reni1980 28.01.2014 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 helloł Magda mi sie poboba, bardzo:yes::yes: Ilonka jak moje było małe i jadło mleko i gotowe zupki to z obiadami było różnie, ale dziś jak dzieci czekają i mąż też to jest codziennie, do mc chodze i lubię, a jak późno kończę pracę to kupuję zestawy dzieciom i też jest ok, raz w miesiacu jestem w mc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 28.01.2014 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 (edytowane) a w restauracjach wszystko zawsze swiezutenkie podaja i w McD uwiez mi ze wczesniej czy pozniej zmienisz swoje upodobania i przyzwyczajenia McD to nie restauracja . Sphinxa np. nienawidzę za to, że wszystko odgrzewane . Nie takie knajpy miałam na myśli . Raczej chodzę tam, gdzie nie jest nic z mrożonek (np. sushi, slow food, itp.). agatah, tak mu daję, ale samym żółtkiem się nie naje, musi dostać pełen, czyli swój obiad. To dziecko zjada cały talerz - taki jak dorośli. Jak coś mu skapnie z naszego obiadu, to jest to tylko przekąska na ząb. mirkamis, u mnie obiad składa się z jednej sałatki . Edytowane 28 Stycznia 2014 przez Ilona Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 28.01.2014 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 wczoraj usyszałam boski komplement od męża:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 28.01.2014 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Wiesz ja moją mamę zawsze podziwiam bo ja nawet tylu pomyslów na sałatki nie mam co ona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 28.01.2014 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 :hug: dzięki Reniś ( to nie moja robota...) to jeszcze mi został gabinet i ściana przy schodach. w sob pokażę M. to - i niech przerabia lampki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 28.01.2014 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 wczoraj usyszałam boski komplement od męża:sick: ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 28.01.2014 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Mów Reni jaki ???Tzn. pisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 28.01.2014 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 a te pólki na obrazki chcę u córki zrobić jako zwieńczenie drewnianej sciany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 28.01.2014 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Zgadzam się w 100%. Ale ,że my tez tak wychowane dam przykład siostry :mały miał 5 mies.( nie korzysta z rocznego) wróciła do pracy ,obiad gotowała sama dla nich i małemu przygotowała zupki i deserki żeby babcia miała już przygotowane:). Ja wieczorem przygotowuję dla siebie śniadanie, jedzenie do pracy (chyba, że mam coś jak zrobie więcej), i coś podszykuję na obiadokolację na nastepny dzień. I dziecku drugie sniadanie i zupę zawsze. Da się. Poświęcam na to czasami pół godziny, czasami więcej, ale muszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 28.01.2014 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 półka fajna - oby mi stolarz to zamontował i zrobił.Tzn pewnie się da na tej szynie kuchennej w kształce U żeby nie było widac - ale ja się nie znam:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 28.01.2014 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 mówi do mnie tak: wiesz jak byłem młody to myślałem sobie, ze po 10 -15 latach małżeństwa będę miał w domu brzydką, grubą żonę i nawet nie bedzie mi się chciało do tego domu wracać:lol2::lol2: będę robił wszystko aby być jak najpóźniej w domu i mieć ją w dupie, a tu się okazuje ze dycha minęła a jest jak na początku:lol2::lol2::lol2: wtedy ja mówię do niego, że gdyby pierwsza jego narzeczona została jego żoną to pewno by tak było:rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 28.01.2014 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 półka fajna - oby mi stolarz to zamontował i zrobił. Tzn pewnie się da na tej szynie kuchennej w kształce U żeby nie było widac - ale ja się nie znam:lol2: w ikei taka jest biała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 28.01.2014 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 reni, czy to zasługa tehj koszulki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 28.01.2014 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 No ja niestety dalej w domu bo co rozmowa to ten sam finał:mad::mad:.Po ostatniej to się juz podłamałam .Więc czas na mieszanie w garach mam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 28.01.2014 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 daj linka Reni - ja potrzebuję łącznie na ok 280 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 28.01.2014 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 reni, czy to zasługa tehj koszulki? nie wiem, ale milusi jest:lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 28.01.2014 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Ja wieczorem przygotowuję dla siebie śniadanie, jedzenie do pracy (chyba, że mam coś jak zrobie więcej), i coś podszykuję na obiadokolację na nastepny dzień. I dziecku drugie sniadanie i zupę zawsze. Da się. Poświęcam na to czasami pół godziny, czasami więcej, ale muszę Agatah, mi brakuje motywacji, bo tylko dla siebie bym gotowała ten obiad. Mąż je obiad w pracy. Śniadanie przygotowuję mu rano. Dziecku zawsze gotuję. Kolacja też jest zawsze, często w formie obiadokolacji. A o sobie zapominam i tyle. Reni, dobre . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 28.01.2014 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/50152595/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 28.01.2014 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Ilona ale ja też gotuję dla siebie i Albinosa... mało tego - gotuję tak już 2 lata:lol2: po prostu jem to co on albo on to co ja i jest wszystko ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 28.01.2014 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Reni ale ona tych wielkich obrazów mi chyba nie utrzyma?(chociaż niby obciążenie do 7 kg...) ten z lewej chyba 50x70 - nie wiem - muszę spytać ile.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts