reni1980 27.01.2014 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Ilonka no ja nadal i mój mąż nie możemy tej ceny za KA przeżyć, super , ze tak wam się udało go kupić:yes::yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 27.01.2014 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Zresztą ... kiedyś była u mnie kolezanka (z FM) z rodziną. Grała w farmę. I musiałą co jakiś czas się logować, żeby coś w grze pozmieniać! No zatkało mnie normalnie.... to jest smutne dla mnie . :wtf: dobre:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 27.01.2014 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Tosia ja właśnie tez mówię ,że się trzeba ograniczyć jakbys coś potrzebowała z rad o budowie to ja na fb mam konto i my tez wszystko sami i tak do teraz więc mąż to taka złota rączka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 27.01.2014 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 z fm ograniczyć...ja to muszę jeszcze z czegoś:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 27.01.2014 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 u mnie problemem są zakupy nie fm wczoraj kupiłam kurtkę z benetona ale taka promocja , ze złapała mnie za gardło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 27.01.2014 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Zresztą ... kiedyś była u mnie kolezanka (z FM) z rodziną. Grała w farmę. I musiałą co jakiś czas się logować, żeby coś w grze pozmieniać! No zatkało mnie normalnie.... to jest smutne dla mnie . Mój mąż tak gra . Może nie w farmę, ale coś z piłką nożną. Potrafi na pierwszą w nocy budzik ustawić, żeby zawodników wykupić (bo inni gracze go ubiegną i zabiorą najlepszych ). Albo o szóstej. A jak dziecko woła w nocy lub rano, to: "Ilona, idź" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 27.01.2014 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Reni spowiedź będzie 31.01:lol2: mnie nie pobije nikt - dlatego 30 jest mój ostatni dzień na fm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 27.01.2014 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 (bo inni gracze go ubiegną i zabiorą najlepszych ). Albo o szóstej. A jak dziecko woła w nocy lub rano, to: "Ilona, idź" . :lol2::lol2::lol2::lol2: a do dziecka nie ma komu wstać:D:D:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 27.01.2014 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Ilona - żartujesz ? JA jestem "staromodna" pod tym względem - nie zaakceptowałabym.Mój grał w jakies gry przed narodzeniem So. Od tego czasu zdaje sobie sprawę (zresztą jak i ja) ze lepiej nie zaczynać. Więc nikt z nas nie gra nawet w gierki na telefonie - ZERO. Pozwalamy tylko Sonii - gra w jakies przebieranki, sklepy itd. Ale tylko w weekendy - jak my rano spimy. Bo jak jestesmy na nogach to tłumaczymy jej, że nie powinna, że powinna się z rodziną scalać a nie siedziec przed monitorem. Więc wtedy albo coś z nami robi, pomaga, albo bawi sie lalkami, klockami czy tez rysuje (to przewaznie). Bardzo bym chciała, żeby nie załapała tego bakcyla.Grywa na x-boxie np jak jestesmy u znajomych, czy wczoraj grała wieczorem na obozie. Ale mówi, ze ją to zupełnie nie kręci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 27.01.2014 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Ilonka mogę odupić te conwersy dla córki, jak na ciebie na duze, ona ma teraz 37 za rok jak znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 27.01.2014 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 oj reni, reni.... a miałas ograniczać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 27.01.2014 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 a właśnie daj linka do conversów bo ja mam 37-38:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 27.01.2014 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Ilona - żartujesz ? JA jestem "staromodna" pod tym względem - nie zaakceptowałabym. Mój grał w jakies gry przed narodzeniem So. Od tego czasu zdaje sobie sprawę (zresztą jak i ja) ze lepiej nie zaczynać. Więc nikt z nas nie gra nawet w gierki na telefonie - ZERO. Pozwalamy tylko Sonii - gra w jakies przebieranki, sklepy itd. Ale tylko w weekendy - jak my rano spimy. Bo jak jestesmy na nogach to tłumaczymy jej, że nie powinna, że powinna się z rodziną scalać a nie siedziec przed monitorem. Więc wtedy albo coś z nami robi, pomaga, albo bawi sie lalkami, klockami czy tez rysuje (to przewaznie). Bardzo bym chciała, żeby nie załapała tego bakcyla. Grywa na x-boxie np jak jestesmy u znajomych, czy wczoraj grała wieczorem na obozie. Ale mówi, ze ją to zupełnie nie kręci. Mirela, zanim mnie poznał, grał non stop. Dzień i noc. Na komputerze. Taki typ. Potem - jak razem zamieszkaliśmy - całkowicie odstawił (bez sugestii z mojej strony). Nic, kompletnie, tylko ta gra związana z piłką nożną w telefonie od czasu do czasu (ale w chorych godzinach - to fakt). No wszystkiego mu nie zabiorę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 27.01.2014 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Ja nic nie zabierałam - sam zrozumiał . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 27.01.2014 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Ilonka mogę odupić te conwersy dla córki, jak na ciebie na duze, ona ma teraz 37 za rok jak znalazł Kurcze, szkoda mi... W Polsce wieki szukałam skórzanych. Ale są duże - choć jest napisane: 23 cm. Coś im się pomyliło, bo to 25 cm . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 27.01.2014 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Ja nic nie zabierałam - sam zrozumiał . U mnie też, a ta piłka nożna - no mi to średnio wadzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 27.01.2014 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Ale są duże - choć jest napisane: 23 cm. Coś im się pomyliło, bo to 25 cm . A nie, sorry, 26 cm (właśnie zmierzyłam). Całkowite przegięcie . Ja rozumiem, że oni nie mają centymetrów, ale bez przesady źle obliczyć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 27.01.2014 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 (edytowane) to idealnie jak dla mnie pokaz jakie moze sie skusze? ps. nastepnym razem niech ci kupi kilka par w roznych rozmiarach albo 'na patyczek' Edytowane 27 Stycznia 2014 przez annNS2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 27.01.2014 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 A nie, sorry, 26 cm (właśnie zmierzyłam). Całkowite przegięcie . Ja rozumiem, że oni nie mają centymetrów, ale bez przesady źle obliczyć . 26 cm to nasza 40 ja takie nosze, Ilonka ja byłam pierwsza:mad::mad::mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 27.01.2014 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 bitwa o buty:lol2::lol2: skórzane conversy są na sarenza.pl chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts