Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Sama jestem w tej chwili w mega głębokim dole finansowym

ja taki stan odczuwam od kiedy budowę zaczęłam, bo wiadomo że kredyt starcza na połowę tego co później czlowiek chce i kupuje, dla banku kosztorys w mojej sytuacji był taki, podłogi 10 tyś, drzwi tysiąc, kuchnia 10 tyś, podjazd i ogrodzenie 10 tyś, wszystko liczone na totalne minimum

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

tak,tak

Byłyby idealne :) Załóż sobie jakąś maksymalną kwotę, jaką możesz na nie przeznaczyć i spróbuj szczęścia ;) To nie są tanie rzeczy więc zainteresownaie nimi nie jest duże. Tylko nie lictuj dzisiaj, żeby sztucznie ceny nie podbijać. Poczekaj do ostatniej chwili i zalicytuj 2-3 minuty przed końcem. Może się uda :) Ewentualnie mozesz zapytać sprzedawcę ile chce za całość, żeby zakończyć aukcję przed czasem, tylko że on wystawia takie komplety za 3199 więc podejrzewam, że niżej Ci nie powie... Licytacja chyba bardziej się opłaca..

Chociaż ja jak ostatnio Arco Flos licytowałam na ebayu, to ktoś sobie wylicytował lampę drożej, niż u tego samego sprzedawcy była w opcji kup teraz. Nie wiem czy się zagapił i niedopatrzył, czy co...

ja taki stan odczuwam od kiedy budowę zaczęłam, bo wiadomo że kredyt starcza na połowę tego co później czlowiek chce i kupuje, dla banku kosztorys w mojej sytuacji był taki, podłogi 10 tyś, drzwi tysiąc, kuchnia 10 tyś, podjazd i ogrodzenie 10 tyś, wszystko liczone na totalne minimum

Nic mi nie mów... Mnie by zadowoliło, gdybym była na etapie stanu surowego zamkniętego, żeby dom sobie stał spokojnie, a teraz to ciągłe myślenie o tym cholernym dachu, ciągła analiza, czy się uda... Na ten rok plan był taki, że działka stoi, w drugim roku miał być fundament, a w trzecim SSO. U nas nie minął jeszcze rok od zakupu działki, a my się na ściany i wieniec porwaliśmy i teraz mamy dołek... Z drugiej strony nie mogłam tych ścian nie postawić mając jakąś kasę odłożoną... I tak się błędne koło zrobiło...

No, ale kuchnia za 10 tysi to marzenie chyba. Blat z kamienia tyle kosztuje! Pewnie, że nie trzeba kamienia kupować, ale i tak 10 tysięcy to bez szału...

Ilonka raczej nie, zerknij do dlh, oni wyprzedają meble calkowicie i ceny mają dobre ale trzeba dzwonić

http://www.dlh-poland.com/sitecore/content/Poland/Download/~/media/files/Website%20specific%20files/Poland/Download/Cenniki/meble_ogrodowe.ashx

wiele rzeczy już nie ma, dlatego trzeba dzwonić na telefon u dołu

Zerkałam, zerkałam i prawdę mówiąc liczyłam na jeszcze większe przeceny - szkoda mi teraz wydawać na leżankę, bo u nas na pierwszym miejscu wśród wydatków nadal fotel (jedziemy za moment sprawdzić, czy już jest) i ta cholerna szafa do wiatrołapu, musimy jeszcze jakąś małą spiżarkę wykombinować, już powiedziałam mężowi, że się rozwiodę, jeśli w poniedziałek nie zamówimy tych mebli ;)

witaj Martusia u mnie , czy zwróciłaś uwagę że taras prawie skończony???????

Renatko, chyba nie ma takiej osoby której by się nie podobał Twój taras, jest obłędnie już w pierwszym sezonie jego istnienia, nawet nie chcę wyobrażać sobie swojej miny jak u Ciebie będzie za rok jak wszystko porośnie i postawisz na nim to co masz w planach:jawdrop: