Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

To ja tez offtopowo,

ILONKA Zdjęcia z juesej piekne...... aż by się chciało tam być.......

a jak kuku?? co z zebami?? u nas podobny temat mojego kuzyna córka ma 5 lat i w przedszkolu dzieciom mleczaki wypadają.... i tak się przejęła że je (przyjmuje ) tylko płynne ..... jogurty, zupy bez makaronu i soki.......... masakra

U nas górne dwójki wychodzą :sick: dziecko się budzi o 23 i nie śpi do 3 albo lepiej. Wiem, wiem, pytanie nie do mnie było ale jestem po kawie :rotfl:. I jeszcze trochę pod wrażeniem ksiedza po kolędzie hyhyhy.

Yoka, jak ja Cię lubie, szukałem dzis tego kryminału co pisałas wcześniej ale najpierw mi sie autor nie zgadzał a potem okazało się, że w księgsrni nie ma.... chyba mi jakis ebook zostanie (warto??)

co do koledy..... ja nie przyjmuję.....

Edytowane przez lolek7825

Ale doczytałeś, że autora pomyliłam? Mark Mills napisał.

Mam mieszane uczucia, dostałam tę książkę pod choinkę. Akcja to lata 50. Rzecz się dzieje we Florencji, młody student - Anglik pisze pracę o ogrodzie rodu Docci i rozwiązuje zagadkę dwóch morderstw. Jedno dawne na tle miłosnym, drugie w czasie wojny nie doczytałam jeszcze na jakim tle ale chyba majątkowym. Niby fajna, lekko się czyta ale nie wiem czy sama bym ją kupiła.

Jeśli chcesz przeczytać wyjątkowy kryminał to polecam Marka Krajewskiego serię o Breslau. Jest naprawdę genialna i wielu antykrymina...listów? :lol2: też go polubiło.

Jeśli chcesz przeczytać wyjątkowy kryminał to polecam Marka Krajewskiego serię o Breslau. Jest naprawdę genialna i wielu antykrymina...listów? :lol2: też go polubiło.

mam śmierć w Breslau, leży i nie mogę się zabrać.... Chyba mnie zmobilizujesz........ muszę skończyc tylko 3 tom gry o tron, zrobę sobie trochę przerwy od fantasy......

Przyszlam pomachac lapka ze zyje :bye:

i daje znak ze mam moja pandorke... oczywiscie z przygodami:mad: ale odebralam ja uffff

ten rok mial byc rokiem szczescia dla mnie, ale nie zanosi sie chyba na to:sick:

Meliska ... hej.... ja witam zamiast gospodyni ..... ale o tej godzinie to on a śnieżynka z huśtawki ogląda......

ja sem facet ale jakbym miał 2gie pól to na oewno bym pandorę kupił. Śliczna jest.....

\a co to za smutny finał?? pomimo biużu??

Lolek, bo okazalo sie w sklepie przy przymiarce, ze jest wadliwa.. kobieta mi ja zapina a ona spada.. tzn...nie miala takiej kuleczki na koncu lancuszka i sie wysuwala z zapinki..

dobrze, ze mieli druga...ale nie mam pewnosci czy to moj rozmiar ktory zamowilam... ubrala, pasowala wiec wzielam..

4tyg czekania na przesylke z Niemiec...przegiecie jak na taka firme co nie?

Malo tego, chcialam dokupic kluczyk do otwierania jej... i mnie poinformowano, ze tez trzeba zamowic i czekac 3tyg :o zrezygnowalam :sick:

tuz przed moim wyjsciem ze sklepu...babie przypomnialo sie o pudelku dla mnie :sick:

szczerze...watpie, ze moja noga tam znowu stanie... :p

ps. to mily z Ciebie mezczyzna, ze tez bys swoja polowke obdarowal bizuteria... ja wymagajaca nie jestem..ostatni raz bizuterie otrzymalam jakies 5lat temu..marzylam o lancuszku... takim delikatnym ale i w miare grubym..abym nie musiala miec zawieszki do niego... czyli przylegajacy do szyi :)

I zastanawia mnie jedno....dlaczego nie masz polowki?

Edytowane przez Mmelisa

Meliska, no to fakt, też pomyślałbym że nie traktują mnie poważnie tzn jak klienta a jak kolejny podmiot do zarabiania pieniędzy........

Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło..... nie masz jakiegoś innego salonu w pobliżu ?? (może z lepszą obsługą??)

ale jednak masz pandorę ja widziałem u kumoeli też na żywo i byłem zachwycony.... warta tej kasy ale to tyllko moje zdanie,

warta, hmm dla mnie dla zlotej zapinki..chyba nie... srebrna tansza i rownie piekna...aleeee to maz wybieral, wiec nie grymasze...ciesze sie :D

U mnie sa 2 drogerie z pandora...chyba poczekam na kolejne zakupy jak bede w PL ;) ogolnie obsluga ok, sa mili, bardzo mili, ale zamawianie zeby cos miec?:no:

kurde, ja widzialam... musze kiedy poszperac to moze znajde ..bo poszukiwania robilam dla mojego,ale on z tych co nawet zegarkow nie lubia nosic :( nie wspominajac o jakims lancuszku:o:sick:

nie to nie..zmuszac nie bede, bo nie tedy droga :)

Teraz zmykam spac..gosci mam do srody..wiec jutro kolejna wycieczka...dzisiaj byl rejs wodny z wyspy do wyspy :)

dobranoc :hug:

:bye: