Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wiecie, też nie można planować, że dziecko na pewno zostanie tam, gdzie macie w planach, żeby mieszkało, jak ma kilka lat ;). Wielu się na tym przejechało.

Mojego może wywiać za granicę. Albo do Warszawy. Albo na wieś ;). Jego sprawa.

własnie. DLatego albo sobie go sprzeda albo wynajmie .

Wiecie, też nie można planować, że dziecko na pewno zostanie tam, gdzie macie w planach, żeby mieszkało, jak ma kilka lat ;). Wielu się na tym przejechało.

Mojego może wywiać za granicę. Albo do Warszawy. Albo na wieś ;). Jego sprawa.

pewnie ze tak nawet nie myślę aby ich w ten sposób ograniczać, ale zakup czegoś to jedyne co się opłaca, a potem jak nie pasuje to sie sprzeda, wiesz odkładać na lokatę to dla głupich

IIona w kazdym duzym mieście ceny działek są wysokie, dlatego większość buduje domy na zadupiu, no niestety, a ty kurka chcesz w centrum i jeszcze tanio działkę, no sorki nie ma:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:

Działki w centrum nie chcę :no:. Miałam na myśli przedmieścia (do 5 km od granicy miasta - tam już są działki za 200 tys.) albo mieszkanie w centrum (jakiś loft mnie kusi) :lol2:.

EDIT: pisząc "centrum" mam na myśli tam, gdzie tramwaj dojeżdża, nie ścisłe centrum ;).

Edytowane przez Ilona Agata

no to 200 normalna juz cena

:yes:

Tym bardziej, że nie zależy mi na dużej działce - 700 metrów, może być trochę mniej. Tylko w Poznaniu (lub okolicach) nie ma ładnego osiedla :(.

Bo jeszcze marzy mi się uzyskać pozwolenie na płaski dach - a tutaj na nowych, ładniejszych osiedlach nie dają :(.

Więc jednak zostaje mieszkanie.