Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ale te frendzelki nie fajne i dużo podrób tego typu

torebka LV jest passe bo więcej podrób niż oryginału

juz sa passe?! ;) chocbym miala oryginal to wstyd na miescie sie pokazywac?? :) ciekawa jestem kiedy tego korsa (?) zaczna na bazarach sprzedawac :lol2:

wychodzi na to ze chusta to chybiona inwestycja - synowa nawet nie bedzie chciala patrzec na ta szmatke :)

women, ale to jest chyba podróbka :yes:.

A 200 zł za chiński szal 100% poliester to spora przesada.

Magda, świetna ta chusta. Piękna, naprawdę.

Ale cena :bash:.

Nie chyba ale na pewno a Magda pisała że tego nie me podróbek na samej tablica.pl po wpisaniu LV wyskakuje tego pełno dla mnie 200 stówy na podróbke to dużo ale 2 tysiące za oryginał to już przesada i nigdy bym tyle nie dała

Nie chyba ale na pewno a Magda pisała że tego nie me podróbek na samej tablica.pl po wpisaniu LV wyskakuje tego pełno dla mnie 200 stówy na podróbke to dużo ale 2 tysiące za oryginał to już przesada i nigdy bym tyle nie dała

Tak, 200 zł za chiński szal to masakra jakaś :yes:.

2 tys. za oryginalny szal to druga masakra, haha.

W5 dla mnie śmierdział :D

LOLEK kiedys pisał ,że on eko i do zmywarki orzechy czy coś takiego ma:D

Hej, Jak już mnie wywołałyście, to fakt. Ja taki eco troche jestem.....

Orzechy w zmywarce się sprawdzają (jedynie osad z herbaty czasem zostaje - ale to i przy tabletka zostawał czasem).

Ja od 6 chyba lat mam ścierki raypath i z chemii to tylko domestosa (jakoś nie widzi mi się sprzątać kibelka ścierką a potem blaty w kuchni....), cilit pianka na osady z mydła i kamienia, mały płyn do mycia naczyń jakby coś na szybko umyc trzeba było, nabłyszczacz i sól do zmywarki kupuję,

Najlepiej spprawdzają się jak się systematycznie sprząta bo one usuwają brud warstwa po warstwie czyli jak się weżmie 10 prysznicy to trzeba się 10 razy tak naszorować.....

i do prysznica własnie stosuję tą piankę cilita, jak jest większy "syf" to robię taką papkę z octu i sody (od PPD) i nakładam potem wszystko lśni i błyszczy.

Ja kafelki standardowo raz w tygodniu ale u mnie samą wodą ewentualnie z dodatkiem cytryny.

kibelek 2 razy w tygodniu, a prysznic raz w tygodniu gruntownie (a co każdy prysznic ściągam wodę taką gumą jak do szyb - a moze raczej "staram się").

Nie, dziś nawet nie dzwoniłam czy dojechał do wawy

Ja już bym chyba dzwonił z "ciepłymi słowami....."