuchy :). Tylko mniej niestety.

Edytowane przez yokasta