anna-maria3 16.08.2011 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Dokładnie nie wiem, bo nie liczyłam, ale u mnie koło 5-6 stało. Możliwe, że coś też na magazynie mieli. Były jeszcze w tym samym kolorze, ale takie proste, kanciaste. Zdjęcia nie robiłam, bo chyba by Ci się nie podobały. Te są naprawdę fajne i to jest technorattan więc nie nasiąka wilgocią i spokojnie może na zewnątrz stać. Masz gdzieś Jyska pod bokiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 16.08.2011 15:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 anna mam dwa obok siebie ale dzwonilam i juz nie maja, a była by taka mozliwość kupić mi 4 szt i wysłać a ja bym ci przelew zrobiła za krzesła i za przesyłkę, nie wiem czy mogę cię tak kłopotać ale zapytam nieśmialo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 16.08.2011 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 reni, żaden problem, ale oddezwę się wieczorkiem, bo akurat goście mi do domu weszli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 16.08.2011 15:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 ok, nie ma problemu, poczekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 16.08.2011 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 a ja wczoraj siedziałam na genialnym fotelu w ogródku coffee haeven, i nawet zwróciłam uwagę*na to co to za producent (nie pomyślałam że do dziś zapomnę ... garden coś tam ) Fajne były, proste, ładne i wygodne Reni -taras jest genialny! Wykończony na tip top (kto to robił?) Będę się*do Ciebie uśmiechać jak przyjdzie ten moment (o kolor oleju, dziś wiem, "jutro" już się*nie dogrzebię" Pięknie jest. Kamienie - czad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 16.08.2011 16:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 taras zrobił mój kochany mąż, po kliku wpadkach zyskał w moich oczach, mam nadzieje ze tego nie przeczyta, a ja dość wymagająca i nie znosząca fuszery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 16.08.2011 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Taras piękny !- jak zresztą całe otoczenie i dom - gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 16.08.2011 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 taras zrobił mój kochany mąż, po kliku wpadkach zyskał w moich oczach, mam nadzieje ze tego nie przeczyta, a ja dość wymagająca i nie znosząca fuszery jasssssne, rozumie się Mąż zdolny jak cholercia. Sam go zrobił od początku do końca (razem z legarami, zalewaniem betonem itp????????) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 16.08.2011 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 obramowanie z betoników zrobili górale na etapie fundamentów, potem podbudowa z legarów i cała reszta to mój mąż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 16.08.2011 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 obramowanie z betoników zrobili górale na etapie fundamentów, potem podbudowa z legarów i cała reszta to mój mąż Ale mnie to bardziej chodziło o wykończenie samego tarasu. I schodka. Takie dopracowane i schludne. Może jednak przekaż mężowi, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 16.08.2011 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Ale mnie to bardziej chodziło o wykończenie samego tarasu. I schodka. Takie dopracowane i schludne. Może jednak przekaż mężowi, co? a to nasza wspólna praca, osobiście kręcilam wkręty i pilnowałam prostego cięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 16.08.2011 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Reni, nic nie może Ci umknąć . A mężowi i tak się należą pochwały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 16.08.2011 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 A mężowi i tak się należą pochwały pewno że tak, oboje jesteśmy dumni bo to jego pierwszy taras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 16.08.2011 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Pierwszy i nie ostatni? Pewnie za parę lat będzie robił przy tym wymarzonym domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 16.08.2011 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 przy tym wymarzonym domu wiesz tylko na dzień dzisiejszy jestem zakochana w tym twoim projekcie a wiekszość ludzi których znam nie widzialaby różnicy i pewno by pytali po co buduje drugi taki sam dom, bo tych szczegółów co ja widzę oni by nie widzieli a na taki mega nowoczesny to mnie raczej stać nie bedzie, bo już niedlugo trzeba pomyśleć o dorastajacych dzieciach, a chcę im to i owo ułatwić , nie tak jak ja miałam, poza tym moim marzeniem jest być zajebistą babcią która co rok zabiera wszystkie wnuki na wczasy a nie taką co na przysłowiowe leki nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 16.08.2011 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Olala, to Ty daleko wybiegasz myślami w przyszłość. Babcia... jak to dziwnie brzmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 16.08.2011 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 jak patrzę jak moje dzieci rosną, co coraz częściej myśle jak ten czas zapier....., bo inaczej nie można tego nazwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 16.08.2011 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Oj strasznie ucieka... I się niestety nie da go zatrzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diabel200 16.08.2011 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Kurcze ten taras wygląda obłędnie:), schludnie, czysto. Zajebiaszczy jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 17.08.2011 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 reniu, podeślesz mi na prv swój numer telefonu? Mąż będzie za pół godziny jechał do Jyska (tak, żeby być o 10 na otwarciu). Lepiej, żeby na wszelki wypadek był z Tobą jakiś kontakt. Wiesz, gdyby się okazało, że coś jest nie tak, krzesełko ryśnięte albo inne historie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts