yokasta 25.01.2014 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Przede wszystkim! Ja też czekam. Na fotel, seks i vloga . Ale tu się nie odzywam, bo sama jednego kręcę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 25.01.2014 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Żartowałam, ale będę wdzięczna za wypełnienie, spokojnie jest dużo czasu, krótka jest . Fajnie będzie analizować wyniki. Agatah, a czemu nie czopek? Lekarze zalecają, w sumie nie wiem dlaczego. Syrop łatwiej podać i nie wyleci z pupy (wtedy w ogóle klops, nie wiadomo czy coś się wchłonęło czy nie, a następnego się nie poda i dupa blada). No i sama sobie odpowiedziałam . U nas poszło po pięciu minutach z kupcią . Także raczej nie zadziałało . Lekarze pewnie zalecają, żeby nie obciążać układu pokarmowego. Aniu, przyznam szczerze, że nie chciałam wypełniać. Masz pewnie pytania otwarte, których nie lubię. Nic mądrego bym nie dodała, tylko zostawiła puste miejsce (zawsze tak wypełniam ankiety ), a odpowiedzi na zamknięte znasz. Nie napiszę, o czym bym chciała czytać czy nie czytać, bo to nie jest miarodajne z mojej strony (nie sprzedam Ci przecież pomysłów na własnego bloga). No ogólnie, nie zrozum mnie źle - konflikt interesów. Nie umiałabym być szczera w ankiecie innej blogerki parentingowej - więc po co się za nią zabierać? Żeby napisać, że jestem kobietą i mam małe dziecko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 25.01.2014 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Agatah Widziałem Twoja łazienkę piekna, Co masz za płytki na wannie i WuCecie?? A drzwi Interdoor?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 25.01.2014 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Hmmm niby racja chociaż trochę uciekam od parentingu. W sumie masz rację a ja u Ciebie wypełniłam . Szczerze na dodatek chociaż już nie pamiętam co pisałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 25.01.2014 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 (edytowane) Hmmm niby racja chociaż trochę uciekam od parentingu. W sumie masz rację a ja u Ciebie wypełniłam . Szczerze na dodatek chociaż już nie pamiętam co pisałam. No widzisz, a ja taka szczwana bestia jestem. Raz zaczęłam wypełniać na jednym blogu, po czym się ugryzłam w język, bo stwierdziłam, że sama wykorzystam te pomysły u siebie - po co mam komuś podpowiadać? Od tego czasu nie wypełniam ankiet lub tylko pytania zamknięte . Ale raczej nie wypełniam, bo wiem, że to nie byłoby szczere - tzn. nie napiszę niczego ciekawego i na pewno nic nie doradzę. Ty pewnie jest tą osobą, która na pytanie "Czy coś Ci się nie podoba?" napisała: "Coś mi się nie podoba, ale nie napiszę co" (żartuję, myślałam, że nie wypełniałaś, czyli cofam poprzednie słowa, nie każdego rozszyfrowałam). Edytowane 25 Stycznia 2014 przez Ilona Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 25.01.2014 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Kompletnie nie pamiętam co napisałam i czy coś w ogóle. Poważnie ale wiem, że nic złego bo nie mam powodu. Nie napisałabym nikomu nic czego sama nie chciałabym przeczytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 25.01.2014 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Dzięki Anetko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 26.01.2014 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Hej Laski z czopkami to nie chodzi u dzieci o to, że to niewygoda itp ( bo wygodne nie jest ani dla matki ani dla dziecka). Chodzi o omijanie układu trawiennego - po co dziecku męczyć żołądek, wątrobę itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 26.01.2014 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 No właśnie o tym pisałam - czopek nie przechodzi przez układ trawienny, dlatego pewnie lekarze zalecają. Syropek już tak . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 26.01.2014 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Czyżby wszyscy odsniezali swoje podwórka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 26.01.2014 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Czyżby wszyscy odsniezali swoje podwórka Ja tak; odśnieżone..... , Wysypałem też 10 kilo soli drogowej :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 27.01.2014 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 hejka- idę nadrabiać (warto ?). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 27.01.2014 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Hmmm.. coś sie opieprzaliście w weekend . Tylko tyle nastukaliście ? Chyba, ze z powodu minusowych temperatur grzejecie się z drugą połówką -to rozumiem . My Sonię odwieźliśmy w sobote i mamy free. Choc psychicznie ... kiepsko. Najpierw był problem z kartą w telefonie (nie szło się dodzwonić) teraz okazuje się, że ocierają ją buty narciarskie. Mąż w stresie cały czas. Ależ on jest nadopiekuńczy. Nawet mi zapowiedział, że chyba się nie wyluzuje i sexu do piątku nie będzie (w piątek So wraca). Masakra. U nas dzisiaj -12 stopni . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 27.01.2014 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Cześć u mnie tyle samo Mirela:) jak do do piątku s. zero? oszaleliście?:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 27.01.2014 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Złamałam go wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 27.01.2014 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Cześc:bye: Mirelka Ty łobuzie:lol2: Qrka dzień świstaka...kolejny raz jesteśmy na 1115 stronie:o:o ktoś ładnie czyści:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 27.01.2014 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Jego wystarczy w szyję pocałować i już cały jest do dyspozycji No, czyszczą nieźle... ktoś się pewnie na coś wkurzył . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 27.01.2014 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Hej!!! Masz rację jeżeli chodzi o czyszczenie i tu i jeszcze na innym wątku od wczoraj ostatnie wpisy szaleją jeżeli chodzi o przeskakiwanie z strony na stronę.Dzisiaj rano tez wpis Reni i Lolka był na 1116 a teraz wszystko na 1115 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 27.01.2014 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Ja ma strajk:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 27.01.2014 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Hej Mirka jak maleństwo?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts