Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Yokasta tak napisałaś że nie mam zielonego pojęcia dlaczego sprzedajecie dom.. ale przecież to nie moja sprawa..

Jednego czego jestem pewna to że nie można twierdzić że zdecydowanie dom lepszy , czy zdecydowanie mieszkanie lepsze , bo to zależy od tego czego sami potrzebujemy..

Mieszkałam już w domu i dziękuję , ale ja wybieram mieszkanie. A już na wsi to już w ogóle się nie widzę , nie po tym co przeszłam , ale rozumiem ludzi którzy wybierają wieś..

Dokładnie, każdy ma inne potrzeby i priorytety :yes:.

Jeden musi mieć ogród. Inny woli mieszkanie, nie martwić się o remonty, mieszkać w mieście.

Ja lubię zmieniać siłownie, baseny - w ogóle to jest dla mnie ważne, żeby było rzut beretem, najlepiej rano w drodze do pracy. Rozumiem też, że nie każdy ma takie potrzeby :no:.

A macie gotowe listy zakupionych ciuchów w styczniu 2014 ? :lol2:

ja mam wszystko odnotowane w tabelce i jestem PRZERAZONA! :bash: lista 'must have' rosnie ;)

do tego jeszcze drzwi do szafy (DZIEWCZYNY - zrobic cale białe ŁAMANO PRZESUWNE czy PRZESUWNE z takimi cienkimi ramkami??)

drzwi przesuwne.jpgdrzwi lamano przesuwne.jpg

no i pokoj dzieciakow (nikt do mnie nie zajrzal :( )

a wakacje tuz tuz...;)

MAgda - ja mogę z czystym sumieniem zrobic listę od listopada nawet :p

Za swoje - jedne spodnie, za mamy (przezent) dwie pary spodni :) Dwie apaszki ... wsio aha pasek na wyprzedaży - ze ćwiekami w czaszki z reserwed za 9 zyla :)

Razem: zakupy za 235 pln :)

Edytowane przez mirela99