Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

z ikea :lol2::lol2::lol2::lol2: (blond odpowiedź)

takie:

http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/10132528/

http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/10185809/#/70185811 (waga 4 kg.... mniejsza 3.5 ciężkie!)

Reni z czego ścianę drewnianą? jaki odcień? u córki

Edytowane przez Magda_lena85

Właśnie zjadłam śniadanie z dzieckiem. Chyba pierwsze bo zawsze go karmiłam, potem siebie :D a teraz mały w fotelik, grzanka w rękę i posiłek w jadalni. Bardzo przyjemne śniadanko :) cały czas planowałam wspólne posiłki i nie wiem czemu nie wychodziło :).

No u mnie nie wyjdzie - mały wywali grzankę i będzie chciał to, co ja.

Ale często tak jemy :yes:. Dlatego nawet frytki już jadł :rotfl: (tylko laski, dajcie sobie na wstrzymanie, nie każdy przez całe życie je warzywa bez soli).

Przecież frytka to ziemniak :D mój jadł ciasto od pizzy :D.

Z solą akurat uważam, sama solę minimalnie i tylko solą morską.

A mały grzanki trochę zjadł, resztę wyrzucił ale mojego nie dostał :). Potem dostał zabawkę w łapki.

Agatah, pewnie że fajnie. Zawsze chciałam posiłki jeść całą rodziną :yes:. Od kiedy Twój synek jadł całe jajko? A. uczulony jest na białko więc dalej fryga tylko żółtko :(.

Mirka, Antonio jutro kończy 10 miesięcy :).

Edytowane przez yokasta

Magda ciekawe tworzywo IKEA:D:D:D:D:D:D:D:D

Trochę ciężkie :D

Ilonka ja własnie oglądałam zdjęcia młodej i doszlam do wniosku ,że albo ja taka olewająca byłam albo inni za bardzo przewrażliwieni:D:D:D:D

No zrób jak Magda pisze:D albo makaron ugotowany.Ja robiłam mini kanapki mlodej tzn. kroiłam chleb na malutkie kosteczki na tym było jajko ,pomidor co tam miałam pod ręką.

Brudem się nie przejmuj :D ja na mieszkaniu miała ścianę pamięci tego co młoda na obiad jadła ,:D:D

Edytowane przez mirkamis

Ja wieczorem przygotowuję dla siebie śniadanie, jedzenie do pracy (chyba, że mam coś jak zrobie więcej), i coś podszykuję na obiadokolację na nastepny dzień.

I dziecku drugie sniadanie i zupę zawsze.

Da się. Poświęcam na to czasami pół godziny, czasami więcej, ale muszę ;)

no nie musisz - sa McD, zupki w proszku ;) czy sosy w sloiczkach (pare lat temu to czesto takich uzywalam: kurczak, mararon czy ryz, sosik z warzywami i obiad gotowy, potem sama zaczelam takie sloiczki robic) ;)

(ps. ilonka, renia - tylko sie nie obrazajcie!) :)

Agatah, jajko po roku.

yokasta, ciasto do pizzy też. Pączka (co ja za to mogę że lubię zjeść pączka na śniadanie?). Dobra, nie przyznaję się do innych grzechów.

Magda, lubi sucharka. Ale woli to, czego nie zna ;). Szynki nie dam - nie jadam, nie mam w domu. Parówek też nie mamy.

Magda, wszystko fajnie ale ja muszę dokładnie znać skład żeby coś dać (dla siebie też, nie ze względu na dziecko). Szynkę dam ale jak dostanę od chłopa albo sama zrobię :yes:. Ostatnio ogórek kiszony, kotlet mielony, coś tam próbował a grzanki lubi tylko się dobrać do nich nie umie. Parówka :sick: no nie dam dziecku takiemu małemu.