Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

KA super :wave:.

Za to Conversy - coś im się chyba pomyliło w tej Ameryce ;). Mąż kupił rozmiar 36, a jest większy od naszego 38.

Dodam, że w Polsce mierzyłam Conversy 36 i były za małe :o.

Jezu, czy oni ze wszystkim muszą tak motać w rozmiarówkach? :mad:

Ubrania dla młodego ledwo-ledwo, a kupione na wiek 12-18 miesięcy (ma 10).

Gość Tosia82

Cześć dziewczynki. Korzystając z okazji, że jeszcze walczę z Adminem wytłumaczę się i pożegnam.

Tak to ja w 2 turach wykasowałam moje wypowiedzi. Chcę usunąć konto z forum, a po usunięciu tracę całkowicie możliwość edytowania moich wypowiedzi, to wolę je wykasować. Reni- prosiłam Magdę, żeby Cię przeprosiła, za zamieszanie, no ale gdzieś umknęło, więc przepraszam osobiście. Nic szczególnego moimi wypowiedziami nie wnosiłam, więc myślę że sens wątku nie zniknie.

Nie bierzcie tego do siebie, bo to nie o Was chodzi, ale to forum zabiera mi strasznie dużo czasu. Zaczęłam pisać jak forum wyglądało zupełnie inaczej, od dłuższego czasu wnętrzarsko nic się nie dzieje, fotorelacje z wymiany gniazdka mnie nie kręcą.

Wielu osobom z forum bardzo zaufałam- za bardzo, kilka razy się sparzyłam i to mocno, chyba za bardzo się boje kolejnych rozczarowań. Nie bawi mnie to, że ktoś odchodzi, ale z wielką przyjemnością wpada zareklamować swoją firmę i czy inny rodzaj działalności. Nie chcę być tubą popularności niektórych, bo ta osoba ma mnie gdzieś, ale jestem jej potrzebna dla nabijania lików, postów itd.

Poza wątkami wnętrzarskimi jest jeszcze cała reszta forum, na którym chciałam uzyskać jakieś informacje, bo jak same wiecie budujemy sami, więc czasami potrzebuję konkretnych informacji- a tam to już zupełny hardcore! Wyzwiska, obrażanie, trolle którzy na niczym się nie znają, ale mają dużo do powiedzenia w każdym temacie i wszechobecne wciskanie swoich usług, a jak przyjdzie laik to potrafią go tylko obśmiać, albo mu wmówić, że wszystko ma źle i najlepiej jak by ten dom zburzył i strzelił sobie w łeb.

Ale muszę też przyznać , że dużo się tu nauczyłam, na pewno sporo wyniosłam i przede wszystkim poznałam kilka świetnych osób. Będę za Wami tęskniła :hug: i mam nadzieję, że czasami pomyślicie o mnie ciepło. Trzymajcie się i miłego plotkowania ;) :bye:

ps. ja już po sobie skończyłam sprzątać w sobotę, dziś to już nie ja usuwam.

Tosia :hug:

Rozumiem Cię doskonale. Szczególnie tą częśc odnośnie zajmowanego czasu. Ja na szczęście w pracy mam jeszcze kilka dni luźniej, ale tez widzę, że przeginam :). NA szczęście w domu z neta niemal wcale nie korzystam :).

Byli u mnie w sobotę znajomi. To przywiżaznie do internetu jest dla mnie conajmniej zadziwiajace. Mąz kolezanki wciąż siedział na necie. Sprawdzał pocztę, strony sportowe. Byłam w szoku.

Zresztą ... kiedyś była u mnie kolezanka (z FM) z rodziną. Grała w farmę. I musiałą co jakiś czas się logować, żeby coś w grze pozmieniać! No zatkało mnie normalnie.... to jest smutne dla mnie :(.

Tośka cieszę się, ze wytłumaczyłaś o co chodzi. Powodzenia :).