Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mam pytanie do zakupoholiczek: kupuję cos na Tatuum (prezent od mamy na moje urodziny :)) , zalogowałam się i przeniosło mnie abym wybrała sobie bank z którego przelew zostanie zrealizowany. Nie wiem na ten moment kiedy i z którego banku mama zrobi przelew - czy ta rzecz zostanie mi w koszyku ? I przez ile dni : (nie pisze nic w regulaminie :).

Trzymam kciuki. Wiem co przeżywają rodzice.... (So nie była coprawda wcześniakiem ale z tak niską wagą urodzeniową była tak traktowana). Mojemu P. powiedzieli, ze nie sa w stanie zupełnie nic powiedzieć o jej stanie i że najbliższe 2-3 dni pokażą czy wszystko jest w porządku (popodłączana była w te rurki w inkubatorze). A mnie P. żeby nie martwić, powiedział, że wszystko jest w porzadku. Jak teraz sobie pomyślę, co on przeżywał, sam w domu.....

Trzymam kciuki MOCNO.

A w którym tygodniu urodziła i ile waży maleństwo ?

helloł

mirka moja gratulacje:hug::hug::hug::hug::hug:

mirella hhm co mam powiedzieć, no kurcze twoja wypowiedz mnie troszke zdziwiła, tzn mi sie podoba u mnie u góry, bo o tym mowa, tzn do pokoju syna nie mam żadnych zastrzezeń, do sypialni i łazienki też, pokój córki planuję zmienic ale nie drastycznie, właściwie tylko ściany, absolutnie się nie obrażam, ale pisze co myślę, nie będę udawać, ze to po mnie spływa, ale z drugiej strony inne oko może dopatrzyć sie błędów których ja nie widzę, jesli chodzi o kasę to tak tam tylko ikea, nic więcej