Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

To ja się witam wieczorową porą, oj zimniutko na dworze

Lolek jak moje foty?

Ja chyba pare stron wcześniej pisałem...... Powiem tak jak na początek jest OK. Mi tylko niepasi ten odblask wbudowanej lampy ale tak niestety jest jak nie ma się lamy zewnętrznej. (na manualu przy tym swietle mogłoby być bez lampy w niektórych fotkach :D)

Pobaw się prosze tym automatem ale obiecaj że jak najszybciej przejdziesz na tryb manualny. Wówczas i głębię wydobędziesz i perspektywą się lepiej pobawisz.

A ja jeszcze wrócę do zamówienia z MD, Twoje też szło z NIemiec?? moje dziś wjechało do Polski.

Wiecie, że za te pieniądze można mieć już spokojnie bransoletkę od Tiffaniego?

I nie jest to bransoletka z rzemyka :no: :p.

Ilonka, nawet nie wiesz ile ja bym Ci tu likeów dała :lol2: nie noszę dużo biżuterii, raczej podstawową ale jeśli już to lubię coś z klasą, Pandora wybitnie mi nie podchodzi, nie rozumiem jej fenomenu i nie podoba mi się. Jakoś kojarzy z koralikami sprzedawanymi na straganach w miejscowościach turystycznych (bez urazy dla tych, którzy lubią, nie mam nic przeciwko :) po prostu moje zdanie).

I jak tam zęby u Roberta?

Lolek, nie bądź wiśnia, wypełnij ankietę na blogu, będę miała chociaż jednego faceta dla równowagi, co? Minutę Ci to zajmie bo pewnie i tak przeczytałeś tylko Glinę :D :hug:.

Ilonkanie rozumiem jej fenomenu i nie podoba mi się. Jakoś kojarzy z koralikami sprzedawanymi na straganach w miejscowościach turystycznych

:yes: :yes: :yes:

Dokładnie takie było moje pierwsze wrażenie i nie zmieniłam go po dziś dzień :no:.

Zęby :sick:. Do 16 nosiłam zapłakanego na rękach :(. Skończyło się środkami przeciwbólowymi (maść okazała się do dupy :mad:). Chciałam już wzywać lekarza, bo bidulinek zupełnie się posypał - płakał 7 godzin bez przerwy :o, miał przez to ciągle czkawkę, dreszcze, wysypkę na twarzy - takie czerwone plamy, krztusił się i dusił :sick:, no i takie łkanie się wyrywało, jak już nie miał siły płakać. Jeść nie chciał, rzucał sucharkami, gryzaka nie pozwolił sobie włożyć do buzi, smoczka też nie :no:. Ogólnie dzień koszmar :(. Przed 16 zasnął wykończony, a potem było już z górki :yes:.

Edytowane przez Ilona Agata

Ilonka, biedne są nasze dzieciaki z ząbkami. Współczuję i Tobie, bo wiem że to męczące i maluchowi :( to na pewno strasznie boli. Widzisz, mój się w nocy budzi i nie śpi. Nie wiem jaką masz maść bo ja Dentinox stosuję, ale Pysia mi pisała że Colgel (Calgel?) jest lepszy. Nie próbowałam :no:.

Lolek, dzięki :hug: fotek fotek więcej :) postaram się, tylko ja bez obiektywu to moje fotki są dupne niestety, rzadko kiedy któraś wyjdzie. A Gliny to będą jeszcze ze dwa odcinki :) wymyślę coś nowego. Delikatny jesteś w swojej ocenie, tyle hejtu co ja się naczytałam :lol2: co ciekawe, tylko z Muratora ;).

Podejrzewam kto zapytał dlaczego prowadzę bloga skoro się do tego nie nadaję ;). Wyniki są dla mnie zaskakujące ale w pozytywny sposób :yes: nawet się nie spodziewałam. Bardzo fajna sprawa.

Z tego czego jest za mało: o dziecku ;) (może to norma :D?) - pojawiło się jakieś 3 razy ale z wymienionymi konkretami o czym ktoś chciałby przeczytać więc fajnie bo są pomysły na posty.

Podejrzewam kto zapytał dlaczego prowadzę bloga skoro się do tego nie nadaję ;). Wyniki są dla mnie zaskakujące ale w pozytywny sposób :yes: nawet się nie spodziewałam. Bardzo fajna sprawa.

Z tego czego jest za mało: o dziecku ;) (może to norma :D?) - pojawiło się jakieś 3 razy ale z wymienionymi konkretami o czym ktoś chciałby przeczytać więc fajnie bo są pomysły na posty.

Ja też wiem, kto którą ankietkę wypełnił :yes:. Może nie wszystkie, ale tych, których znam stąd albo z reala - no wiem, tego się nie da nie wiedzieć :no:.

Czekaj czekaj a może Ty mi to napisałaś :p, hę? :)

Faktycznie, wiele można wywnioskować. Jestem pewna jednej - Lolkowej bo to jedyny facet :D.

My też musimy syrop, bo z czopkami że tak powiem dupa!

Nie wypełniałam ankiety :no:. Nawet jej nie czytałam. Sorry - nie miałam dzisiaj do tego głowy. Może jutro zerknę, ale nie obiecuję :no:.

U mnie było kilku facetów. Znajomi przeważnie. Fajnie, że czytają, bo też mają małe dzieci :yes:.

Aha :)

Zdecydowanie łatwiej z syropem :)

Nie trzeba pieluchy zdejmować, tylko wcisnąć do dzioba :D A pupa... hmm... ja jestem zdania, że nie tędy droga. ;) Czopek w ostateczności.

Wiem, dziewczyny też tak pisały :yes:.

Ja przed porodem poszłam po coś przeciwbólowego dla takiego maleństwa (na wszelki wypadek, jakby dopadło w nocy albo w święta). Pani dała czopki. Spojrzałam tylko na datę ważności i dłużej nie myślałam :no:. Miałam setki zakupów okołoporodowych wtedy.

Żartowałam, ale będę wdzięczna za wypełnienie, spokojnie jest dużo czasu, krótka jest :yes:. Fajnie będzie analizować wyniki.

Agatah, a czemu nie czopek? Lekarze zalecają, w sumie nie wiem dlaczego. Syrop łatwiej podać i nie wyleci z pupy (wtedy w ogóle klops, nie wiadomo czy coś się wchłonęło czy nie, a następnego się nie poda i dupa blada). No i sama sobie odpowiedziałam ;).

Lolek, dzięki :hug: fotek fotek więcej :) postaram się, tylko ja bez obiektywu to moje fotki są dupne niestety, rzadko kiedy któraś wyjdzie. A Gliny to będą jeszcze ze dwa odcinki :) wymyślę coś nowego. Delikatny jesteś w swojej ocenie, tyle hejtu co ja się naczytałam :lol2: co ciekawe, tylko z Muratora ;).

jeżeli blog jest fajny to dlaczego miałbym go z góry objechać?? Ja nie rozumiem tych hejterów, jak się komuś nie podoba to niech nie wchodzi, nie czyta, itp. ja tak mam i tyle. Każdy ma swój gust a jak sie nie podoba to może samemu trzeba zacząć coś robić lepiej i poczekac na oceny innych. ja przeglądam 3 blogi od osób z forum, Twoj, Ilonki i Venus, bo mi się podobają (może na inne nie trafiłem) pare z poza forum ale soro to śmieci....

Czekam jeszcze na bloga RENI, aparat kupiła więc jest szansa że będzie wnętrzarsko. :lol2::lol2: no i przede wszystkim erotycznie :rotfl: