mirkamis 29.01.2014 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 GATTA tez ma czarne - ostatnio młodej kupowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 29.01.2014 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 nie wiem - ale coś bym poszła w ten deseń przerysowania https://www.google.pl/search?q=cruella+de+mon&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=0-foUujLMourhAep4YG4Ag&ved=0CCwQsAQ&biw=1600&bih=754 nie da się połowy włosó na biało? :lol2: chyba farbą do drewna lub metalu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 29.01.2014 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 http://www.sklep-presto.pl/product-pol-30172-Lakier-do-wlosow-Bialo-Czerwoni-Polska.html Biały lakier do włosów:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 29.01.2014 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Mirka, no rośnie mały strasznie szybko. Zaraz będzie sam chodził, potem do szkoły itd. . Na priv odpisałam . Mirela, fajna ta kiecka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 29.01.2014 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 (edytowane) mirka - ale to sztuczne włosy w dodatku czarne. yoka - będę chyba licytowac na all. ann - przesyłkę dzisiaj P. dla Ciebie wysłał. Masz tam 5 psików Black Afgani - sorki nie podpisałam, było już późno - zostaw na specjalne okazje (sexy szmatki itd ). Edytowane 29 Stycznia 2014 przez mirela99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 29.01.2014 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Macie przepis na jakis pyszny sernik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 29.01.2014 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Witam sie popołudniowo.Trafilam tutaj po nitce do kłębka z wątku kuchennego.reni1980jestem pod wrażeniem Twojej kuchni ! Jest śliczna!!! W ogóle pozwoliłam sobie pozwiedzać resztę pomieszczeń i Ślicznie dom urządzony....Z gustem i ze smakiem.Nie przeladowany niepotrzebnymi bibelotami wszystko na swoim miejscu i trafione w punkt.Watka całego niestety nie będę w stanie przeczytac.:DSwoja droga ciekawe rozmowy tu sie toczą....Mozna czasem sie podłączyć do rozmowy? Kuchnie zapisuje w inspiracjach.Moge? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 29.01.2014 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 mirka ann - przesyłkę dzisiaj P. dla Ciebie wysłał. Masz tam 5 psików Black Afgani - sorki nie podpisałam, było już późno - zostaw na specjalne okazje (sexy szmatki itd ). DZIĘKUJĘ!! dam znac jak tylko sie wypachnie ps. z pozostalych podchodzi mi jeszcze narcotic venus, ale w dalszym ciagu hindu grass wygrywa zobaczymy na ktore padnie ostateczna decyzja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 29.01.2014 15:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Fajna kobieta witam serdecznie, ale ty mi lepiej powiedz jak to się stało, ze ciebie tu jeszcze nie było :D:D:D za komplementy bardzo dziękuję, w stopce link tylko do zdjęć, zapraszam na codzienne pogawędki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 29.01.2014 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 No właśnie nie wiem gdzie byłam kiedy nie byłam? :lol2:Ale teraz juz będę ,bo taki cudny domek to chce sie codziennie oglądać! Dziękuje za zaproszenie na pogawędki, na pewno skorzystam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 29.01.2014 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Oj jaka tu cisza ostatnio Laski byłam dziś na fitness i padam na ryj lat przybywa a kondycja słabnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 29.01.2014 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 (edytowane) Yokasta przepis na sernik z forum Składniki na spód: 1¾szklanki pokruszonych ciastek digestive1/3 szklanki rozpuszczonego masła Składniki na spód wymieszać, wcisnąć w dno formy (tortownicy) o średnicy 23 cm. Piec w temperaturze 175ºC przez 6 minut. Składniki na masę orzechową: 2/3 szklanki miodu1/3 szklanki roztopionego masła1 łyżka ciemnego brązowego cukru 2 jaja1,5 szklanki posiekanych orzechów włoskich 1 łyżeczka ekstraktu z wanilii (lub olejku waniliowego)Wszystkie składniki wymieszać, podgrzać, gotować 8 - 10 minut do zgęstnienia, ciągle mieszając. Wylać na podpieczony spód i odstawić na bok. Składniki na masę serową: 750 g sera śmietankowego (np. zmielony twarożek 'President')1 szklanka brązowego cukru (białego ¾ szklanki)2 łyżki mąki4 jajka2/3 szklanki kremówkiOlejek waniliowyTwarożek ubić, dodawać stopniowo cukier, mąkę, jajka wbijać po jednym i dalej miksować. Na końcu wlać kremówkę i ekstrakt z wanilii, zmiksować. Masę serową wylać na masę orzechową. Piec 1 godzinę w temperaturze 175ºC. Wystudzić i trzymać w lodówce minimum 4 h przed podaniem. Przed włożeniem do piekarnika sernik jest baaaaaaaaaardzo rzadki. Wlewa się go na spód. Piszę o tym, bo konsystencja może zaskoczyć. Za to ma tę cudowną zaletę, że nigdy nie pęka, jak to jest w przypadku większości serników Sernik po upieczeniu wyciągamy z piekarnika (nie może stygnąć w piekarniku tak jak sernik tradycyjny). Po ostudzeniu najlepiej nie wyciągać go od razu z blachy tylko włożyć go w blaszce do lodówki na min. 4 godziny i po tym czasie dopiero wyjąć z blachy - wtedy jest stabilny. Smacznego Edytowane 29 Stycznia 2014 przez women.beauty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 29.01.2014 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 http://lh3.ggpht.com/_k5w9bmZJsGc/TMnWkpL3uyI/AAAAAAAAAG0/EzUMwK3vQC8/s640/DSC_3509.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 29.01.2014 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Macie przepis na jakis pyszny sernik? Ja mam tylko że u rodziców jeden jest z wiśniami na masle (pyszny) a drugi się nazywa złota rosa i też jest super, jutro Ci podeślę przepisy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 29.01.2014 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Nikogo nie mam więc będe sam pisac :lol2: Magda szukałaś półki z ike nad kanapę, na tchibo są listwy na obrazki zobacz to też może być ok http://www.tchibo.pl/listwa-na-ramki-fotograficzne-p400042217.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 29.01.2014 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Matko, jaki tragiczny sernik zrobiłam. Chyba się zastrzelę, gwóźdź do trumny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 29.01.2014 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Matko, jaki tragiczny sernik zrobiłam. Chyba się zastrzelę, gwóźdź do trumny. :rotfl: poczekaj jutro Ci przepisy podeśle na w sumie 3 zajefajne seniki...... Wiesz jeden nie wyjdze drugi wyjdzie.......... tak to jest...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 29.01.2014 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 O to ja tez czekam na przepis, może zrobię w niedziele z ka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 29.01.2014 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 (edytowane) O to ja tez czekam na przepis, może zrobię w niedziele z ka Boszz.... Reni to ja już się boję żeby jak z karpiami nie wyszło ..............:rotfl::rotfl: edit, w sprawie kosmetyków, dostałem próbke sisley kremu dla facetów - anti-age i dość fajny czy miałyście doświadczenia z tą firma?? oczywiście z damskimi odpowiednikami. Ja się strasznie boję kurzych łap i dlatego stosuję biotherma pod oczy i dla mnie jest mega. A jak wasze doświadczenia w tej dziedzinie?? Edytowane 29 Stycznia 2014 przez lolek7825 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 29.01.2014 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Smiej sie smiej, o ile rano miałam delikatną poprawę humoru to dzień in minus niestety a mówią, że nigdy nie jest tak źle żeby nie mogło być gorzej. WYjątek potwierdza regułę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts