Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

skoro kazda PPD to wiadomo ze dom zawsze na blysk ;)

u mnie dzisiaj wzglednie czysto - w5 do szyb poszedl w ruch i jest jako tako ;) podloge musialabym myc na okraglo (male zawsze cos naciapka, do tego syf w przedpokoju od mokrych buciorow)...obiad wstawiony (a nawet dwa bo dla wiekszych zapiekanka brokulowa a dla gosinki udo) moge nic nie robic ;)

yokasta, a kostki wrzucane do spłuczki? Uzywacie?

Ja się przerzuciłam na nie z tych koszyczków, i widzę różnicę ;)

Nie mam takiej możliwości, pewnie by pomogło. Póki co jednak używam domestosa.

Ostatnio próbowałam A. rzeczy wybielić wybielaczem (z sofą się udało) i teraz wszystkie białe są żółto-nijakie. Na szczęście wrzuciłam tylko te, których mi nie szkoda i używane są do karmienia.

JA do spuczek nic nie daję. Ale za to misa WC jest ... dla mnie priorytetem. Szoruję, wsadzając rękę niemal po sam łokieć. Musi być wyszorowana (cifem) przynajmniej raz na tydzień, I nie widzę potem problemów z utrzymaniem.. zapachu wtedy. Więc nie używam sztucznych zapachów (drażnią mnie bardzi wszelakie kostki czy zele do wc).

no dokładnie, ja zawsze na noc przecieram ale rano jak wychodzę to wiem, ze mąż wcześniej wychodził i sie wracał bo czegoś zapomniał

Jejku, skąd Wy tyle czasu bierzecie ? U mnie przez cały tydzień zero - tylko w sobotę mycie podłóg. Ewentualnie w ciągu tygodnia odkurzanie :lol2: - ale to ze względu na żwirek po kotach. W butach nie wchodzimy dalej niż do holu. Czasami jak Bandzior sie bardziej leni to widac nieco sierści w narożnikach. Wtedy odkurzam częściej.