Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Reni, Magda, dlaczego macie te wyrzuty? Nie rozumiem. Wydaję tyle na ile mnie stać i już. Chcę kieckę za 300 zł, stać mnie - to kupuję. I to mówię ja - która w styczniu wydała na siebie 40 zł na sweterek w H&M :) Naprawdę nie widzę problemu. Komu mam się tłumaczyć? Chyba tylko bankowi, gdyby zabrakło mi na ratę ;)

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nie wiem czy jakieś filmomaniaczki tu są, ale w piątek o 20:20 na TVP kuptura zajebisty film leci, animowany, wstrzasający, "Grobowiec świetlików". Baaardzo polecam.

A w sobotę - o alkoholixmie i samotności kobiet - też cięzki - http://www.tvp.pl/kultura/propozycje/3-x-sass-tylko-strach/4840842

Mężowi nie muszę :) Wie ile zarabiam i ile wydaję- nie tłumaczę się, tylko po prostu mówię. Potrafiłam pojechać z koleżanką na zakupy i wydać 700 złotych. Stać mnie i tyle ;) Gdybym musiała na coś oszczędzać, to bym oszczędzała. Zresztą, w tej chwili tak mam. Niestety, staję się coraz większą sknerą i nie wydaję na siebie tyle. Chociaż na córkę wydaję więcej.

Nie wiem czy jakieś filmomaniaczki tu są, ale w piątek o 20:20 na TVP kuptura zajebisty film leci, animowany, wstrzasający, "Grobowiec świetlików". Baaardzo polecam.

A w sobotę - o alkoholixmie i samotności kobiet - też cięzki - http://www.tvp.pl/kultura/propozycje/3-x-sass-tylko-strach/4840842

ja jestem, jaaa! :)

w so (po wizycie we wro) nie zamierzam wlaczac tv - idziemy sie zresetowac na miasto ;)

wiecie co ale ja wcale nie uwazam abym duzo kupiła, dopiero jak widzę kwotę to OMG

Ja kiedyś nie zdawałam sobie sprawy, ile wydaję na ciuchy. Raz z ciekawości usiadłam z notesikiem i kalkulatorem przed komputerem (kontem) i podliczyłam. Od tego czasu trochę ograniczam i w sumie nie czuję, żebym miała mniej ciuchów. Na pewno nie czuję się z tym gorzej :no:.

Edytowane przez Ilona Agata

Potrzeba: 1,5kg sera ,1/2 kostki masła lub margaryny, 2 budynie smietankowe,6 jaj,2 szklanki cukru( ja daje cukier puder),rodzynki.Wykonanie: rodzynki sparzyć ,masło wyjąc wcześniej z lodówki żeby zmieklo w temperaturze pokojowej.Do sera dodać masło cukier budynie i żółtka .Zmiksowac.W międzyczasie ubić białka.Polaczyc wszystko razem dodając rodzynki.Przelozyc do formy natłuszczonej i wysyłanej bułka tarta.Piec około 1h w tem.200stopni.Zawsze sie udaje!!!