Magda_lena85 29.01.2014 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 o Lolek dzięki - zaraz spr co to na tym tchibo oprócz kawy:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 29.01.2014 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Yokasta :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 29.01.2014 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 ooo na książeczki byłaby extra - do dziecięcego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 29.01.2014 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Ale dosyć droga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 29.01.2014 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Ale dosyć droga Fakt, wcześniej nie widziałem, że ma tylko 46 cm długości.... lipa perspektywa robi swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 29.01.2014 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 (edytowane) Smiej sie smiej, o ile rano miałam delikatną poprawę humoru to dzień in minus niestety a mówią, że nigdy nie jest tak źle żeby nie mogło być gorzej. WYjątek potwierdza regułę! Haha, zauważyłam dzisiaj, że gorszy dzień . Ja mam znowu wyjątkowo dobre dni teraz . Tylko się boję, że jestem w ciąży . Edytowane 29 Stycznia 2014 przez Ilona Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 29.01.2014 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 z ikea lepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 29.01.2014 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Fajna ta listwa . Kurzu nie trzeba wycierać z półki, obrazów przestawiać, itp., tylko z zewnątrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 29.01.2014 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Tylko się boję, że jestem w ciąży . Ilonka ja bym się cieszył..... Kuku bedzie miał braciszka, lub siostrzyczkę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 29.01.2014 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Ilonka ja bym się cieszył..... Kuku bedzie miał braciszka, lub siostrzyczkę.... :eek: Sądząc po apetycie (wilczym) braciszka . Ja nie dam rady . Nie ma takiej opcji . Mąż się z domu wyprowadzi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 29.01.2014 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 E tam dzisiaj Ilona, od jakiegoś czasu i to jeszcze potrwa! A technologicznie, ja naprawdę starej daty jestem i konserwa ze mnie dlatego zdanie takie a nie inne. Po prostu mnie to nie kręci. W ciąży? No to gratulacje :D:D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 29.01.2014 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 :eek: Sądząc po apetycie (wilczym) braciszka . Ja nie dam rady . Nie ma takiej opcji . Mąż się z domu wyprowadzi . :rotfl: ok niech będzie po Twojej myśli...... czy KA już został przetestowany?? bo wiesz jak Ci nie pasuje to...... ja z chęcią....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 29.01.2014 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Lolek, nie, jeszcze nie . Nie mamy transformatora. I nie mamy czau zamówić . yokasta, ja i tak nade wszystko cenię książki, więc w gruncie rzeczy się z Tobą zgadzam, ale korzystam ze słowników internetowych - szybciej, sprawniej, itp. Dużo rzeczy sprawdzam w necie. Ręcznie już pisać nie umiem . Myślę, że to się będzie zmieniać właśnie w tę stronę. Choć jak słyszałam przechwałki, że ktoś tam do pracy lic/inż/mgr ani jednej książki nie przeczytał, wszystkie materiały z netu, no to... Włos się na głowie jeży . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 29.01.2014 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 FIU FIU Ilonka a kiedy oficjalnie testujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 29.01.2014 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Choć jak słyszałam przechwałki, że ktoś tam do pracy lic/inż/mgr ani jednej książki nie przeczytał, wszystkie materiały z netu, no to... Włos się na głowie jeży . no masakra jakaś, jak tak mozna..... Ja molem nie jestem ale czytam.... i to pewnie sporo w porównaniu ze średnią krajową. Ja uciekam bo zaraz zasnę przed kompem.... do juta moje Panie.....:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 29.01.2014 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Ilona, wiadomo że też korzystam ale chyba jednak nie tak dużo notes mam tradycyjny, z telefonu tylko dzwonię (zwłaszcza teraz jak A. mi zrobił zwarcie na baterii). Nie stawiam wyboru książka albo komputer. Po prostu mądrze i w miarę jak najmniej . Najczęściej korzystam ze słownika synonimów szczególnie teraz bo mi wyrazy umykają hehehe Do jutra albo kiedyśtam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 30.01.2014 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 (edytowane) Witam z rana. lolek - dawaj te przepisy . Czy one są z serków homo czy z krajanki ? ilona - kiedy test ? Ja mimo wszystko zazdroszczę Też jestem tradycyjna, kocham ksiązki i ich zapach (dla mnie zapach to chyba najwazniejszy zmysł ). Czytam codziennie w pociagu (conajmniej godzinę) i wieczorami przed snem, jak nie wsiąknę w serial . Muszę miec pokaźną kupkę nowych, nieprzeczytanych w salonie, na widoku, czuję się wtedy bezpieczniej . Takie małe zboczenie..... reni - a jak Twoje fitnesy ? woman - ale skoro chodzisz regularnie, to nie powinnaś miec lepszej kondycji ? Ja jak miałam rok przerwy w pływaniu i weszłam do basenu to nawet 5 basenów nie przepłynęłam ciągiem. Teraz, jak chodzę od wrzesnia to spokojnie śmigam kilkadziesiąt. Kondycja z tygodnia na tydzień mi się polepsza. Choć widzę, że ona zależy bardzo od diety - jak coś zjem przed treningiem i w dodatku ciężkostrawnego - wracam do punktu wyjścia - umieram przy piatym . Będę Sonię malować albo na mima, albo jakis gotycki makijaż z czrną łezką na policzku. Muszę wcześniej poćwiczyć. Chyba urlop muszę wziąć bo nie pomaluję jej o 5 rano przed moją robotą..... Edytowane 30 Stycznia 2014 przez mirela99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 30.01.2014 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 30.01.2014 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 buty kupione ? Cudne są.... (choć ja za bezami nie przepadam). JA wczoraj zmaówiłam spodnie, materiałowe, waskie... przecenione ze 199 na 39 pln Dwie pary kupiłam, drugie za 59,99 (też przecena z 199). Tzn kupiła mi je mama na urodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 30.01.2014 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Mirela pochwal się skąd? jeszcze nie - dopiero po zasileniu konta - znalazłam je dość tanio i liczę na to, że tydzień jeszcze będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts