Ilona Agata 29.01.2014 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 helloł:D:D:D:D mirela to jest cudne , ze tak tęskni, ale co to będzie jak chłopaków zacznie przyprowadzać:lol2::lol2::lol2: Wszystkich przegoni . Znam taką historię: ojciec przeganiał wszystkich kawalerów córki. Fajnych miała . Nawet właściciel winnicy się wśród nich znalazł. Po dwudziestce zaszła w ciążę z przypadkowym człowiekiem. Oczywiście wyszła za niego. Kiepsko ułożyła sobie życie, bo on miał (ma) jakieś długi, lewe interesy, itp. Teraz codziennie płacze ojcu w rękaw, a on nie może już nic zrobić (tylko mieć pretensje do siebie - ale chyba nie ma, ma pretensje do męża córki ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 29.01.2014 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Tragedia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 29.01.2014 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Cześć to ja zakupoholiczka - mam 28 lat i kochającego syna :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 29.01.2014 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 A co kupiłaś Magda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 29.01.2014 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 nic - oswajam się z chorobą :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 29.01.2014 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 a coś taka dowciapna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 29.01.2014 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 nie no, wie, ze tak nie może. Wie, ze będzie cięzko, ale sam to przeżył - mój ojciec do dzisiaj P. nie zaakceptował. Boi się tylko: pijaka, alkoholika, sadysty, despoty, muzułmanina .... dużo by wymeiniać . Ale zakładamy, ze nasze dziecko będzie silne psychicznie i nie da się omamić . Poza tym - od małego ma wolną rekę i akceptujemy jej wybory - nawet jak niejednokrotnie nie o takich marzyliśmy . MAm nadzieję, że podejdzie jednak do tego z głową a nie sercem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 29.01.2014 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Magda - a od lutego wspólne konto - nie ? Przyzwyczajasz się powoli ? Masz już "zejście" ? O jakims detoksie może pomyśl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 29.01.2014 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Reni bo dziś 29.01 :lol2::lol2: Mirela - przekonałam go już że to się nie sprawdzi - bo po co on ma jeździć do kasy i wpłacać... ja na to nie mam czasu...po drugie "jak będę robiła prezenty" hahhaah to główny argument Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 29.01.2014 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 MAm nadzieję, że podejdzie jednak do tego z głową a nie sercem . ech no to zdanie zaprzecza wszystkiemu, wiem co chciałaś powiedzieć ale wyszło nie tak:D:D:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 29.01.2014 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Reni oddałaś babcine buty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 29.01.2014 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 ech no to zdanie zaprzecza wszystkiemu, wiem co chciałaś powiedzieć ale wyszło nie tak:D:D:D:D:D Ja zrozumiałam , choć faktycznie zabrzmiało na opak . Mimo wszystko rozum też powinien dojść do głosu, gdy wybieramy partnera na całe życie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 29.01.2014 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 eee... chyba dobrze. Z głową - bo wie co i jak ma robić żeby było dobrze (tzn. żeby się nie wpieprzać). Ale serce mu mówi co innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 29.01.2014 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Ja zrozumiałam , choć faktycznie zabrzmiało na opak . Mimo wszystko rozum też powinien dojść do głosu, gdy wybieramy partnera na całe życie. AAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaa ja o PAwle pisałam, nie o Sonii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 29.01.2014 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Magda - ależ masz siłę przkenywania . I to bez sexy koszulki... pomyśl, może jak być w takiej wyskoczyła i go zaczęła namawiać to następnego dnia pod poduszką być może byś znalazła chustkę LV ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 29.01.2014 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 hmm tak Mirela ale wiesz czułabym się jak qrwa to "zarabianie dupą" pracuję - sama kupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 29.01.2014 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 AAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaa ja o PAwle pisałam, nie o Sonii Myślałam, że o córce, żeby wybierała partnera wbrew temu, co podpowiada serce, a szła za głosem rozsądku . Najlepiej jak serce i rozum są zgodne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 29.01.2014 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Ale u P. nie są MAgda - ale szukałaś wczoraj sponsora - a być może masz go w domu (przynajmniej raz na jakiś czas). Dupy i tak musisz mu dać, a jak przy okazji dorobisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 29.01.2014 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Ale Magda, serio chcesz kupić ten szal?Nie lepiej jakąś firmową torebkę albo buty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 29.01.2014 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 (edytowane) MAgda - ale szukałaś wczoraj sponsora - a być może masz go w domu (przynajmniej raz na jakiś czas). Dupy i tak musisz mu dać, a jak przy okazji dorobisz sponsor to żarty dać hmmm - to ja rządzę podobno "nadgodzin" wyrabiać nie będę hahahha serio Ilona - butów mam w pizd różnych - torba w planach - ale nie na te półrocze:lol2: mogłybyście też na to zbierać to byłaby motywacja Edytowane 29 Stycznia 2014 przez Magda_lena85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts