Ilona Agata 28.01.2014 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Dziewczyny, ja kabinę myję takim płynem z Lidla W5 do kabin prysznicowych. Psikam i kamień sam spływa razem z pianą. Słyszałam o nim wielokrotnie i zawsze zapominam kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 28.01.2014 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 W5 dla mnie śmierdział LOLEK kiedys pisał ,że on eko i do zmywarki orzechy czy coś takiego ma:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 28.01.2014 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 ja odkażam tym urządzeniem na pareale domestos po prostu dobrze wybiela tak samo jak cif niebieski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robercik42 28.01.2014 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Sam spróbuję to przygotować i zobaczymy czy się sprawdzi bo sam mam z tym problem a nie chce czyścić jakimiś żrącymi środkami. Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 28.01.2014 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Ja proszków do prania używam, do zmywarki tabletki też, płyn do naczyń też. Ale do kabin sama robię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 28.01.2014 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Ja kiedyś próbowałam octem, sodą oczyszczoną, itp. . No średnio mi to czyściło. Na pewno dłużej (namoczyć, zostawić, zmywać - Domestos, Cif raz dwa i po sprawie). Tak samo nie wyobrażam sobie domyć okna na błysk bez Mr Muscle czy Clina . To se ne da . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 28.01.2014 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Da się I bez smug Ale nei będę przekonywać. Aha, kibel myję W5 z Lidla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 28.01.2014 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 (edytowane) Ilonka to se da te cudo szmatki np. zero smug zero detergentów i też Lolek zachwalał. Kiedyś tylko tak myłam a teraz mam jakies dziwne okna i te szmatki mi nie działały,zabierałam się żeby te lolkowe kupić ale stronę zgubiłam Edytowane 28 Stycznia 2014 przez mirkamis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 28.01.2014 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 a można je płukac w płynie do płukania tkanin ? Bo tych "zwykłych" bierdonkowych do szyb ni ewolno. I mam problem, bo ja nie wypiorę bez płynu, śmierdzi mi wtedy wszystko. A samych szmatek nie będę przecięz prała. I efekt taki, ze zostawiają teraz smugi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 28.01.2014 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 chyba nie, większość pierze się w rękach i szarym mydle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 28.01.2014 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 no właśnie. Kurcze, nie mam na to czasu Ani chęci . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 28.01.2014 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Ilonka to se da te cudo szmatki np. zero smug zero detergentów i też Lolek zachwalał. Kiedyś tylko tak myłam a teraz mam jakies dziwne okna i te szmatki mi nie działały,zabierałam się żeby te lolkowe kupić ale stronę zgubiłam Mam cudo-szmatkę i rysuje . Cale meble porysowane (tzn. lakier). Wolę psiknąć chemią i dalej nie rysować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 28.01.2014 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Mam cudo-szmatkę i rysuje . Cale meble porysowane (tzn. lakier). Wolę psiknąć chemią i dalej nie rysować . Toś mnie zdziwiła ,mnie nie rysowały .Racja jakbym miła wybierać między chemia a rysą to wybiorę chemię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 28.01.2014 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Mam cudo-szmatkę i rysuje . Cale meble porysowane (tzn. lakier). Wolę psiknąć chemią i dalej nie rysować . jakie meble ta szmatka porysowała ? Tzn lakierowane ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 28.01.2014 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Toś mnie zdziwiła ,mnie nie rysowały .Racja jakbym miła wybierać między chemia a rysą to wybiorę chemię U mnie są takie drobne rysy na lakierowanych powierzchniach - widoczne pod światło. Ta szmata się tak zawsze przysysała i rysowała. Luster i okien nie, ale lakier trochę tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 28.01.2014 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Kibel-domestos. Mam wrażenie, że kamieć już jest po jednym-dwóch spłukaniach a przynajmniej osad. Taką cudowną wodę mamy. Kabinę myję Starwaxem z castoramy i kamień znika jest ekstra lśniąca ale trzeba się przy tym naprawdę napracować więc robimy to rzadko. Tzn. u nas to drzwi prysznicowe, bo reszta prysznica w glazurze. Wanna myta płynem do szyb. Koło zlewu wycieram i myję ciągle, to samo zresztą z umywalką. Kafelki od dołu do góry co dwa miesiące jak robimy generalne porządki. Podłoga raz-dwa razy w tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 28.01.2014 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 no właśnie. Kurcze, nie mam na to czasu Ani chęci . Ale to 3 może 4 minuty Mam cudo-szmatkę i rysuje . Cale meble porysowane (tzn. lakier). Wolę psiknąć chemią i dalej nie rysować . Kurczę Ja mam ikeowe w kuchni i w przedpokoju, ale nie rysują się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 28.01.2014 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 yokasta, a kostki wrzucane do spłuczki? Uzywacie? Ja się przerzuciłam na nie z tych koszyczków, i widzę różnicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 28.01.2014 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 ale tematy, no o porządkach to jeszcze nie było ale skoro tu same Perfekcyjne to aż dziw , ze tak późno:lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 28.01.2014 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Agata a jak mam gebrit to gdzie je wrzucić?:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts