reni1980 27.01.2014 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Ilona ja piję 3 kawy, mało wody, trochę soków, wiem masakra a i 2 herbatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 27.01.2014 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 ewentualnie druga chociaż mam nadzieję, że da radę bez - zniweluję to obrazami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 27.01.2014 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 kawa rano, sporadycznie popoludniu, herbata wieczorem, w ciagu dnia woda (w zimie zdecydowanie mniej, ale i tak w torebce 0,33l nosze), czasem jakis sok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 27.01.2014 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 pierwszy raz zaczęło się pisać na 1115 a skonczyło na 1110 ,normalnie szok pisałyście na minus:lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 27.01.2014 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Jezu dwa dni mnie mnie tu nie było i połapać się nie mogę stron ubywa:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 27.01.2014 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Ilonka doczytałam ze mąż wrócił Ka jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 27.01.2014 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Jezu dwa dni mnie mnie tu nie było i połapać się nie mogę stron ubywa:mad: Co tu się dzieje?? jakieś widmo nadciągnęł?? Moja paczka z MD przyszła. Fakt zapakowana pięknie...... Ale ja niestety muszę zrobić zwrot.... Muszę się zapisać na kurs pomiaru centymetrem :bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 27.01.2014 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Dziewczyny, a ja z innej beczki - ile kaw dziennie pijecie i czy pijecie dużo wody? Tzn. tak jak każą na reklamach - 2 litry? Ja w pracy wypijam 2 x po 0,5 litra wody niegazowanej (czasem 3), do tego 2 kawy z mlekiem, wieczorkiem jakaś herbatka...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 27.01.2014 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Lolek możesz oddać w zwykłym sklepie, chyba szybciej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 27.01.2014 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Dziewczyny, a ja z innej beczki - ile kaw dziennie pijecie i czy pijecie dużo wody? Tzn. tak jak każą na reklamach - 2 litry? 1 kawa lub wcale, wody min. 2l, 2 herbaty, piwo bezalkoholowe czasami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 27.01.2014 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 co tu taka cisza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 27.01.2014 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 co tu taka cisza? adiq się zwinął i reszta chyba też.:mad:.... tyle że postów nie usunęła :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 27.01.2014 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 (edytowane) Lolek możesz oddać w zwykłym sklepie, chyba szybciej:) kurde nie po drodze mi do p-nia w tym tygodniu..... A zwracają kasę czy musze zrobić zakupy w tej kowcie, wiesz może?? edit: juz wiem, zwracają lub wymieniają Edytowane 27 Stycznia 2014 przez lolek7825 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 27.01.2014 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Ale prawie cały dzień było zdrowo . Tylko wieczorem razem z mężem umieraliśmy z głodu po tych sałatkach , więc szybko pod McDrive . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.01.2014 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Hejka,... przyszlam pomachac lapka i zmykam.... Ja was w zyciu nie nadrobie:sick: Milego klikania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 27.01.2014 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Hejka,... przyszlam pomachac lapka i zmykam.... Ja was w zyciu nie nadrobie:sick: Milego klikania meliska dzisiaj było na minusie co do stron..... :lol2: chyba ja będę kawę rano serwować..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 28.01.2014 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Dzień dobry Magda - wczoraj mnie nie było więc nie odpisałam. Ta pierwsza inspiracja z "potężną" półką jest oki, ale te wąskie, maciupkie .... nieeee Ale u nas wietrznie. Niby cieplej niż wczoraj, ale odczuwalna dużo poniżej 10 stopni chyba.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 28.01.2014 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Hej Mirela mam już nową na swojej ścianie - zaraz wkleję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 28.01.2014 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Witam piękne panie i przystojnych mężczyzn !!! Lolek nie bój się kawy się od adiqqa jeszcze napijesz ten kto czyści robi porządki w kilku wątkach . Magda czekam na zdjęcia, jakoś mi umknęła ta inspiracja z "potężną " półką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 28.01.2014 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Hmmm... Ja miałam zacząć się zdrowo odżywiać. Skończyło się McDonaldem o 21 . Czy z małym dzieckiem można się zdrowo (regularnie, w sposób urozmaicony) odżywiać? No sorry, szkoda mi czasu - jak śpi - na stanie przy garach, więc jem bułkę z serem, a jak nie śpi, to wiadomo - albo się chowam po kątach albo jem zimne/za gorące i też byle co. w zyciu nie bylam w McD... tzn 1 raz, jakies 8 lat temu mnie namowili i zle sie to skonczylo i w zeszlym roku raz na frytkach jak wracalismy z WRO przed zjazdem na autostrade wiesz Ilonka...mi tez szkoda czasu na stanie w garach jak mloda spi, ale gotowanie to nie jest przykry obowiazek tylko koniecznosc a czy twoj mlodzieniec juz zawsze bedzie 'samotnie' jadac posilki? ty zjesz byle co gdzies w biegu, maz zapewne dostanie lunch w pracy, a mlody zostanie nakarmiony w zlobku/przedszkolu/szkole...? mam znajomą, dwojka dzieci, chyba nigdy nic nie ugotowala...sama lata po restauracjach, dzieciaki odstawia na sniadanie do przedszkola, odbiera po 17tej i ma 'problem' z glowy. no ew jakas kromke/parowke/serek na kolacje dostana (mama niepracujaca). moj syn jeszcze sie nie zdarzylo zeby wyszedl z domu bez sniadania (nawet jak zaspimy to chociaz kakao wypija), po przedszkolu zawsze dostaje obiad i jeszcze je kolacje (jest naprawde chudziusienki:)) a uwiez mi ze gotowanie to nie jest moje ulubione zajecie ale sie staram zdrowo odzywiac swoja rodzine (ale kotleta nie umiem usmazyc:lol2:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts