Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

helloł:D:D:D:D:D

mirela to jest cudne , ze tak tęskni, ale co to będzie jak chłopaków zacznie przyprowadzać:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:

Wszystkich przegoni :rotfl:.

Znam taką historię: ojciec przeganiał wszystkich kawalerów córki. Fajnych miała :yes:. Nawet właściciel winnicy się wśród nich znalazł. Po dwudziestce zaszła w ciążę z przypadkowym człowiekiem. Oczywiście wyszła za niego. Kiepsko ułożyła sobie życie, bo on miał (ma) jakieś długi, lewe interesy, itp. Teraz codziennie płacze ojcu w rękaw, a on nie może już nic zrobić (tylko mieć pretensje do siebie :mad: - ale chyba nie ma, ma pretensje do męża córki ;)).

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

nie no, wie, ze tak nie może. Wie, ze będzie cięzko, ale sam to przeżył - mój ojciec do dzisiaj P. nie zaakceptował. Boi się tylko: pijaka, alkoholika, sadysty, despoty, muzułmanina .... dużo by wymeiniać :).

Ale zakładamy, ze nasze dziecko będzie silne psychicznie i nie da się omamić :). Poza tym - od małego ma wolną rekę i akceptujemy jej wybory - nawet jak niejednokrotnie nie o takich marzyliśmy :). MAm nadzieję, że podejdzie jednak do tego z głową a nie sercem :).

MAgda - ale szukałaś wczoraj sponsora :) - a być może masz go w domu (przynajmniej raz na jakiś czas). Dupy i tak musisz mu dać, a jak przy okazji dorobisz :rotfl:

sponsor to żarty ;)

dać hmmm - to ja rządzę podobno :)

"nadgodzin" wyrabiać nie będę hahahha :lol2:

serio Ilona - butów mam w pizd różnych - torba w planach - ale nie na te półrocze:lol2:

mogłybyście też na to zbierać to byłaby motywacja :p

Edytowane przez Magda_lena85