Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Żartowałam, ale będę wdzięczna za wypełnienie, spokojnie jest dużo czasu, krótka jest :yes:. Fajnie będzie analizować wyniki.

Agatah, a czemu nie czopek? Lekarze zalecają, w sumie nie wiem dlaczego. Syrop łatwiej podać i nie wyleci z pupy (wtedy w ogóle klops, nie wiadomo czy coś się wchłonęło czy nie, a następnego się nie poda i dupa blada). No i sama sobie odpowiedziałam ;).

U nas poszło po pięciu minutach z kupcią :yes:. Także raczej nie zadziałało :no:.

Lekarze pewnie zalecają, żeby nie obciążać układu pokarmowego.

Aniu, przyznam szczerze, że nie chciałam wypełniać. Masz pewnie pytania otwarte, których nie lubię. Nic mądrego bym nie dodała, tylko zostawiła puste miejsce (zawsze tak wypełniam ankiety ;)), a odpowiedzi na zamknięte znasz. Nie napiszę, o czym bym chciała czytać czy nie czytać, bo to nie jest miarodajne z mojej strony (nie sprzedam Ci przecież pomysłów na własnego bloga). No ogólnie, nie zrozum mnie źle - konflikt interesów. Nie umiałabym być szczera w ankiecie innej blogerki parentingowej - więc po co się za nią zabierać? Żeby napisać, że jestem kobietą i mam małe dziecko? :rotfl:

Hmmm niby racja chociaż trochę uciekam od parentingu. W sumie masz rację :yes: a ja u Ciebie wypełniłam :D. Szczerze na dodatek :) chociaż już nie pamiętam co pisałam.

No widzisz, a ja taka szczwana bestia jestem. Raz zaczęłam wypełniać na jednym blogu, po czym się ugryzłam w język, bo stwierdziłam, że sama wykorzystam te pomysły u siebie - po co mam komuś podpowiadać? Od tego czasu nie wypełniam ankiet lub tylko pytania zamknięte ;). Ale raczej nie wypełniam, bo wiem, że to nie byłoby szczere :no: - tzn. nie napiszę niczego ciekawego i na pewno nic nie doradzę.

Ty pewnie jest tą osobą, która na pytanie "Czy coś Ci się nie podoba?" napisała: "Coś mi się nie podoba, ale nie napiszę co" :p (żartuję, myślałam, że nie wypełniałaś, czyli cofam poprzednie słowa, nie każdego rozszyfrowałam).

Edytowane przez Ilona Agata

Hmmm.. coś sie opieprzaliście w weekend :). Tylko tyle nastukaliście ? Chyba, ze z powodu minusowych temperatur grzejecie się z drugą połówką -to rozumiem :).

My Sonię odwieźliśmy w sobote i mamy free. Choc psychicznie ... kiepsko. Najpierw był problem z kartą w telefonie (nie szło się dodzwonić) teraz okazuje się, że ocierają ją buty narciarskie. Mąż w stresie cały czas. Ależ on jest nadopiekuńczy. Nawet mi zapowiedział, że chyba się nie wyluzuje i sexu do piątku nie będzie (w piątek So wraca). Masakra.

U nas dzisiaj -12 stopni :(.