reni1980 13.08.2011 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 Sama jestem w tej chwili w mega głębokim dole finansowym ja taki stan odczuwam od kiedy budowę zaczęłam, bo wiadomo że kredyt starcza na połowę tego co później czlowiek chce i kupuje, dla banku kosztorys w mojej sytuacji był taki, podłogi 10 tyś, drzwi tysiąc, kuchnia 10 tyś, podjazd i ogrodzenie 10 tyś, wszystko liczone na totalne minimum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 13.08.2011 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 tak,tak Byłyby idealne Załóż sobie jakąś maksymalną kwotę, jaką możesz na nie przeznaczyć i spróbuj szczęścia To nie są tanie rzeczy więc zainteresownaie nimi nie jest duże. Tylko nie lictuj dzisiaj, żeby sztucznie ceny nie podbijać. Poczekaj do ostatniej chwili i zalicytuj 2-3 minuty przed końcem. Może się uda Ewentualnie mozesz zapytać sprzedawcę ile chce za całość, żeby zakończyć aukcję przed czasem, tylko że on wystawia takie komplety za 3199 więc podejrzewam, że niżej Ci nie powie... Licytacja chyba bardziej się opłaca.. Chociaż ja jak ostatnio Arco Flos licytowałam na ebayu, to ktoś sobie wylicytował lampę drożej, niż u tego samego sprzedawcy była w opcji kup teraz. Nie wiem czy się zagapił i niedopatrzył, czy co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 13.08.2011 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 więc cichutko siedzę i nic nie robię, żeby ich nie pobudzić ja tak samo ale w innym znaczeniu, byle mieć więcej spokoju póki można bo jak wstaną no to wiesz jak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 13.08.2011 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 ja taki stan odczuwam od kiedy budowę zaczęłam, bo wiadomo że kredyt starcza na połowę tego co później czlowiek chce i kupuje, dla banku kosztorys w mojej sytuacji był taki, podłogi 10 tyś, drzwi tysiąc, kuchnia 10 tyś, podjazd i ogrodzenie 10 tyś, wszystko liczone na totalne minimum Nic mi nie mów... Mnie by zadowoliło, gdybym była na etapie stanu surowego zamkniętego, żeby dom sobie stał spokojnie, a teraz to ciągłe myślenie o tym cholernym dachu, ciągła analiza, czy się uda... Na ten rok plan był taki, że działka stoi, w drugim roku miał być fundament, a w trzecim SSO. U nas nie minął jeszcze rok od zakupu działki, a my się na ściany i wieniec porwaliśmy i teraz mamy dołek... Z drugiej strony nie mogłam tych ścian nie postawić mając jakąś kasę odłożoną... I tak się błędne koło zrobiło... No, ale kuchnia za 10 tysi to marzenie chyba. Blat z kamienia tyle kosztuje! Pewnie, że nie trzeba kamienia kupować, ale i tak 10 tysięcy to bez szału... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 13.08.2011 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 To i ja się witam z poranną kawką w ręce Reni, dobrze, że mi przypomniałaś, bo całe lato polowałam na leżankę do ogrodu, ale ceny były absurdalne, muszę dzisiaj podjechać, pewnie w dziale ogrodniczym przeceny trwają w najlepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 13.08.2011 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 ale i tak 10 tysięcy to bez szału... to chyba mało powiedziane ale zdaję sobie sprawę z tego, że inni za tyle kupują, moja cena za kuchnię do dziś mnie zadziwia ale nie wiem z czego bym miała zrezygnować aby było taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 13.08.2011 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 Ilonka raczej nie, zerknij do dlh, oni wyprzedają meble calkowicie i ceny mają dobre ale trzeba dzwonić http://www.dlh-poland.com/sitecore/content/Poland/Download/~/media/files/Website%20specific%20files/Poland/Download/Cenniki/meble_ogrodowe.ashx wiele rzeczy już nie ma, dlatego trzeba dzwonić na telefon u dołu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 13.08.2011 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 reni, a te fotele Madera albo Boca Ci się nie widzą? Za taką cenę ja bym chyba o nich pomyślała... Ogólnie ceny fajne, jeśli się akurat czegoś na taras szuka... Cześć Ilonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 13.08.2011 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 Zerkałam, zerkałam i prawdę mówiąc liczyłam na jeszcze większe przeceny - szkoda mi teraz wydawać na leżankę, bo u nas na pierwszym miejscu wśród wydatków nadal fotel (jedziemy za moment sprawdzić, czy już jest) i ta cholerna szafa do wiatrołapu, musimy jeszcze jakąś małą spiżarkę wykombinować, już powiedziałam mężowi, że się rozwiodę, jeśli w poniedziałek nie zamówimy tych mebli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 13.08.2011 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 anna kobitko już ich nie , bo już bym je kupiła i skakała z radości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 13.08.2011 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 już powiedziałam mężowi, że się rozwiodę, jeśli w poniedziałek nie zamówimy tych mebli Myślę, że sędzia uznałby, że powody do rozwodu są nie do zbicia kto wie, czy o winie męża by nie orzekł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 13.08.2011 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 Podobno kawkę pijecie na cudnym reni tarasie, przyszłam i ja:lol: Reni te pantony wiklinowe boskie, ja sobie ostatnio fundnęłam plastikowy fioletowy pantonik do naszej łazienki, naprawdę jest wygodny:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 13.08.2011 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 anna kobitko już ich nie , bo już bym je kupiła i skakała z radości A, no to klops... Ale przez chwilę się zastanowiłam, czemu ich nie wzięłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 13.08.2011 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 Ilonka taniej nie kupisz, byłam ostatnio w praktikerze i bylo nędzne 20 % na meble ogrodowe, a jednak meble z dlh a praktikera to niebo i ziemia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 13.08.2011 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 witaj Martusia u mnie , czy zwróciłaś uwagę że taras prawie skończony??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 13.08.2011 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 reni, a takie? 229 zł. http://i3.fmix.pl/fmi823/dec376a70017ee234e464148/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 13.08.2011 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 ładne anna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 13.08.2011 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 witaj Martusia u mnie , czy zwróciłaś uwagę że taras prawie skończony??????? Renatko, chyba nie ma takiej osoby której by się nie podobał Twój taras, jest obłędnie już w pierwszym sezonie jego istnienia, nawet nie chcę wyobrażać sobie swojej miny jak u Ciebie będzie za rok jak wszystko porośnie i postawisz na nim to co masz w planach:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 13.08.2011 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 to i ja z kawką się dosiadam:) u mnie taras dopiero w przyszłym roku więc chociaż u innych sobie cuda pooglądam:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 13.08.2011 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 ładne anna Masz je TUTAJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts