Ilona Agata 27.01.2014 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 (edytowane) Ilonka kiedy mąż wraca Wrócił . Od razu się pochorował i zwichnął nogę (a mówiłam, że jest lód!). Edytowane 4 Kwietnia 2014 przez Ilona Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 27.01.2014 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Ma w szynie ??? To masz przechlapane . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 27.01.2014 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Ma w szynie ??? To masz przechlapane . Nie, nie był u lekarza, ale kolano opuchnięte - chodzić nie może. Z dzieckiem się tak wczoraj wywalił. Asekurował je, żeby spadło na niego i dlatego zwichnął nogę. Do tego temperatura. Wiecie jak mężczyzna - 37 stopni i umiera . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 27.01.2014 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Ilona no i jak KA, gdzie foty:mad::mad::mad: Magda inspiracje fajne a Ty chyba kombinujesz bez planu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 27.01.2014 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 o jezusie teraz doczytałam z tą nogą, no współczuję wiem , ze masz dokładnie 2 dzieci teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 27.01.2014 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 KA super . Za to Conversy - coś im się chyba pomyliło w tej Ameryce . Mąż kupił rozmiar 36, a jest większy od naszego 38. Dodam, że w Polsce mierzyłam Conversy 36 i były za małe . Jezu, czy oni ze wszystkim muszą tak motać w rozmiarówkach? Ubrania dla młodego ledwo-ledwo, a kupione na wiek 12-18 miesięcy (ma 10). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 27.01.2014 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 współczucia Ilona - to jak go strój zaskoczył? Reni - bez ale dlatego najpierw inspiracja późńiej tapeta - tą odklejałam dość szybko po wyjściu pana od tapetowania:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 27.01.2014 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Ilonka współczuję ,mnie to czeka za 3 tygodnie:(.Mam nadzieję ,że mąż pójdzie do lekarza bo z kolanami nie ma żartów -jeszcze jak temperatura się pojawiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 27.01.2014 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Magda, Ty jesteś zakręt z tym urządzaniem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 27.01.2014 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Ilonka a jak sexi komplet, może mąż z tego powodu się biedny przewrócił:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 27.01.2014 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 cześć dziewczynki Ilonko napisz mi czy twój KA ma schowek na kabel, bo mój nie ma a Agatha powiedziała że jej ma? wiec nie wiem o co kaman . Madzia mi się ta wersja ciemniejsza podoba z ta czarną kanapą , ale nie wiem czy pytałaś o opinię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 27.01.2014 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Magda, Ty jesteś zakręt z tym urządzaniem . nawet nie mówi...jeszcze coś nie skończone a już zmienione:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Tosia82 27.01.2014 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Cześć dziewczynki. Korzystając z okazji, że jeszcze walczę z Adminem wytłumaczę się i pożegnam. Tak to ja w 2 turach wykasowałam moje wypowiedzi. Chcę usunąć konto z forum, a po usunięciu tracę całkowicie możliwość edytowania moich wypowiedzi, to wolę je wykasować. Reni- prosiłam Magdę, żeby Cię przeprosiła, za zamieszanie, no ale gdzieś umknęło, więc przepraszam osobiście. Nic szczególnego moimi wypowiedziami nie wnosiłam, więc myślę że sens wątku nie zniknie. Nie bierzcie tego do siebie, bo to nie o Was chodzi, ale to forum zabiera mi strasznie dużo czasu. Zaczęłam pisać jak forum wyglądało zupełnie inaczej, od dłuższego czasu wnętrzarsko nic się nie dzieje, fotorelacje z wymiany gniazdka mnie nie kręcą. Wielu osobom z forum bardzo zaufałam- za bardzo, kilka razy się sparzyłam i to mocno, chyba za bardzo się boje kolejnych rozczarowań. Nie bawi mnie to, że ktoś odchodzi, ale z wielką przyjemnością wpada zareklamować swoją firmę i czy inny rodzaj działalności. Nie chcę być tubą popularności niektórych, bo ta osoba ma mnie gdzieś, ale jestem jej potrzebna dla nabijania lików, postów itd. Poza wątkami wnętrzarskimi jest jeszcze cała reszta forum, na którym chciałam uzyskać jakieś informacje, bo jak same wiecie budujemy sami, więc czasami potrzebuję konkretnych informacji- a tam to już zupełny hardcore! Wyzwiska, obrażanie, trolle którzy na niczym się nie znają, ale mają dużo do powiedzenia w każdym temacie i wszechobecne wciskanie swoich usług, a jak przyjdzie laik to potrafią go tylko obśmiać, albo mu wmówić, że wszystko ma źle i najlepiej jak by ten dom zburzył i strzelił sobie w łeb. Ale muszę też przyznać , że dużo się tu nauczyłam, na pewno sporo wyniosłam i przede wszystkim poznałam kilka świetnych osób. Będę za Wami tęskniła i mam nadzieję, że czasami pomyślicie o mnie ciepło. Trzymajcie się i miłego plotkowania ps. ja już po sobie skończyłam sprzątać w sobotę, dziś to już nie ja usuwam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 27.01.2014 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Tosia Reni wie - ale na prv jej napisałam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 27.01.2014 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 nawet nie mówi...jeszcze coś nie skończone a już zmienione:D Właśnie widzę . Bastki, nie wiem o co chodzi z tym kablem? Gdzie ma się chować? U mnie jest przytwierdzony na stałe (u góry) i nie ma jak schować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 27.01.2014 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Ilonka no u mnie tak samo uffff... to znaczy że jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 27.01.2014 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Ilonka no u mnie tak samo uffff... to znaczy że jest ok Nie, pod spodem też się nie schowa . Nigdzie nie da się schować . Tosia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 27.01.2014 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 (edytowane) Tosiu spoko, nie musisz mnie przepraszać bo nic mi nie zrobiłaś, ja się nie gniewam i ściskam gorąco:hug::hug::hug: Jak będziesz chciał jakąś poradę wnętrz to zapraszam do mnie Edytowane 27 Stycznia 2014 przez reni1980 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 27.01.2014 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Ilona więc ok u mnie też się nie da go wcisnąć do środka ani schować pod spód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 27.01.2014 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Tosia Rozumiem Cię doskonale. Szczególnie tą częśc odnośnie zajmowanego czasu. Ja na szczęście w pracy mam jeszcze kilka dni luźniej, ale tez widzę, że przeginam . NA szczęście w domu z neta niemal wcale nie korzystam . Byli u mnie w sobotę znajomi. To przywiżaznie do internetu jest dla mnie conajmniej zadziwiajace. Mąz kolezanki wciąż siedział na necie. Sprawdzał pocztę, strony sportowe. Byłam w szoku. Zresztą ... kiedyś była u mnie kolezanka (z FM) z rodziną. Grała w farmę. I musiałą co jakiś czas się logować, żeby coś w grze pozmieniać! No zatkało mnie normalnie.... to jest smutne dla mnie . Tośka cieszę się, ze wytłumaczyłaś o co chodzi. Powodzenia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts