Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

a można je płukac w płynie do płukania tkanin ? Bo tych "zwykłych" bierdonkowych do szyb ni ewolno. I mam problem, bo ja nie wypiorę bez płynu, śmierdzi mi wtedy wszystko. A samych szmatek nie będę przecięz prała. I efekt taki, ze zostawiają teraz smugi :(.

Ilonka to se da :) te cudo szmatki np. zero smug zero detergentów :) i też Lolek zachwalał:D.

Kiedyś tylko tak myłam a teraz mam jakies dziwne okna i te szmatki mi nie działały,zabierałam się żeby te lolkowe kupić ale stronę zgubiłam :(

Mam cudo-szmatkę i rysuje :(. Cale meble porysowane (tzn. lakier). Wolę psiknąć chemią i dalej nie rysować :no:.

Toś mnie zdziwiła ,mnie nie rysowały .Racja jakbym miła wybierać między chemia a rysą to wybiorę chemię:D

U mnie są takie drobne rysy na lakierowanych powierzchniach - widoczne pod światło. Ta szmata się tak zawsze przysysała i rysowała. Luster i okien nie, ale lakier trochę tak.

Kibel-domestos. Mam wrażenie, że kamieć już jest po jednym-dwóch spłukaniach a przynajmniej osad. Taką cudowną wodę mamy.

Kabinę myję Starwaxem z castoramy i kamień znika :o jest ekstra lśniąca ale trzeba się przy tym naprawdę napracować więc robimy to rzadko. Tzn. u nas to drzwi prysznicowe, bo reszta prysznica w glazurze.

Wanna myta płynem do szyb.

Koło zlewu wycieram i myję ciągle, to samo zresztą z umywalką.

Kafelki od dołu do góry co dwa miesiące jak robimy generalne porządki.

Podłoga raz-dwa razy w tygodniu.