Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Smiej sie smiej, o ile rano miałam delikatną poprawę humoru to dzień in minus niestety :sick: a mówią, że nigdy nie jest tak źle żeby nie mogło być gorzej. WYjątek potwierdza regułę!

Haha, zauważyłam dzisiaj, że gorszy dzień ;).

Ja mam znowu wyjątkowo dobre dni teraz ;).

Tylko się boję, że jestem w ciąży :o :bash:.

Edytowane przez Ilona Agata

Lolek, nie, jeszcze nie :no:. Nie mamy transformatora. I nie mamy czau zamówić :lol2:.

yokasta, ja i tak nade wszystko cenię książki, więc w gruncie rzeczy się z Tobą zgadzam, ale korzystam ze słowników internetowych - szybciej, sprawniej, itp. Dużo rzeczy sprawdzam w necie. Ręcznie już pisać nie umiem :no:. Myślę, że to się będzie zmieniać właśnie w tę stronę. Choć jak słyszałam przechwałki, że ktoś tam do pracy lic/inż/mgr ani jednej książki nie przeczytał, wszystkie materiały z netu, no to... Włos się na głowie jeży :sick:.

Choć jak słyszałam przechwałki, że ktoś tam do pracy lic/inż/mgr ani jednej książki nie przeczytał, wszystkie materiały z netu, no to... Włos się na głowie jeży :sick:.

no masakra jakaś, jak tak mozna..... Ja molem nie jestem ale czytam.... i to pewnie sporo w porównaniu ze średnią krajową.

Ja uciekam bo zaraz zasnę przed kompem.... do juta moje Panie.....:bye::bye:

Ilona, wiadomo że też korzystam ale chyba jednak nie tak dużo :) notes mam tradycyjny, z telefonu tylko dzwonię (zwłaszcza teraz jak A. mi zrobił zwarcie na baterii). Nie stawiam wyboru książka albo komputer. Po prostu mądrze i w miarę jak najmniej :). Najczęściej korzystam ze słownika synonimów :yes: szczególnie teraz bo mi wyrazy umykają hehehe

Do jutra albo kiedyśtam :bye:.

Witam z rana.

lolek - dawaj te przepisy :). Czy one są z serków homo czy z krajanki ?

ilona - kiedy test ? Ja mimo wszystko zazdroszczę :)

Też jestem tradycyjna, kocham ksiązki i ich zapach (dla mnie zapach to chyba najwazniejszy zmysł ;)). Czytam codziennie w pociagu (conajmniej godzinę) i wieczorami przed snem, jak nie wsiąknę w serial ;). Muszę miec pokaźną kupkę nowych, nieprzeczytanych w salonie, na widoku, czuję się wtedy bezpieczniej :). Takie małe zboczenie.....

reni - a jak Twoje fitnesy ?

woman - ale skoro chodzisz regularnie, to nie powinnaś miec lepszej kondycji ? Ja jak miałam rok przerwy w pływaniu i weszłam do basenu to nawet 5 basenów nie przepłynęłam ciągiem. Teraz, jak chodzę od wrzesnia to spokojnie śmigam kilkadziesiąt. Kondycja z tygodnia na tydzień mi się polepsza. Choć widzę, że ona zależy bardzo od diety - jak coś zjem przed treningiem i w dodatku ciężkostrawnego - wracam do punktu wyjścia - umieram przy piatym :(.

Będę Sonię malować albo na mima, albo jakis gotycki makijaż z czrną łezką na policzku. Muszę wcześniej poćwiczyć. Chyba urlop muszę wziąć bo nie pomaluję jej o 5 rano przed moją robotą.....

Edytowane przez mirela99