Mar_cel 24.01.2014 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Ilona nie prowadzi sama, Kuku pomaga a kto jest odpowiedzialny za słowo a kto za treść? całość jest spojna i konsekwentna stylem bardzo fajnie się czyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 24.01.2014 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Ilona sama pisze Kuku to jej synek . No, teraz to i Tatko się udziela (ciekawe czy Ilona redaguje hyhyh), może powie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 24.01.2014 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 To ja tez offtopowo,ILONKA Zdjęcia z juesej piekne...... aż by się chciało tam być....... a jak kuku?? co z zebami?? u nas podobny temat mojego kuzyna córka ma 5 lat i w przedszkolu dzieciom mleczaki wypadają.... i tak się przejęła że je (przyjmuje ) tylko płynne ..... jogurty, zupy bez makaronu i soki.......... masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 24.01.2014 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 U nas górne dwójki wychodzą dziecko się budzi o 23 i nie śpi do 3 albo lepiej. Wiem, wiem, pytanie nie do mnie było ale jestem po kawie . I jeszcze trochę pod wrażeniem ksiedza po kolędzie hyhyhy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 24.01.2014 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 (edytowane) U nas górne dwójki wychodzą dziecko się budzi o 23 i nie śpi do 3 albo lepiej. Wiem, wiem, pytanie nie do mnie było ale jestem po kawie . I jeszcze trochę pod wrażeniem ksiedza po kolędzie hyhyhy. Yoka, jak ja Cię lubie, szukałem dzis tego kryminału co pisałas wcześniej ale najpierw mi sie autor nie zgadzał a potem okazało się, że w księgsrni nie ma.... chyba mi jakis ebook zostanie (warto??) co do koledy..... ja nie przyjmuję..... Edytowane 24 Stycznia 2014 przez lolek7825 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 24.01.2014 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Ale doczytałeś, że autora pomyliłam? Mark Mills napisał. Mam mieszane uczucia, dostałam tę książkę pod choinkę. Akcja to lata 50. Rzecz się dzieje we Florencji, młody student - Anglik pisze pracę o ogrodzie rodu Docci i rozwiązuje zagadkę dwóch morderstw. Jedno dawne na tle miłosnym, drugie w czasie wojny nie doczytałam jeszcze na jakim tle ale chyba majątkowym. Niby fajna, lekko się czyta ale nie wiem czy sama bym ją kupiła. Jeśli chcesz przeczytać wyjątkowy kryminał to polecam Marka Krajewskiego serię o Breslau. Jest naprawdę genialna i wielu antykrymina...listów? też go polubiło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 24.01.2014 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Jeśli chcesz przeczytać wyjątkowy kryminał to polecam Marka Krajewskiego serię o Breslau. Jest naprawdę genialna i wielu antykrymina...listów? też go polubiło. mam śmierć w Breslau, leży i nie mogę się zabrać.... Chyba mnie zmobilizujesz........ muszę skończyc tylko 3 tom gry o tron, zrobę sobie trochę przerwy od fantasy...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 24.01.2014 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Śmierć w Breslau, Koniec świata w Breslau, Dżuma w Breslau, Widma w mieście Breslau a potem seria lwowsko-wrocławska z komisarzem Popielskim. No palce lizać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.01.2014 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Przyszlam pomachac lapka ze zyje i daje znak ze mam moja pandorke... oczywiscie z przygodami:mad: ale odebralam ja uffff ten rok mial byc rokiem szczescia dla mnie, ale nie zanosi sie chyba na to:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 24.01.2014 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Przyszlam pomachac lapka ze zyje i daje znak ze mam moja pandorke... oczywiscie z przygodami:mad: ale odebralam ja uffff ten rok mial byc rokiem szczescia dla mnie, ale nie zanosi sie chyba na to:sick: Meliska ... hej.... ja witam zamiast gospodyni ..... ale o tej godzinie to on a śnieżynka z huśtawki ogląda...... ja sem facet ale jakbym miał 2gie pól to na oewno bym pandorę kupił. Śliczna jest..... \a co to za smutny finał?? pomimo biużu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 24.01.2014 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 No gratuluje odwagi, Mi jej zawsze brak, oraz obawiam się że bym się z batmanem skłucił..... dlatego nie przyjmuje..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.01.2014 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 (edytowane) Lolek, bo okazalo sie w sklepie przy przymiarce, ze jest wadliwa.. kobieta mi ja zapina a ona spada.. tzn...nie miala takiej kuleczki na koncu lancuszka i sie wysuwala z zapinki.. dobrze, ze mieli druga...ale nie mam pewnosci czy to moj rozmiar ktory zamowilam... ubrala, pasowala wiec wzielam.. 4tyg czekania na przesylke z Niemiec...przegiecie jak na taka firme co nie? Malo tego, chcialam dokupic kluczyk do otwierania jej... i mnie poinformowano, ze tez trzeba zamowic i czekac 3tyg zrezygnowalam tuz przed moim wyjsciem ze sklepu...babie przypomnialo sie o pudelku dla mnie szczerze...watpie, ze moja noga tam znowu stanie... ps. to mily z Ciebie mezczyzna, ze tez bys swoja polowke obdarowal bizuteria... ja wymagajaca nie jestem..ostatni raz bizuterie otrzymalam jakies 5lat temu..marzylam o lancuszku... takim delikatnym ale i w miare grubym..abym nie musiala miec zawieszki do niego... czyli przylegajacy do szyi I zastanawia mnie jedno....dlaczego nie masz polowki? Edytowane 24 Stycznia 2014 przez Mmelisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 24.01.2014 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Meliska, no to fakt, też pomyślałbym że nie traktują mnie poważnie tzn jak klienta a jak kolejny podmiot do zarabiania pieniędzy........ Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło..... nie masz jakiegoś innego salonu w pobliżu ?? (może z lepszą obsługą??) ale jednak masz pandorę ja widziałem u kumoeli też na żywo i byłem zachwycony.... warta tej kasy ale to tyllko moje zdanie, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.01.2014 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 warta, hmm dla mnie dla zlotej zapinki..chyba nie... srebrna tansza i rownie piekna...aleeee to maz wybieral, wiec nie grymasze...ciesze sie U mnie sa 2 drogerie z pandora...chyba poczekam na kolejne zakupy jak bede w PL ogolnie obsluga ok, sa mili, bardzo mili, ale zamawianie zeby cos miec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 24.01.2014 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Meliska ja od roku szukam jakiejś fajnej bizu dla facetów, jakaś bransoletka - srebro w połączenu ze skóra i jeszcze ic fajnego nie znalazłem..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.01.2014 00:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 kurde, ja widzialam... musze kiedy poszperac to moze znajde ..bo poszukiwania robilam dla mojego,ale on z tych co nawet zegarkow nie lubia nosic nie wspominajac o jakims lancuszku:o:sick: nie to nie..zmuszac nie bede, bo nie tedy droga Teraz zmykam spac..gosci mam do srody..wiec jutro kolejna wycieczka...dzisiaj byl rejs wodny z wyspy do wyspy dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 25.01.2014 00:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 hejo przeddobranockowe z pandorki tylko podwojny rzemyk i gora trzy koraliki ale ja oszczedna w dodatkach jestem zlote pandorki nie dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 25.01.2014 00:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 milych snow wszystkim obecnym zycze a na dobranoc podrzucam http://www.youtube.com/watch?v=cPv9lH_23FU ps. i tak pewnie nikt nie polubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 25.01.2014 00:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 (edytowane) ja też zmykam do wyrka. i na dobranoc within temtation z aneke z mojego ulubionego the gathering..... Edytowane 25 Stycznia 2014 przez lolek7825 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 25.01.2014 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 heh...to z kolei absolutnie nie moje klimaty i dzien dobry...kaaaawy...najlepiej dozylnie czy mlodziezy zawsze musi rodzicom w weekendy robic pobudki o 6 rano?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts