Magda_lena85 28.01.2014 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 przycisk ściągasz i jest luka przynajmniej u mnie tzn, w moim kiblu :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 28.01.2014 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 kurcze czarno to widzę, ja mam szklane, jak tak będę go ciągle ściagać to w końcu pewno coś uszczerbię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 28.01.2014 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 skoro kazda PPD to wiadomo ze dom zawsze na blysk u mnie dzisiaj wzglednie czysto - w5 do szyb poszedl w ruch i jest jako tako podloge musialabym myc na okraglo (male zawsze cos naciapka, do tego syf w przedpokoju od mokrych buciorow)...obiad wstawiony (a nawet dwa bo dla wiekszych zapiekanka brokulowa a dla gosinki udo) moge nic nie robic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 28.01.2014 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 yokasta, a kostki wrzucane do spłuczki? Uzywacie? Ja się przerzuciłam na nie z tych koszyczków, i widzę różnicę Nie mam takiej możliwości, pewnie by pomogło. Póki co jednak używam domestosa. Ostatnio próbowałam A. rzeczy wybielić wybielaczem (z sofą się udało) i teraz wszystkie białe są żółto-nijakie. Na szczęście wrzuciłam tylko te, których mi nie szkoda i używane są do karmienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 28.01.2014 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 tak teraz od butów to trzeba by było po każdym wchodzącym przetrzec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 28.01.2014 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 reni, a ta klapka z przyciskiem to jest na sztywno zamontowana? Ja mam stelaż Grohe i ta klapka się otweira i tam się wrzuca do spłuczki. Ja tam się akurat przedpokojem nie przejmuję. Wieczorem chusteczką mokra płytki przetrę, czasami ścierką mokrą i gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 28.01.2014 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Reni szczególnie na naszych białych:lol2: a ja jeszcze czasem wózkiem muszę wjechać - mop zawsze za drzwiami :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 28.01.2014 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 no dokładnie, ja zawsze na noc przecieram ale rano jak wychodzę to wiem, ze mąż wcześniej wychodził i sie wracał bo czegoś zapomniał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 28.01.2014 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 a to u nas jest tak, że Albi wchodzi - ale w przedpokoju butów nie ściąga - bo musi siedziec na schodach - czyli na środku domu:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 28.01.2014 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 JA do spuczek nic nie daję. Ale za to misa WC jest ... dla mnie priorytetem. Szoruję, wsadzając rękę niemal po sam łokieć. Musi być wyszorowana (cifem) przynajmniej raz na tydzień, I nie widzę potem problemów z utrzymaniem.. zapachu wtedy. Więc nie używam sztucznych zapachów (drażnią mnie bardzi wszelakie kostki czy zele do wc). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 28.01.2014 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Ja nie pozwalam teraz w butach wchodzić. Biedne to moje dziecko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 28.01.2014 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 mirella, ale to do spłuczki, których używam, nie pachną. Ja myję ponadto raz na 2-3 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 28.01.2014 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 wiecie co - wiecie jak wygląda chusta-szal LV? np Louis Vuitton Monogram Lurex Shawl, Pearl Grey 4 lata ją chcę - i dziś znów mi się zachciało :lol2: to ja chyba poszukam jednak sponsora! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 28.01.2014 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 no dokładnie, ja zawsze na noc przecieram ale rano jak wychodzę to wiem, ze mąż wcześniej wychodził i sie wracał bo czegoś zapomniał Jejku, skąd Wy tyle czasu bierzecie ? U mnie przez cały tydzień zero - tylko w sobotę mycie podłóg. Ewentualnie w ciągu tygodnia odkurzanie - ale to ze względu na żwirek po kotach. W butach nie wchodzimy dalej niż do holu. Czasami jak Bandzior sie bardziej leni to widac nieco sierści w narożnikach. Wtedy odkurzam częściej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 28.01.2014 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 agatah - jak wyszoruję misę raz w tygodniu to zupełnie wystarcza. Może dlatego, ze nas nie ma ciagle w domu . Co trzeba załatwiamy w pracy/szkole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 28.01.2014 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 mirella ale ja mam zawsze mop z wiadrem gotowy z wodą, takie przetarcie zajmuje mi dosłownie 50 sekund Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 28.01.2014 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 ja tak samo - mop w pogotowiu Mirela - ja po kąpaniu młodego ( bo jeszcze sam nie umie) -on zasypia ja myję - a on słyszy, że nie jest samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 28.01.2014 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 ze nas nie ma ciagle w domu . Co trzeba załatwiamy w pracy/szkole to jest najlepszy sposób na utrzymanie czystosci:rotfl::rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 28.01.2014 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 wiecie co - wiecie jak wygląda chusta-szal LV? np Louis Vuitton Monogram Lurex Shawl, Pearl Grey 4 lata ją chcę - i dziś znów mi się zachciało :lol2: to ja chyba poszukam jednak sponsora! ta ma "dobrego" sponsora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 28.01.2014 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 :lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts